Всеки трети българин има просрочени плащания

Предпоследни сме в ЕС, зад нас е само дълбоко задлъжнялата Гърция

Обратно в новината

Коментари - Всеки трети българин има просрочени плащания | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има само едно РЕШЕНИЕ!!! : -Да РАЗРУШИМ тази СМЕШНА и МИЗЕРНА, БАНДИТСКА "държава"-наш ВРАГ и ЕКЗЕКУТОР, която е БЕЗСИЛНА и МЪРШАВА и дори ШЕПАТА останала от ЗЕМИТЕ ни не е способна да опази. нито по суша, нито по въздух, нито по вода!!! Да си да си построим(създадем) нова ДЪРЖАВА-чиста и свята България, която има устройство и способност да се грижи да НАС и за нашето ЗЕМЛИЩЕ и ДЕЦАТА ни, да пази ЗЕМИТЕ ни, да закриля от АГРЕСОРИ-ВЪНШНИ и ВЪТРЕШНИ, да ЕЛИМИНИРА, НЕОТРАЛИЗИРА и наказва ПРЕСТЪПНИЦИТЕ и КРАДЦИТЕ, които денем и нощем се чудят каква да е следващата плячка, която да ОТКРАДНАТ от НАС!!! Тези, които ни докараха до това УНИЗИТЕЛНО и НЕПРИСТОЙНО положение са знаят, че : "Господ е високо, но ниско вижда!", че : "Господ бави, но не забравя!", че : "Господ ще отдаде всекиму заслуженото, умножено по 10, ако си правил добро други му или ако си му причинявал зло."

НЕОЛИБЕРАЛИЗМА - НОВОТО РОБСТВО ! Замаскирано като " ДЕМОКРАЦИЯ ' Фалиралите Гърци са в пъти по-добре от нас, както по размер на минимална РЗ, така и по размера на пенсиите. / няма да стигнем дори " бедните " гърци / Парите в Банките нарастват , но са в малък процент от населението, за сметка на болшинството, които обедняват прогресивно. Държавата облагодетелства БОГАТИТЕ с редица неолиберални способи, разграждащи обществото, семейството, ценностите и държавността.

В България е пълно с работещи бедни!!! Особено в София,700 - 800 лв не са пари,тук е скъпо,наеми се плащат,само дето има повече работа... И от немай къде българинът тича да търси работа в София или по големия град,но живее по бедно. Живее,като свързва двата края,не може да си кара нормално старата бричка,не може да си купува дрехи и обувки,стигат му за храна и наеми,сметки и такси и до тук... Така живеят 80% от хората,които работят,бедни работещи роби! В останалите държави дори най ниско платените професии да работиш пак ще живееш в пъти по добре и ще ти остават пари накрая за почивки,жилище,автомобил,дрехи,обувки,деца,докато тук ти стигат само за сметки,храна,наеми,такси,данъци и дрехи от битака...

на първо място държавата им апросрочени плащания ,как да е по на ниските нива в такъв случай!?!

Българинът се чуди,как да свърже двата края,а правителството се чуди,как още да му стъжни живота! Сега се чудят,как да вдигнат данъците на старите автомобили само и само да съдерат кожата на бедните,а богатите отново да бъдат облажени с по ниски данъци... В България не се живее с тези ниски заплати,а те се чудят,от къде да вземат още и още... Ако се опитат да вдигнат данъците на старите автомобили,това ще е самоубийство,нови бунтове и нов крах за ГЕРБ! Но този път ще изгубят много избиратели,ама много! Защото едно вдигане на данъците буквално оставя народа без превозни средства,масов брак...

знаеш ли ,ч еданъка н анов автомобил е в пъти по скъп от на стар? А новия е по сигурен,по икономичен, по малко замуърсява . време даже да се спрат въобще от движение превоизни средства минали 10 г ,че с тия стари бангии съвсем се изтрепа народа!

По скъпа кола,по скъп данък! В България няма доходи,за да караме нови коли,а всички искаме да караме нови автомобили,но уви,робовладелците лапат всичко...

В Русия: По-бедни сме от българите, а искаме С-400 Особеностите на руската национална политика отдавна са станали ежедневие в Русия и не учудват никого. Това пише в анализ шефът на руския Институт за национална стратегия Михаил Ремизов в svpresa. Той посочва "крайно обидни за Кремъл" факти. Евростат публикува данни за стандарта на живот в страните-членки. Най-бедната страна е България, минималната заплата в тази страна е 261 евро месечно. Ако прехвърлим тази сума в рубли, то България, която в Русия наричат "бедна страна", има минимална заплата от 18 000 рубли. Докато в Русия минималната заплата е 11 000 рубли. Със 100 евро по-ниска от бедната България. И с 520 евро по-ниска от раздираната от финансови проблеми Гърция. Литовците имат 400 евро минимална заплата, Латвийците - 430 евро. В рубли - 27 500 и 30 000. Как така? Ние строим Искандери и С-400, имаме изтребител пето поколение Су-57, продаваме петрол и природен газ и снабдяваме с енергия почти цяла Европа. А живеем по-лошо от братята българи и гърците, които няколко години са спасявани от ЕС. В Русия има 20 милиона бедни. Това е почти колкото населението на Швеция, Дания и Австрия, взети заедно. Можете ли да си представите тези народи да живеят с 10-11 000 рубли на месец? http://epicenter.bg/article/V-Rusiya--Po-bedni-sme-ot-balgarite--a-iskame-S-400/148317/7/97

Еййййй, браво! Кажи нещо сега и за Путин, а после за цената на ориза в Китай.

Задача по "елементарна" аритметика за ТРЕТИ КЛАС: Петдесет процента от българите дават средно по пет лева на ден за цигари.Ако населението е седем милиона,питам: - колко са профуканите пари за ден, за месец, за година? - колко е пропиляното време, отделено за пушене, вместо за създаване на национален доход? - колко време и паричен ресурс са потрошени, за де се лекуват заболелите, вследствие на пушенето? - колко пожари, пътнотранспортни произшествия и ред други злополуки са вследствие на паленето на цигара? - колко пари са усвоили бандитски групировки от контрабанда на цигари? - и т.н. И всичко това е резултат от малоумието на 50% от населението ... което е основният неспособен да си плаща задълженията КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛ!

къде видя 7 милиона, 5 милиона - 2 и малко българи, 1 и малко цигани, и още 1 някакви, никакви с български паспорт, отдавна не сме 7 милиона!!!!!!!!

В крайна сметка станаха повече от седем милиона постоянно живеещи на територията на България, които са с български паспорти и като такива са КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛИ.И не става дума за етническият състав на населението , а за кредитополучателите и тяхната неспособност да си плащат задълженията. Анадъм?

как сме на предпоследно място като всеки трети е задлъжнял, а в Гърция, която е на последно място - всеки десети е задлъжнял... някак си не го разбирам това...?

Към банките: ...а има още нещо страхотно за, което можете да се замислите, няма кой да наследи дълговете, защото повечето или нямат наследници, или имат, но са далече и няма да се занимават с вас, може да си вземете жилища колко искате, но на кой ще ги продадете .... скоро до има няма 20 години ще го д...те супата, всички, политици, банкери, а и циганите също, заедно с вас, обикновения българин изчезва, жалкия данъкоплатец умира и ще ви се смее от горе, жалки "бизнесмени"!

Е как няма да е с просрочие, взех 20 000, плащах една година и спрях да обслужвам, направиха го предсрочно изискуем и стана 35, плашат ме, че ако ме съдели щялбда стане над 50 000....е ще ми вземат скъсаните шорти. Как да плащат хората, като тия те убиват с лихви.

интерсно, га взе 20 К и ги харчи ни рева, нали?

PuBax, Ma...

Скоро всичко ще гръмне ефектно

Щом всеки трети българин има задължения, значи икономиката не върви. Или по-точно вървят тези нейни отрасли, които изнасят в старите, богати, европейски държави. Дребният български бизнес и занаятите, работещи на вътрешния български пазар едвам кретат и фалират. Така е било и преди 9 септември 1944 г.; едните българи са работели и печелили пари, а другите са четяли комунистически наръчници и са се готвили за гражданска война.