Владислав Горанов: С Бюджет 2019 преодоляваме неравенството в обществото

Правителството няма да направи нито един разход над одобрените със Закона за бюджета, обеща финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако този господин иска да направи нещо за преодоляване на грозното неравенство трябва да премахне за физическите лица плоския данък, да въведе допълнителен данък лукс. С вдигане на заплати нищо не се постига защото бизнеса си вдига цените и крайния резултат е нула или със знак минус. Не се страхувайте бизнесмените няма да се изнесат, а даже да направят това някои, има достатъчно млади и честни хора които ще заемат местата на тези назначени алчни и некадърни бизнесмени, които са завладели икономиката ни и никой не може да пробие в бизнеса без тяхното съгласие и съответно подчинение. Но за това се иска не ум а мъдрост и по-големи топки каквито нямат болшинството от елита ни.

изказване. този човек подиграва ли се....

... Сещам се и за приказката: "Догодина ще живеем по-добре!" - казват политиците. "А ние?" - попитали хората от народа :(

Горанов, бастун, ще преодолееш неравенството между хората, ама друг път. Да беше преодолял неравенството сред служителите на Държавата - социалните работници мизерстват с 500 лв. заплата, а в подопечната ти Комисия по финансов надзор взимат 10 пъти повече. Аман от хранилки...

абсолютно вярно, унизително заплащане с куп отговорности

Дянков Премиер....това е решението за България

Тиквоний,Тиквоний,четеш ли коментарите под новините свързани с вас?Не слушкай Кратуната той знае,че е с двата крака в батака.

ВНИМАНИЕ...! ВНИМАНИЕ...!!! . - "Това е гнусна ГЕРБерастията провокация и като като всичко ГЕРБеростко - силно уврежда вашето психично здраве"... . .

тоя олигофрен да отива да мете боклуци акто него ,тъпанар смотан

Senator1

ПРЕодоляване....Меко казано фентъзи. В кое общество се пита. Този мъжага не става за министър на финансите, трябва да му намерят друго място из властовите коридори.

Не става каиш...ти анонимника стаиш, аааа

Връщай апартамента който ти е даден като подкуп

Абе селяк,ти от коя планета идваш или си злоупотребил с хапчета.Как такова лъжливо изказване правиш,а къде ще отиде увеличението на водата,тока,гр.отговорност,цената на хляба?А да не забравяме ,че нашите родители ще трябва 6 месеца да живеят с това увеличение,а от юли ще им вдигнеш с 5,7% пенсиите/5-30лв./...

Харсъзинът Горанов става все по-нагъл! Щом ще преодолява неравенствата, нека дойде в панелката ми, а аз ще ида в маймунарника на кръстника му, че и аз имам страх от земетръси. Той ще си плаща парното, ще ходи с трамвая на работа, ще се радва на живота със 700 лв. месечно. На мен ще ми е достъчна и депутатска заплата, даже и на 2000 лв. съм готов в името на преодоляване на неравенствата, че е време да имам трето дете. Кръстникът не му го искам, нека само продължава да плаща за имотчето си. Не му искам и министерския пост - нека продължава да се жертва за народа, ама с народна заплата.

Това е цинизъм. . . Тоя се самозабрави в глупостта си. . .

към ада е застлан с добри намерения, казват мъдреците...

Тия май не се усещат, че идва времето на белия автобус пред парламента.

"С бюджет 2019 преодоляваме неравенството в обществото" ---- Иначе казано вече всеки пенсионер ще разполага с това, с което разполагат Баневи, Миньо, Ветко и прочие български граждани, изпреварили този бюджет.... Ха дано, ама надали....

Този министър трябва да бъде изпратен във Франция.. Да постажува малко там.

Не можах да дочета статията - мразя празни приказки, та питам" Как ще борим неравенството - всички ще ставаме богати, или бедни?

Може ли да не се наливат допълнителни средства ОТ МОИТЕ данъци в здравната "каца"?!?!??! Това не работи. Опита показва, че с пистолет и блага дума те лекуват по-добре, отколкото само по здравна каса. И второ - Каква е ролята на новият изпъкнителен директор на "АЕЦ Козлодуй"?!?!?! Аз имам предположения, но отговор от държавата би ме удоволетворил напълно, след като му направя пълна инверсия. Не искам да кажа, че държавата лъже, нее :)

Ще дойде време в което тоя ще изкарва месеца с 200 300 лв в една килия половин метър на три метра а не в имението за милиони което си строй

В България - а дано ама надали. Най-корумпираната държава да затвори престъпник - силно съмнително.

Тоя ако изкарваше месеца с още една група народ не в имение каквото си строй а в една две стай с 200 300 лв за всичките дали щеше да говори за бюджета

ЕЙ ФОРУМНИ ГОВНА, ДЯДО ВИ НЯМА НИТО СИЛИ, НИТО ХЛЯБ. ВИЕ ЗАЩО СИ ДРАСКАТЕ ТУК ГЛУПОСТИ, А НЕ ГРАБНЕТЕ ЖЪЛТИТЕ СОПИ?

На нас не ни трябват жълти жилетки,на нас са но нужни сопи,дряновици и с тях по главите на тези крадци.Протвник съм на насилието,но ако в лагери като Белене и Скравена се затворят тези които докараха до просешка тояга родителите ни,тези който изгониха цвета на нацията в чужбина мисля,че ще е оправдано.Имайте поне малко мярка на думите си,хаглоста вие безкрайна.

Избори безкрай, докато не се смени системата от лъжи!

Тоя тича толкова бързо и така се е самоуредил , че в никакво равенство не може да се включи .

този е уникален умник - направо Братство, Равенство, Щастие! ИДИОТ!

Минималната заплата в Испания е доста над 1000 евро при по-ниски цени от бг.Минималната заплата в Румъния става почти 1000 лв нето а в Гърция е 1500 1600 лв нето.

Минималната пенсия в Македония е 400 лв в България е 207 а социалната е 125 лв

ДУМИ НЯМАМ. НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ.

Герберите май не усещат какво се задава, продължават да наглеят!

Рано или късно в България ще започнат демекратични промени и тогава това финансово кашкавалено човече ще лежи в затвора барабар с цялата крадлива герберска шайка!

Сигурно има предвид себе си, и останалите забогатяли преди него!

Те това може да се случи само в България, човек кйто си позволява да гази законите като танк да излезе с цялата си снага и непоправима наглост да ти обяснява за равенство и неравенсрво, за правда и неправда, за законност и незаконност, за данъчна дисциплина и нейното нарушаване и т.н. Боже до къде сме стигнали. Найстина няма друг изход освен човек да се изнесе от тук незабавно за да се предпази от тези гаври.

какво неравенство преодолявате бе каун миризлив. Задочника на Величко Адамов и завършен пълен профан, срам за историята на Свищовския университет, икономист не в кавички, а просто набеден на квадрат за такъв. Какво неравенство преодолявате? 8 пъти е коефициент на неравенство у нас. Водещите европейски цивилизации са на 3 и нещо коефициент. Напротив - поне от 15, да не кажа и повече години си расте неравенството у нас. Между другото даже Ленин е слагал коефициент 3, което си е чиста проба утопия, но все пак някои евроцивилизации днес го гонят. Задници сте в гроб. Живи вмирисани крадливи калпави неграмотни задници.

Това за неравенството е гавра с хората!

Значи е планувано за всеки по един апартамент без да плащаме наем?Те това вече е равенство.

На следващите избори ще гласувам за Корнелия, защото съм сигурен, че тя е единствената, която ще има куража да вкара в затвора всички тези наглеци.

Утопия. Наивност. Това е коментара ми за този пост. "Гарван гарвану око не вади". Само, че едните гарвани са червени, другите червенеещи, с преобладавящо синъо. И тъпи и нахални

С бюджета за 2019 се преодолявало неравенството! По-голяма простотия не съм чувал!

Ама верно ще го преодолеят това неравенство, но......... Ще го преодолеят само за няколко човека - техни приятели и съпартийци плюс абонати за корупционно разпределяни Обществени поръчки!

какво става с разследването за този, още ли не е в затвора

И как точно, пич, го "птеодолявате"? Предвидили сте коледни за декември 2019 г. в размер на едногодишна социална пенсия, за да може народните избраници за 1 месец да разбетат как живеят бедните българи 1 година? Или някакъв друг "иновативен" начин сте измислили, за да живеят българите достойно?!

даже и троловете мълчат....интересна работа....

Тоя ко стана с палата на кръстника му...

Живеещите в Есте са с изравенени неравенства.... Там всички са богати! Скоро ще понамалеят еврофондовете и ще има сеирлък...Ще трябва да понамалим доходите и ще почнем да се крадем един - друг, понеже няма да има откъде. С изравнителна цел де....

тоест милионерите ще настигнат милиардерите

Докато имате пенсии от по 200-300 лв., разбирайте 1,5 милиона хора, няма да изравните неравенства.....Разбирате, че тези хора трябва да ги дотират роднини, на които средния доход от 1100лв. остава доста по - малко. Така придобивате още близо 1 млн. работещи бедни......Като сложите и към 500 хил. с минимална работна заплата и около 1,5 милиона деца.....Картинката става 80% бедни, 15% средна класа и 5% с изравнени възможности да живеят доста добре. Толкоз!

Таз година заехме едно мнОООго престижно ПЪРВО място в класация на ООН!!! ЗА НАЙ-БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА ДЪРЖАВА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА... И що ли сега Горанчо не са гордей с тоз велик успех... Далаверко и той.. Кат изброяваше успехите си кат ВИЦЕ по ДЕМОГРАФИЯТА и той пропусна с туй да са пофали.. За БАЦЕ - на него му е простено.. Той с дипломация Западните Балкани още са оправя завалията, та работите в България малце ги е забатачил.. Сега - кат последно, и на пощенска гугутка между фюрер Танте и Орбан взе да са прави..

С този бюджет преодоляват неравенството в обществото на работещите бедни

Видинско. Село Ботево – 37 жители, Симеоново – 33 жители, Въртоп – 42 жители, Гайтанци – 39 жители, Ивановци – 61 жители, Долен Бошняк – 31 жители, общо около 240 човека, почти всички пенсионери, средна възраст над 78 години, общ стаж – над 8200 години. Средната пенсия е около 270 лева. Срещу тях ще поставя едни други 240 „човека”. Депутати. Средна заплата – 7000 лева. Събирам доходите на хората от видинските села с тези на депутатите и получавам среден месечен доход на човек – 3635 лева. Те взимат малко и гладуват за да може той да взима много и да ги убеждава колко добре живеят и какъв огромен икономически растеж има и как средната заплата била над хиляда и двеста лева..

Такова дебелоочие, такъв наглец, такъв мошеник не съм виждал. Какво неравенство преодоляваш бе, лъжецо. Затова ли сме на последно място не само в ЕС, но и на Балканите по всички показатели - БВП, доходи, пенсии, здравеопазване, раждаемост, борба с корупцията, върховенство на закона, свобода на медиите и т.н и т.н...

Грешиш, мисля, че сме виждали - вече 74 години само такива наглеци гледаме и слушаме!

Ето ти едни натурални показатели за глава от населението за 1988 г. и за 2014 г. съгласно данни на НСИ: През 1988 г. сме консумирали 195 литра мляко на година – През 2014 г. – 20 литра Месо: През 1988 г. – 75 кг. – През 2014 г. – 32 кг. Яйца: През 1988 г. – 263 бр. – През 2014 г. – 143 бр. Плодове: През 1988 г. – 109 кг. – През 2014 г. – 50 кг. Захар: През 1988 г. – 35 кг. – През 2014 г. – 7 кг. Тези данни са жестоки показатели за това как живеят хората сега и какво потребяват.

Айде-е, и ти като всички дегенерирали герберасти и недобити седесари връщаш колелото на историята с 50 - 100 години назад, винаги когато истината ви удари по кокалчетата и ви изкриви фасона! Аман от тъпи герберски копелдаци ! Колелото на историята се върти само напред и никога назад !