Коментари - WorkTalent ви пита: Бихте ли работили и друга допълнителна почасова работа извън основната? | Бизнес.dir.bg

Коментари - WorkTalent ви пита: Бихте ли работили и друга допълнителна почасова работа извън основната? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При тази Скъпотия парите никога няма да стигат !Правителството на Сглопката ни направи по -бедни от други години !

Втора работа само в смисъл часпром, и то нещо което доставя удоволствие.

Нещо, само за мен. Робувам за заплатка и винаги съм на загуба. Каква е логиката да искам да робувам повече? Мога да инвестирам това време в учене, в забавления, в копане на градината и чистене на кокошарника. Се неща от които имам директна полза.

И закво ми е допълнителна работа? Кога да работя, и кога да почивам? Няма нищо по-хубаво от повече свободно време.

Шефчетата, що стискате кинтите, а? Заплатата трябва да стига за всички дотолкова, че да не е нужна втора работа освен в някои екстремни случаи! Що за въпрос изобщо?

Кога точно да я работя тази втора работа? Работното ми време е осем часа, но почти всеки ден работодателят ме задържа след работно време, и то да доста повече от 15 минути. После нали трябва да прибера децата, да сготвя, да изчистя, изпера и изгладя, да учим уроците и пишем домашните, че образованието в училище е ужасно... В събота и неделя пък водя децата на частни уроци и спорт.

15 минути, 15 минути ама извънредни, полагат ви се компенсации, 4 пъти са един час, осем часа са един ден, или пари за извънреден труд по днешному овъртайм

ДА, но за известно време защото имам и семейство и личен живот.- Нали в този живот не сме за да работим по 12 часа ежедневно и да се прибираме само за да се наспим и да кажем на децата "Здравейте милички"!

първо плащаме със здраве за пари, после плащаме с пари за здраве! нонсенс!