Вносът на руски газ в ЕС през юли спада със 70 на сто

"Газпром" прекрати доставките за редица страни от ЕС, а също така силно намали преноса по "Северен поток-1"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нали това искат гейовете,да се радват,а не да реват. Да си спрат заводите,да стоят на студено.

Колкото е намалял и при нас, спекуланти и фирми на мафията купуват пак руски газ, но ни го препродават като газ от луната, на зверска цена.

и затова при нас се дигна двойно горивото, тогава да продължаваме към четворен секс

Кое гориво се е вдигнало двойно, аман от тупани, с отстъпката от 25 ст, веме почти няма 95 бензин над 3лв,при 2.40 преди войната, е доридакупувашпо 200литра на месец, което силно ме съмтява са 100 лева повече, намаляш малко цигарите и биричката и готово

В тази Жега не взимаме Газ , а пускаме Газ ! Не дават да се пусне втората Тръба и за това е намалял газа за Индустриалците в Германия ! Миналия месец Делегация от Германски индустриалци се среща с Путин и решиха веднага Въпроса , сега Е ред на Щолц и той трябва да измисли извинение !

ебаси! направо печалба! неее, бъзикам се педи, печалбата ще ви я видим в офшорните сметки, смъркачи)ки на бело... което усарми ви осигурава! уса арми на негрото опулен! което е за за затворо. защо ли? ааа, не така, не така, педи на украинската мафия, която направо прегази шиптърската таява на продажба на органи, евреите направо са въз-хитени, като чуят ядене, органи и ебане на деца... не казвам смърт за евреите! но по възможност защо не... помеждудругото! Природата с нас Бог с нас

с тебе има само двама фелдшери, обличат ти усмирителната риза :Д

Тооо това не е важно! важното е че намалява :) А от къде взима газ ЕС? от САЩ ли... ми не е от САЩ в новината не става ясно с какво се заменя от къде купуваме от Азерите ли (същия този руски газ..), с въглища ли заменяме? Не схващам как намалихме 70 на 100 като още не е застудило, зимата ще блесне цялата истина.

56

Затова пък вносът в ЕС на кюмюр и дърва е скочил :)

В рекордни количества за съжаление…

Това е пример как уж сдържан и етичен ръковотел като Меркел е направил 2 огромни статегически грешки- запазване и дори увеличаване зависимостта на Германия и другите големи европейски икономики от Русия и управлението на мигрантската криза

А ако можеш да разделиш на две магарета сламата, неминуемо ще достигнеш до ФАКТЪТ, че десетилетната икономика на Германия, най-мощната в Европа, въобще нямаше да я бъде без евтините ресурси на /от Русия. Анадънму...?

ме дедовия какво е в ЕС! Мен ме интересува в България какво е! На Ханс или Пиер да не би да му дреме че Пешо и Иван взимат 400 евро заплата? *бал съм ги,дошло е време всеки да се опоравя поединично,и да си гледа неговия интерес, както и правят лицемерите от ЕС! А нашите продажни "политици" са все по-католици и от Папата!

Надавам се да спадне със 100%, та да фалира монголската кочина!

По-добре се надявай на пияна жена....

Кочината е афро-еврабска, но за фалита ѝ две мнения няма.

прост Ганьо, ти ще фалираш пръв още на първите 3 сметки зимата ....

На всички московски педали по-горе: духайте американския $, измет!

А ако Русия спре износа на дизел ?

След като Фондерлайн адеше лайна по адрес на Русия сега ЕС ще се прости с евтини суровини като метан газ, желязо, нефт и още много суровини..........

И след като имаме толкова страни - отказали да плащат в рубли, справката за намалените доставки е СПРЯМО СЪЩИЯ ПЕРИОД НА МИНАЛАТА година. А не е с извадените количествата на отказалите руския газ страни.. Тя няма ли да дава по-точна информация. Иначе ни е ясно например, защо Словакия плаче, че получава газ само по нейния договор, ама нямала възможност пак да пуска по реверса газ за Украйна.. Щото няма да я има повече тази далавера дето се играе в ЕС от 2016-та година: ИГОР НАСАЛИК ЕНЕРГИЙНИЯТ МИНИСТЪР НА УКРАЙНА в предаване по ТВ „112 УКРАIНА” на 24,08,2016-та си призна: „Да, ние плащаме по-скъпо за реверса от ЕС и към сегашния ден тази цена е 185 долара, но не сме доставили и един куб.м. от Русия. По прекия договор за доставка на руска газ ще плащаме по 140 долара за газ от Русия.”

В същото време и за същия период печалбите на Газпром нарастват с 300%.

Чудесно, колкото по-малко пари за оръжия на свинете да убиват хора, толкова по-добре. Готови сме и на 0% да падне.

Ама с парите от транзита през Украйна Зелето нъл получава и той джепане. Туй за теб не е ли радост? Щото а е секнал транзита, а Зелето още повече е завил.. Вече и WSJ си казва, че Зелето няма пари да плаща на укросоджърите и наемниците си..