Вучич: С нашия български брат Бойко Борисов ще открием магистралата от Ниш до ГКПП "Градина"

Сърбия завърши своя участък от европейския коридор номер 10, българският ще се строи до 2022 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам дали Б.Б ще може да стигне, че има път с развалени павета от БГ страна и може да му се счупи лимузината...

Честито! Въпреки,че сърбите са малко стиснати- 87 км магистрала през планина и със тунели струва 400 млн евро, а нашето Околоврастно за 24 км. ще дадем 150 млн еврака... малко, но от сърце.

Освен хубавите магистрали, сърбите си имат корупция на митницата. А Бойко вече е професионален откривател на магистрали.

Не разбирам като какъв и Борисов ще открива чужда магистрала?Те сърбите си я построиха без много шум ,дандания и без великия ЕС!А нашата ще има време Борисов да я открива и инспектира на няколко пъти за да е по-сладко на пук на враговете!!!!

Сърбите за 4 години направиха 4 пъти по-дълъг участък с едни тунели в планинска местност, а нашият е равен и почти направен, малко му трябва. А за парите хич и да не сравняваме, да не се ядосваме. Извод - фараонът на магистралите.

А на 25 ноември Бойко ще гостува на нашия американски брат Тръмп!

Не е брат, а господар.

Сърбите вече са с 876 км магистрали. As of August 2019, there are 876 km of motorways in service in Serbia. https://en.wikipedia.org/wiki/MotorwaysinSerbia Ама нямат крадливата сган на ГЕРБ.

сърбите имаха Тито, а ние - Тошо. От там е разликата.

2 години не бях влизал тук, пак същите стари антики пишат, на колко сте на 90 години ли, я си гледайте внуците - сега ще Ви направя едно просто сравнение - Сърбия/България по площ 70/110 кв.км, по БВП 100/162 млрд долара - по Западни компании с бизнес - 100/10000, въобще я влезте в светъ на парите, защото май сте при рублите, Бойко е просто много успешен при преговори, БКП никъв чеп не стават, освен да лапат и да се дупят на Рассията, та в Сребия тази магистрала я правят 15 години, тук всичко приключи за по малко от 10 и има 3 вече, не разбирам защо се строи до Варня, там икономически е умрял градъ благодарение на дебилите екс военни

Забелязвам психични отклонения и начален дебилизъм ... Много неграмотен коментар по правопис и по същество.

Спри глупостите. Даже и лъжецът Борисов лъже по-малко. Борисов на 22.10.2019: Брутният вътрешен продукт у нас може да надхвърли 120 милиарда лева - Борисов не става. И тези дето си траят, като или не гласуват или гласуват за него няма да заживеят по-добре в България. Няма по-обективен показател за доброто управление на страната от Брутен вътрешен продукт на глава от населението. Като погледнем къде е България в листите за БВП на глава от населението и става ясно колко несъстоятелно и безпереспективно е управлението на Борисов, и с всяка негова година става все по-зле. Разните там приказки, че сме били в клуба на богатите са толкова смешни, особено като видим 60-то - 70-то място за България в световната листа и особено кои са страните преди нея. https://en.wikipedia.org/wiki/ListofcountriesbyGDP (nominal)per_capita.

Хората от двете страни на тази магистрала все още са предимно българи, така че е нормално да се говори на български

86,9 километра за 4 години, кажи нещо бе тупан!!!!!

До сега знаехме само кой е Винету, а сега и Поразяващата ръка се издаде.

Longines

А "ние" кога?Сърбите без европари за крадене го направиха по-бързо от гробарите!

Това със откриването е откровенна хибридна война от страна на сърболята и атамана им Вучич.Гаври се този тип с нас и това е! Що пък ние да им я откриваме, те да не са кьорави.

ЕХ тия златни магистрали бе. Странно защо не ги строят и в Северна България ...

защото там няма хора, няма за кого

как Боцето прилага хватка от заученото в Симеоново.

всички (Гърция, Македония, Сърбия)си докараха магистралите до България дано и българите видят какво е магистрала!

боце го биха и на правене на магистрали и сега го викат д а му показжат какво е магистрала!

Засрами се бе! Сърбите, без европейски пари, направиха хиляди километри магистрали 1ви качество!

И колко "хиляди" са 87км за 30 години? Тъпо парче си, определено!

Тъпото парче си ти, определено! Защото тези 87 километра са само част от това, което построиха сърбите. А то е и магистралата след Белград до унгарската граница, има Интернет, сам виж колко километра са това. И не съм чул преди сегашното подмазване на Вучич някой да е бил тъпан за откриване в Сърбия. Просто, май, нещо се гъбаркат с нашенеца, защото имат нужда и сърби, и макета за нашенска подкрепа в ЕС за нещо и му хванаха цаката, та го пързалят по пистата, за да си постигат целите. А Винету не се усеща и си въобразява, че е велик!

Аааааа,Вучич,ни мош са вреди да режиш лента,щом си с Бокича ! Ша та изпривари !

Щото е много лошо да откриват нови пътища, магистрали, заводи... Голям порок! Руския колхозник е свикнал да гази с галошите в калта! Какви ти пътища! Гевезелъци!

Само умствено изостаналият щетен руски трол грачи грака си ей, сума постове наспорил вече. А тая магистрала е огромна промяна в обстановката, който не е карал по стария път до Ниш той не знае за какво става дума.

Бокича да не е пипнал Юнкеровата "болест", че като гледам как се е вкопчил с две ръце във Вукич, май не го държат краката - защо ли???

руССки мекерета се събраха, умувайка как до прокарат по-хитро Патока пред очите Брюксел!

Kenn1111

Не е ли пародия ония правят 80 и кусур километра за 4 години ние плануваме да направим 24 за толкова.Ние даваме 24 милиона на километър а те има няма 4-5 милиона.А и нашия не го е срам ще ходи на тяхното отриване да не говорим че у нас отсечката софия кулата се прави вече 30-40 години.

Не е пародия, и на са 80 километра, а доста повече - до унгарската граница. И за тоя участък се забавиха, защото сърбите отрязаха Щрабаг за строителството, тъй като австрийците след търга ги изнудваха за още пари и за удължаване на сроковете за пуска на магистралата. Но сърбите си гледат и държавния интерес ( освен личния! ) и имат и топки за това, а не като нашите крадливи калинки.

Да върнеш жеста и в България магистрала да откриеш, Вучич.. Барем още два мандата ша са ти нужни..

си изпълни задълженията по коридор 8... Ама в България той все още е КОРИДОР НУЛА!!

Вучич какво се изхвърля толкова? Построил 89км и голямо откриване - нека да идва в България, при нас 9 км се откриват с масирана реклама в медиите и профила на Боко Тъпото. И така ще има многократно откриване, щото Тъпото може да е прос като гуменка, но е селски хитрец.

друго си беше при сергей станишев, умен и интелигентен, да си го върнем обратно, само бсп ще ни оправят..

На 4 октомври 1974 е направена първата копка при с. Елешница и с това Тодор Живков слага началото на строежа и на трите автомагистрали едновременно. На „Хемус”, на „Черно море”, на „Тракия”. Комунистите от БКП/ БСП за 50 години една магистрала не успяха да построят от край до край! Ама да плюете и поучавате можете! Негодници!

Ако бацето ти не си присвои построеното от комунистите.. МОИТЕ МАГИСТРАЛИ.. Забравяйки, че тоз на който разтриваше ушичките не го споменува в завещанието си..

И КОИ магистрали са построили комунистите? 15 км от София посока Бургас и 60 км. Варна- Шумен? Смешници

Дано го научат сърбите нашия как се строи магистрала през дефиле/клисура щото май при нас Кресненското дефиле отече за след 2025, евентуално...

А тъй, вече сме износител на опит в рязането на лентички.

Щото е много лошо да откриват нови пътища, магистрали, заводи... Голям порок! Руския колхозник е свикнал да гази с галошите в калта! Какви ти пътища! Гевезелъци!

Дано по цял свят забранят тютюнопушенето и алкохола.

24 февруари 2011 Корнелия Нинова БСП „Хората не ядат асфалт от магистралите,“ заяви Корнелия Нинова от БСП на брифинг в парламента.

Но се краде!

Дано види как сеправи магистрала.Неговите боклуци само ремонти ги оправя.

само бсп ще ни оправят..

Няма как нашия бял брат да откаже сръбска скара и двойно препечена сливовица на тумбак. Може да закара на софрата и целия МС че покрай изборите някои се изнервиха, друга като военния залиняха и заслабнаха.

А бе друго си е като намериш държавен глава с който може да,се разбирам без преводач, просто карам на Банкянски и всичко се разбира

Гледам и се визирам аджаба на доган росата ли е. Да. Указа се че е тя, за изборите манго пристигнал. Ние сме турци. На нукуво лято турци. Кой турчин вика, бие се, играе футбол у дома, освен на бай амет родата

Една старица и шофьор снощи заминават с лек автомобил и 20 души ги изпращат, от тях 7 бебета

И кой ще се движи. Ромейко и мандалинка. Парата е у тях и това, ако не е верно здраве му кажи

Няма как да поканят Гешев, хем е глав.прок....Хем не е... брат Б. бе незаменим, но Гешев излезе правилния избор :х

Зарев ще носи ножичката на брат Б :)

че Европа предпочита да слуша Сърбия,защото не вярва на Борисов за 5 стотинки

трийте истината ,едно време комунистите триеха и виж до каде я докараха

соросоидчетата от дира ,трият та се късат

За България е по-важен коридора през Видин и Дунав мост 2. Ние нямаме интерес от коридор през Сърбия, защото тировете ще пълнят нафта в Сърбия , а не в България. Но трябва да се надигне човек над егото си и да види интереса на България. След откриването на Дунав мост 2 с 30 процента е спаднал трафикът през Сърбия. Затова бързат сърбите. И наричат този или онзи "брат". Просто са хитри... По-хитри от нас българите.

Не стана ясно що сърбите без никакво европейско финансиране са готови с 90км магистрала, а Тиквата за толкова години 30км не може да завърши уж с европейски пари?

друго си беше при сергей станишев, умен и интелигентен, да си го върнем обратно, само бсп ще ни оправят..

тази магистрала сърбите я строят повече от 10 години. Но стана добре. Ще си ходим бързо на кръчма в сръбско.

Какво ще се обръщаш на български, вие си говорите български.

Да, ама не. Сръбският доста се различава от българският. Дори в Пирот и Цариброд ще срещнеш проблем с езика. Но да си поръчаш къркачка и плюскане няма проблем.

doctorsimeonov@

членуването моля научи г.н. Скорцени ...

Горещо препоръчваам кафана Стефанович в Белград. С новата магистрала ще се стига по бързо.

стига чете гугъл мапс бе

В Пирот и Зайчар събота и неделя е пълно с българи. Пият и пушат до посиняване в кръчмите.

в пирот и зайчар населението какво е по народност,да та еба у глупака

Би трябвало да са българи ама не са. Говорят сръбски. Но са учтиви, обслужването е превъзходно, кухнята много добра. Ракията също препоръчвам.

ще откриете ако ощи сте на власт и двомате сте дистотори

В кварталната кръчма е като в сръбска кафана, пуши се, пие се понякога се повръща а понякога има и кютек. За всеки по нещо. И е зона свободна от комунисти.

В сръбските кафани се пуши, пие и се пее на воля. Кеф.

отовци,щото много ги обичат от всв

Вучич говори на наш Боко все едно е индианец:) "С нашия български брат"?!?Боко -Винету?!? Това гавра ли е?

ами Бойко- Винету е вожда на апахите и факултетците, а Гойко Митич беше вожда на сиуксите, значи да, братя са

Никога не биха нарекли така Радев, Нинова или друг от БСП. На тях им викат црвено смеће (червени боклуци)