17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми да, харесват ми - въпрос на вкус. Знам, че се тровя, така че дори и малко повече да е все си е отрова.

А защо само на ментоловите?

От време на време, като седна на терасата над морската шир припалвам по някой и друга пура. Носят ми ги приятели. Не пуша от 20 години... В годините на развития соц беше пълно с ментолки. Бяха много модерни. А един доктор ми викаше: Да не съм те видял да си запалил такова ла.но! И ми обясняваше колко по-вредни са тези "обработени бокруци" от натуралния истински тютюн. Днес истински тютюн остана само в пурите.

добре че спрях цигарите преди да забранят ментоловите цигаре..

Ментолови цигари, голяма гадост, а пуша от бая време. И да не ги забранят, на кого му пука. Кой пуши такава гадост.

Сега цигарите са много по-гадни от преди 25-30 години. Преди имаха готин аромат. Усещаше се, като си си купил хубави цигари. Сега всичкоте са гадни.

Едно време нямаше значение дали в чантата носиш топъл ръчен хляб от кварталната фурна или стук хубави цигари.

От отваряне на заведенията първо се възползваха пушачите. За непушачите е забранено да ходят на заведения защото няма обособени части за непушачи на открито.

ехааааааааааа, как ни пазят да бъдем по-дълго живи за да носим маски хахахха

През няколко години има по някакъв нов вирус който убива много хора,докато се открие лечение и т.н.Сега ще се ограничават и пушачите.Безсмислено,но тук целта е друга под предтекст грижа за хората

И каква е целта? Защо, мислиш ли че цигарите са полезни за хората? Единствено се чудя защо не са ги забранили изцяло още, или поне на всякакви обществени места - закрити и открити. Трябва да се забрани публично пушене, който иска нека се крие като мишка да пуши докато не се забрани изцяло и производството и продажбата на тази отрова!

как ще забранят нещо, от което лапат на 5 лв. 0,83 лв ДДС и 3.60 акциз - грубо. От 50 ст. цена на цигарите държавата печели чисти 4,40 лв. Смятай, кога ще имат интерес да ги спрат. При горивата е същото. Бензина сега е около 40 - 50 ст. - останалите 1 - 1,20 лв са то акциз и ДДС.

Абе който иска да се трови, да се трови. Но не трябва заради вас младите да се научават да пушат.

те младите се научават на други работи, като пиене и наркотици! Нищо не чуваме за статистики за наркоманията в ЕС?

Нъ първо место сме! Само по самоубийства отстъпваме на Латвия и Естония.

Абе какъв ментол бе бате ? Сичко младо пуши наркоман !

На мен ми се струва, че въздухът, който дишам, много силно ме трови и следва да се редуцира и ограничи движението на автомобили например. Обаче на това, да се качиш в колата си, за да отидеш на работа на съседната улица, му викат прогрес и никой не го забранява. Някак си не изпитвам респект към решенията на хора, които намират кривите краставички за неправомерни.

"които намират кривите краставички за неправомерни" Един въпрос, простичък като за теб. Имаш ли идея защо краставиците не е добре да са криви и дали това е само обикновена прищявка на 'разглезените европейци' които просто искат да им е красиво в хипермаркетите?

Пълни глупости са това. Няма човек който да не знае за вредата на тютюна, но тази вреда не е спряла никого, нито снимките по кутиите. Само и единственно високия стандарт оказва влияние за отказ от цигарите, водене на здравословен живот и т.н., просто защото може човек да си го позволи. Всичко останало е ала бала глупости.

Отдавна не пуша, но... Дописката е пълна с глупости:)

Всички помним кривите краставици.Сега младите пушат електронни цигари, които ги тровят с химикали.

Какви са тези химикали ? Аз до колкото зная в никотиновите течности има само пропилен гликол, глицерол, никотин и понякога дестелирана вода. Поне провери какво съдържат никотиновите течноти преди да пишеш свободни съчинения!

То пък един аромат на тютюн... Цигарите само на тютюн не миришат

Ако не тютюн много ще садят трева да си изкарват пари . няма значение какъв е тютюна все си е едно кали ментолов или друг