Коментари - Вносът на работници от Индия е напът да се уреди | Бизнес.dir.bg
назад

Вносът на работници от Индия е напът да се уреди

Азиатската държава, най-многолюдната в света, е готова да подпише с България споразумение за трудова миграция. Досега страната ни има такива договори с четири страни - Израел, Молдова, Армения и Грузия

Обратно в новината
| Автор: Екатерина Тотева, БТА

Коментари - Вносът на работници от Индия е напът да се уреди | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Факултето, Столипино, Максуда,.....Нова и Стара Загора. Както е казал поета. Все хирурзи, астрофизици, математици-програмисти.

Кой им дава право да внасят работници от Индия? Като се напечелят, вносителите ще избягат с паричките на запад при децата си.

Резко ще се увеличат изнасилванията и на жени и на мъже! Тия са като животни!

По-тъпи и алчни от нашите управници НЯМА. Като си прост никой не може да ти помогне. Щели да правят икономика с нископлатени работници, че и от чужбина и да събират глоби от хората, защото преприятията се закриват понеже такава среда за бизнес са осигурили. Нещо не Ви се отдава Икономиката може би понеже сте експерти по всичко и винаги на власт. Дръжте си 12 лева на глас партийно финансиране, не намялавяйте депутатите на 100 и назначавайте повече роднини на държавна работа - пълни нещастници.

Заменят белите овци с чернички. Че белите станаха капризни, не щат да се размножават и скоро "аристокрацията" няма да има кого да стриже и дои. Добре че одъртях и бъдещето на територията вече не ме бърка много.... Но все пак жалко, "поробителите" турци ни опазиха 500г, а западните "приятели" за 50г ше ни затрият.

Това някаква шега ли е?

Евала, не искаха ункраинци, получиха сигани :) Това българина умее да се пазари..

Че ние нямаме ли си достатъчно индийци?

Нашите са на гурбет в ЕС и Англия.