Вижте новите бандероли за цигари и алкохол (снимки)

От 1 януари 2022 г. влизат в сила нови образци на държавните ценни книжа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, кой ли ще печати новите бандероли. Тези ли дето печатат и екостикерите?!

Браво, много са яки!

Аууу нямах търпение да ги видя....

Поредният рекет , за породен път - нови бандероли - добре , но защо слагат срок на старите ? Имаш например залежала стока , но срока и на годност изтича след 2-3 години , платени данъци и акцизи , но в края на годината вече не можеш да я продаваш .Да не говорим , че търговците като знаят , че има нов бандерол отказват да купуват със стария по същите причини. И така - отново загуби за малкия и среден бизнес.

Абе кога ще вденете, че се пише "бандерИол"...

С по-голяма резолюция може ли да пуснете снимките? Благодаря! (за един прЕател питам) :-D

Алкохолът е полезен в малки количества. Различните видове алкохол помагат за различни неща

Ех развалиха ни и бандеролите/

Атанасов не те знам при какъв психолог си ходил но ми се струва че отказването от цигарите и алкохола ти действа противопоказно.

Много евтино заяждане!!

а номерата на автомобилите ,и личните документи ? кога

Що за заглавие е това - вижте тва, вижте онова. Журналистика - 113 място.

Тия неща ги спрях Слава Богу,преди 2г,и се надявам повече никога да не ги започва,беше ми омръзнало да ми мирише сутрин устата на лайна от цигарите,и винаги да ставам като леко замаян от алкохола,при няколко чашки разбира се,от две одини се зарекох,и ги спрях на веднъж тия неща,и мога да ви кажа,че се чувтсвам като прероден,и въздъх имам да изкачвам стъпала,и да ходя на Фитнес и Плуване,преди когато пушех и пиех,все нямах време за подобни занимания.просто съзнанието тогава мие било на друга посока,както и при всички пушачи и хора които пият,сега мисленето ми е по различно,когато вече не ги употребявам тия неща,разбира се и със голямата помощ на Психолог,който те въвежда във правилната посока при сеанс,а ти си решаваш сам,на къде да поемеш и така.

Joe69

Браво! Очаква те почетно място в рая!

боли мЪ паДката за тебе

atanasov.1978@

А,мене Хуя за тебе,пих ти го набил толкова дълбого във гъза,че очите ще ти изкочат,Шушляк Смотан,а може на Майка ти да и го сложа така лекичко дъд дупенцето да го поеме целия,след като се отпусне.

Въh, че па и неграмотен дейбЪ , браво на тебе :)

Стой си във фитнеса - там другите готини батковци като си поиграят с теб, и устата ти пак ще мирише на лайна.

atanasov.1978@

Само не разбрах,защо си помисли,че си падам по мъже а???Все още ми харесват мацките във фитнеса,има какво да се види,а ти си гледай ,ако искаш батковците,и докато акаш си навирай краставица във насраният задник,и си мисли за тях,а може и за Спецов,какти го напиват педал долен:)ахахахах

Швестер, сър!