Всеки втори българин не може да си позволи неочакван разход

Евростат отчита как европейците се справят с неочаквани парични предизвикателства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като мога да стана мутра!

Нещо не се връзва! В Кипър 50% не могат да се справят с неочакван разход, а само два процента не могат да си позволят кола?!? Това означава, че в другите страни, под неочакван разход, имат предвид друго, в сравнение с нашата!

лъжат комунистите не им вярвайте, всеки ден десетки пенЦионери метат чували с китни през джама, моловете у Софето се пукат всеки Уикенд от млади, красиви и успели българе, всяко кафене е пълно, елитните музикални заведения са пълни догоре от щастливи и богати българе които метат салфетки в знак на уважение към любимият ни ръководител и пръв учител Бойко, всяка година в страната ни се регистрират стотици хиляди дизелови МПС ноф фнос от Италия от премиум клас на 20 год и 100 000 километра... и още и още... Ами вижте колко хора печелят от лотарията, няма ден в който някой да не изтърка билетче с милиони печалба. Да обобщя, от какво ГЕРБ ръководи бъднените на Българиа, всички цъфтим и връзваме под щедрата грижа на Бойко и строгият бащин поглед на Цецоу! Само ГЕРБ!!!

това е резултат от политиката на тиквун протести бе хора

Тиквун не им даваше да ходят на училище... Узтафка!

Бойко ще си тръгне, но после кой ще обвинявате? Довчера бяха СДС, НДСВ и Тройната коалиция, а днес ББ е виновен. На вечните мрънкачи (мързеливи готованковци с нисък морал и поведение на примати) все другите са им виновни. Ако не е кмета, е министъра, ако не е министъра е премиера, а ако и той не е - тогава президента е виновен. Абе цялата държава и всички са им виновни за това, че не могат да се справят с мизерния си живот, който сам са си постлали.

Абе то проблема е, че не иска да си тръгва. НЕ кой да го замести.

Да бе, аз останах с друго впечатление миналия петък.... баси, толкова народ в мола не съм виждал, а това като се има предвид, че 70% пазаруват онлайн по време на черния петък. Тая плоча, че хората нямат пари, се изтърка. Да, има бедни хора, които едва свързват двата края, но като цяло хората имат пари. Ето моя позната, която е личен асистент на болното си дете, което не ечак толкова болно, че да му трябва асистент, да не говорим, че за сърдечното му заболяване е добре охранено и тежи поне двойно на това, което е здравословно, взима 900 лева, дължи пари на сума хора, но иначе всеки месец се кокони във фейсбук всеки месец уикенд някъде.... айде, нема нужда да реве, че няма пари. Не й завиждам, взимам доста повече от нея и мога да си позволя да живея в хотел, но да ревеш, че нямаш пари, а да ходиш всяка седмица някъде или да изхарчиш сума пари за глупости в един ден - айде, нема нужда от подобни изследвания. В училище трябва да има специален предмет как хората да си управляват парите - и аз ако харча така за неща, които не ми трябват, и аз никога няма да се видя с пари,.

за чиновниците,а проумейте,че и вие сте потърпевши от тях - изхранваме всички бандата им

са по - вредни от политиците. политиците може да ги сменим на избори,чиновниците са се окопали в дупките си и си виреят там докато не ритнат камбаната. тях и пенсии не ги ловят - с памперси ходят,но си седят на столовете,въпреки хемороидите от седене.

Със или без чиновници, на теб НИКОГА няма да се угоди, защото търсиш вината у другите, а както си личи - просто си некадърен, за да се справиш с проблемите си. Видно е, че не можеш да пишеш грамотно, а си тръгнал на другите кусури да намираш и да ги плюеш. НА НИКОГО ДЪРЖАВАТА (ЧИНОВНИЦИТЕ) НЕ ПРЕЧАТ, АКО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ПРЕУСПЕЕ. На тези, на които не им стиска, винаги ще се намират причини за техния провал.

са,че само 20% от българите не могат да си позволят покупка на кола! истинският процент е 90% !!! пак са лъгали бг чиновниците. бах маа му на това съсловие - чиновник!

Тъпанари не се научите да смятате. На 10 българина, един може да си позволи извънредни разходи.