Влиза в сила ембаргото на ЕС за руски петролни продукти

Мярката има за цел да ограничи допълнително приходите на Русия от продажбите им, а оттам и възможността ѝ да финансира войната си в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Влиза в сила ембаргото на ЕС за руски петролни продукти | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сами казват, че цените ще се повишат заради дългия път на горивото, но иначе сме щастливи да удължаваме войната с доставки на оръжие за нацисти/почитат Нациста Бандера на национално държавно ниво и финансират последователите му за военно обучение, собствени силови структури, които арестуват, убиват инакомислещи, особено с руски произход, включително изнасилвания на рускини/, сами даваме на американските военни корпорации/олигарси реално/ огромни печалби и власт, но иначе сме щастливи!!!! Егаси малоумното население!!! Вместо да ги изнметем тези нагли крадливи елити, ние им правим евала, и им се радваме въпреки налегналата огромна криза, енергийна и финансова!!! ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА!!!

И ти ли си "умният народ"? Пази боже! В Буркино -Фасо можеш и да минеш за умен.

Тези идиоти не разбраха ли, че ембарго и санкции не са попреечили на нито една държава да следва избриния курс? Няма такъв случай. Случва се точно обратното. Втвърдяване на водената политика. Или може би точно това искат.

Е като не иска да внася руски, ще внася турски, индийски, китайски петролни продукти и т. н. Това е като все едно, че България (не) дава оръжия на украйна. Като не ги дава България, ги дава НАТОто, пък на НАТОто кой ги дава си е съвсем отделен въпрос.

Щом влиза в сила ембаргото, значи влиза в сила черния пазар. Русия пак ще си продава продуктите, но на черно ще стигат до ЕС с тройни цени. Друг начин няма.

просто ще се "демократизират" през посредници със съответната надценка;)Важното е биомасата да вярва,че това са "демократични" действия срещу "лошите руснаци":))))))А че ще плащат същата стока по-скъпо-ами свободата и демокрацията нямат цена,нали?Всъщност имат,и то висока,ама я плаща само планктонът:))))

Мижитурия пак ли ще са "изключения" ? Щото Мижитурия си има гъз, но си няма газ, та откъде ще го донада? Само със смилянски боб не става, вече опитахме.

Идиотите нямаст свършване.В момента един такъв ръси евроатлантически глупости по канала.Казва се Костов,едно американско мекере. Ама тези боклуци в София не разбраха ли,че не искам Натото,не искам русофобия.Защо този тъпанар говори от името на стотина фашисти а занимава цял народ.

Ама тя и София не ги иска. Но всички медии са овладяни от американските лакеи и от сутрин до вечер ни облъчват с еврогейска пропаганда.

Ах, горките облъчени мачовци ... какво мъжествено възмущение ...