Вучич: "Балкански поток" в Сърбия е запълнен с газ

Преминаващият през територията на страната участък е 403 километра

Обратно в новината

Коментари - Вучич: "Балкански поток" в Сърбия е запълнен с газ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега вече ще могат в Сърбия да купят летищни коли,защото са единствените,които ползват трактори по пистите...

Трябва да свържем газопреносната система с Гърция за да получаваме газ от Израел После можем да покажем среден пръст на турци и руснаци и да ги цакаме с цените В наш интерес е Сърбия да получава израелска газ за да знаят сърбите че ние държим кранчето Не руснаците а ние !

И кой ще купува пре-скъпия израелски газ? Предложете по-ниска цена от руския газ и ще го купуваме, но никой засега не предлага такава. Ние започнахме да купуваме скъп азърбайджански газ и затова цените се увеличиха, ако почнем да купуваме израелски потребителите ще фалират.

И Северен поток се строи. Така, че ще има интересни случки, ако Байдън не си седне на задника и се засили да юрка Европа и Русия,а и Китай иска парче от баницата.

Байдан е прав Той харчи американски пари за нашата отбрана а ние наливаме пари на руснаците

Грешиш, не Бидона харчи американски пари за България, а точно обратното. Ние наливаме огромни милиарди в американските алчни мазни джобове, като "купуваме" картинки на стари самолети, пре-скъп ток от американските Марици и т.н.

Гейропата ускорено вече наистина ще строи Южен поток, но този път от Израел . За сега пвечето газ на юг е в ръцете на Падишаха. А него в алъш-вериша доказано си го бива.

Друго си е да се произнесе- изходи по въпроса ,, дебел учен,,.

Е, аз съм една от "по-възрастните" и съм здрава като биче. Не си спомням някой от моето семейство да е бил болен от грип. Нито пък аз. Така че - мерси.

Минете през мен и аз да изкарам нещо.

Вучич трябва да внимава да не се ,, поави пак отнейде Маккейнката,, !?

Щатските тролове ще се пръснат от злоба... По - полека, ще си докарате някой инфаркт.

"Руските амбиции водят до купонна система на живот в Русия"-казва Байдън, и е прав.

Сръбският пудел на Путин доволно си върти опашката !

Се гъзиш, роб

Наборе, пак ли московската политика бистришСе пак на Босфора сми , маа му стара...!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Що не го духаш

Е, и кво? Газ как ще стигне до него?

Две тръби и двете от Русия. Ей на това му викам аз диверсификация.

Абе то както каза Путин - то и в дървата са в Русия бе, а две трети от световните залежи на природен газ също. Ква диверсификацияя те гони. Може би искаш да дойдат лешоядите кравари и да ни тровят земята за компресиран газ. Идиотия до шия

Наиситна Путин добре изигра играта.

По-скоро Падишахът. Видя тръбите и.... - Бе, дай ги тука, па ще му берем гайлето.

Пичове ваксинирвайте. Всеки и в България познава някой, който е пострадал от Ковид. Aко не щете да е за вас ...мислете за по-възрастните около вас!

Да, познавам много пострадали от К-19, новсе още не познавам, някой гласувал на избори за ГЕРБ! Голяма мъка ми е!

Е, аз съм една от "по-възрастните" и съм здрава като биче. Не си спомням някой от моето семейство да е бил болен от грип. Нито пък аз. Така че - мерси.

Скоро няма да остане народ, който да не мрази русия.

Всички обичаме Русия! Тя е нашета освободителка. Вече над 5 години, прави краварите и еврогейовете за смях. Само тя ще спаси света от алчнотията.

И кои сте всички бе смешник ? И как ги прави за смях , по скафандър върху гол задник от бункера ? Ебати жалките смешници сте рашките хибридки ! Рупайте си удобрението и не се напъвайте , че цял свят ви се смее !

брой,минусите :)

Руските богатства отиват чрез малко на брой марионетки към банките в Швейцария,така че не ми говорете кооолко богата била Раша ....

Цялата политика на Русия е била да ти дам за да те манипулирам. Не че на западняците е различна. Разликата е в свободата ... и че ако се опълчиш на Путин можеш да изчезнеш.....

Санкции, блядове!!! Санкции, матрьошки!!! Санкции до смърт!!!

"Балкански поток" в Сърбия (продължение на "Турски поток") е запълнен с USA газ

Скоро укрите ще пикаят газ, за да запълнят техните тръби, а те нали не искаха нищо руско, даже преградна стена с Русия щяха да строят..

Имаше проект и за Син поток. Имаше и други проекти. От толкова възможности за реални приходи и напредък останахме с пръст в устата. Удивителна е методичността, с която българските управленци предават нашите интереси.

Как останахме ? За да стигне газта в Сърбия от къде идве , спускат им я с асансьор от Луната ?

Ами внасяме го от Турция иначе щяхме да транзитираме. Ако си бяхме направили южния и синия поток - Турция щеше да продължи да зависи от транзита през бг... обаче нещата се обърнаха и сега ние плащаме за транзит през турция :)

Виновни са БСП

твоите и моите и на другите драскачи интереси не своите

Това трябваше да е южен поток,питайте господин министъра защо го спря.......

Защото щеше да е изцяло рашки за разлика от Балканския поток който на територията на страната си е изцяло наш !

PEYTSCH

Значи трябваше да не е Балкански, а Български поток. И нямаше сега да се лигави...

И Баце, кога завръши газопроводо се стега да го пълне. За целта ще отпусне 100-200 мильона на герберастите да купат боб, да едат и да пърдат. И така за нула време сме напълнили тръбите.

Турция демонстрира класа с участието си в Турски поток. Суверенна страна, управлявана от сериозни и отговорни хора. Превърнаха се в газов оператор на Газпром за южна Европа. Печелят пари, влияние, геополитическа тежест, каквито и бездруго имат. Ще имат винаги газ на отлични цени. Путин трябваше от самото начало да играе с тях; ние само им загубихне времето, та и с пари ги набутахме руснаците. Азерският газ също е руски, собственост е на руски компании. Няма никаква логика да внасяме втечнен американски газ от другия край на света на трикратни цени. Добре че има около нас сериозни държави, управлявани от отговорни хора, иначе с тоя Брюксел сме за смях.

Реалностите са такива-Русия е суперсила, страна от световна величина във всяко отношение. Имат газ, нефт, атомна енергия, плюс всички възможни суровини. Космическа, ядрена сила, високотехнологична, с огромни перспективи. Географски е близо до нас за наше щастие и късмет. Щем не щем, винаги ще има своето огромно влияние не само на Балканите, но и в Европа. Реално най-голямата европейска страна е Русия. Близки сме като език, културен код, религия, дух, история. Емоционално сме свързани с братушките. Тепърва тяхните проекти ще стават все по-успешни, какъвто е този. В очертаващата се криза на Запада, който деградира във всяко отношение е добре да сме многовекторни, да погледнем към Китай, Русия. Светът става многополюсен и това е добре за баланса на силите. Честита Коледа на всички по повод добрата новина!

Не знам как успя да напишеш толкова глупости. Русия не е по-високотехнологична от Европа, но наистина има много природни богатства просто защото е много по-голяма страна. Ако има деградация обаче, тя е в Русия, защото Европа търси и ходи по нов път напред, докато Русия само може да се влачи по опашката на това, което прави Западния свят. И не ние сме близки до Русия по споменатите парагарафи, а тя е близка до нас. Ние сме първите, те са вторите - въпрос на старшинство, въпреки че те разполагат с много по-голяма власт.

Глупостите ги пишеш ти ! Гербер смотан! Марш от форума и бегай при Боко Тиквата!

Глупчо, можеш ли да ни разясниш кой е новия път на Европа, къде и докъде напред ни води той. Защото аз лично виждам пълна евродеградация, прикривана с лицемерие и празни приказки - от Политбюро в Брюксел и генералният секретар във Вашингтон. И това само показва, че репликата е винаги по-слаба от оригинала.

Защо никой не обича Русия? Освен българските БСП тулупи.

Е голяма сила ама една ютия не може да произведе...По БВП е сравнима са Италия, а като покупвателна способност на населението с Хърватия...С една дума суровинен гигант и технологично джудже. Жалка история и поука за целия останал свят!

Големи аналитици тук бре... Как го били напълнили... Ами едим газопровод може да се напълни лесно, дори с инертен газ и да се пробва. После Украйна я оставихте на студено. Първо има договор за 5 години с Газпром, после ако можете да продавате през 3 газопровода, защо трябва да затваряте един от тях? Тоест ние все в чуждите паници да надничаме.

Цела България консумира газ, коклкото гр.Карлсруе в Германия!

Еха, поздрави от друг пущиняк от Дурлах. специални

PEYTSCH

Вучич извкай си сърбоманите от Македония. Веднага. Или ще заиграе вентила...

Абе, дека е на Деси Банова мъжо и!

хи-хи-хи ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея Стана така, както моята богиня Рея - (Блонди), благослови през 2013-та година . С две думи - става онова, което Тя каже, а не онова, което казва Путин. Днес е нейният празник, най-малкото за това, че се празнува близо 2000 години преди Христа ! Да Ви е Честита Коледа ! Здраве, Щастие и Късмет ! Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея (Снежанка и Снегурочка) и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим! Весел Празник ! https://www.youtube.com/watch?v=W3ZY95YXWrs ~~~○~~~ Безсмъртна хеката, нимфа-нереида Панопея, Сиренцето, от личната свита на Свещена богиня Рея, водач на трета звездна армада, боен флот на морските нимфи и зелените русалки-океаниди

От лудница?

PEYTSCH

И този е неблагодарник като кучетата му в Македония...Добра дума за България както винаги липсва.

PEYTSCH

Балкански поток паднал в Сърбия от небето.

Много знаем ние как ще я бърка Падишахът газта , преди да я пусне на Запад.

сръбския гъз.Гоолям праз.

"Турски поток" е факт, а на "Северен поток" му остават около 150 км. От всичко това Украйна ще отнесе една голяма сопа. С празни тръби!

Ааа, немой така. Газопроводът през Украйна го държи синът на Байдън, няма да му спираме бизнеса я... Не знам Путин на какво мнение е.

"... Не Киркор, а Гарабед, и не е спечелил Волга, а са му откраднали колело.." Като не си в час, оти лалаш като проста селска пръчка?

Много добре подреди Кремъл Украина. Да искат газ от САЩ.

Изглежда 'шефовете' са се договорили потока да тече. Добре е. Един газопровод се ползва поне 50-70 г. Никой не знае какво ще се случи за толкова време.

Преди тъпите русофили и борци против САЩ да направят пропаганда и от тази хубава новина, да уточня: България ще получава газ от няколко източника. От 31-ви този месец и от Азърбейжан. 1 млрд. куб. м годишно от находището "Шах Дениз 2" за срок 25 години. Така че най-после ще си отдъхнем от хватката на Газпром. И се радвам, че паричките ни няма да отиват в Кремъл, който след това ги използва стещу нас.

И още братчедът на село ще сади доста боб и е приготвил и найлоновите пликчета.

Прав сте, ще получава газ от Газпром , а за по тъпите се казва от Азербайджан,даже звучи по добре, азерски газ.

Ами супер. Хубава новина. Много е важно да имаме избор. Руски, азерски, американски газ, всичко може да тече през тази тръба. На мен ми дреме на гъза, важното е България да е добре.

Ще тече и американски втечнен газ. С 25% по-скъп! Нали Борисов каза,че трябва да има доставка от различни източници?! Ето я!

Лъжеш ! 25% е по-евтин.

ми браво!

С тази тръба яко се озъбихме на САЩ. За нула време беше построена. Какво натискане беше за Южен поток, то не бе госпожата Клинтън, белоглавия сенатор и куп още американски умници. Сега трябва и АЕЦ Белене да достроим, без да слушаме американците. То е престъпление да зачеркнем толкова народни пари само да угодим на американците който са против руснаците. Те се ритат ние страдаме.

С кви пари ще строи Белене. Бе кавалжиия нещастен?!?! Който се зъби на САЩ, го духа..... Такава е историческата истина....

И на теб не ти е лесно, нали? Как се печелят онези 30 цента на реплика, ама като няма откъде...

Ало, с каквито пари турците строят руските реактори.

В Турция се строи за централа която ще продава на 15,5 цента на киловатчас. Та ще ги плащат балъците...

Тоя газопровод няма да работи много време с руски газ, виж за друг газ - няма проблем....

балкански бе евтина уличница

Е хайде да мълчите ; доброжелатели ; . Нали сте наясно че краварите ни натискат за тази тръба и няма как да афишираме . Факт е че тръбата е готова и тръгва на 30 дек 2020. Срещу това какво и да се пише ще е лъжа . Какво ще печелим какво не ще покаже бъдещето

парите от джоба си ли ги вадиш или от бюджета - сиреч от народа ?

...сме прецаканите. Строим на двойна цена и разликата директно в цената на парното, нали няма възвръщаемост, транзитните такси за турция, за европа 14 милиарда, за нас 1 милиард със всички такси и разходи за изпълнение за следващите 10-15 години... какъв поток, какъв хъб..... начукване със 200.... те така лъже счетоводителната-енергетичка.... брей "много нахитряха" тези чиновници крадат кат за последно....

Май България я няма в схемата.

таксите не им харесаха на руснаците и баце ги намали три пъти,така че няма избиване на парите заровени за тръбата..въпроса е трябваше ли ни на нас тези транзитни мощности и какво печелим ние ? защото газта към нас идва през други тръби от Румъния..

Вече не идва. И транзита за Гърция и Турция умря

Брей, брей за 15 км магистрала проглуши света, а сега за близо 500 км тръбопровод за около 2 млрд си мълчи ? Нещо май не е в ред ?

Че ние още на сме го построили газопровода да Сърбия,пък те вече го пълнели с газ.

Съвсем скоро ще им пресъхне тръбата на патока.

Супер.

Балкански поток е факт,въпреки саботажа на БСП и Радев.