Коментари - Вижте колко хора са доволни от настоящото си заплащане | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички предприятия и селското стопанство. На България й трябват само програмисти,

Аз съм много доволен от това, което получавам. Често си мисля, че е повече, отколкото всъщност заслужавам. Трудно може да искам повече.

Такъв тип въпрос винаги е бил безмислен. Имам познат, които вади към 500к долара заплата годишна + потенциален неограничен бонус (който в хубави години може да достигне няколко милиона долара), и когато последно се видяхме, се оплакваше, че парите във финансовата индустрия са прекалено малко. :Д

Някои са доволни да имат за храна, други и за лекарства, трети и да си платят сметките, четвърти да имат за развлечения, пети за почивки, шести и за нова кола.

13% от населението са политици и бандити?!?

Софтуерни инженери - много мои познати са на 10к месечно чисти в София и нямат семейства. Доста са доволни, ходят по 2 пъти годишно до Патагония или Малдивите. Не е зле, има доста такива в БГ вече, жалкото е, че са само програмисти.

Това платена статия ли е дир? Щото преди седмица пуснахте анкета каква заплата е нужна за семейство от 4ри и масово хората гласува за 6000 - 8000 лева. А тука 70% са доволни... само че анкета не видях тези дни по тоя въпрос... ех ех се едно някой ви я спуснал тази "статистика"

Естествено, че имаше анкета. Да си гледал! Някои хора мрънкат за всичко…

По високите доходи са огромен капан за всички. Те увеличиха парите в оборот, което отприщи инфлация, която пък ще доведе до вълна от неизпълнение на проблемни дългове.

Всички, които получиха по високи доходи да не бързат да се радват. Тези доходи им са дадени благодарение на изтеглени заеми от държавата, тоест в следващите години всички те ще трябва да изплащат тия заеми, заедно с лихвите. Ще изплащат и всеки нов заем през всяка една година, с който да се погася старият. Крайният резултат ще е плачевен, само почакайте да видите. В един момент ще станете още по бедни, отколкото сте били преди това.

Това е самата истина, но хората откъде да я знаят, те просто се радват на по високите си доходи, без да подозират, че в последствие ще плачат. Политиците си правят популистки игрички на техен гръб, изпълняват и лобистки поръчки на сатанистите, целта, на които е България да бъде заробена с дългове, след което разпродадена и унищожена. Това вече е в ход.

13-те процента доволни са робовладелците в България!

Стани и ти, не чакай!

Ти, си този, който изкарваш парите си!!! Работиш за себе си, ако е необходимо в чужда компания (на друг човек), но се договаряш ТИ!!! Ако допусне да зависиш от други, ти со РОБ! Кой ти е виновен?

Много добре казано. В нашата фирма, както предполагам във всички останали, има едни хора, дето хем не бачкат много, хем мрънкат, че парите им малко. Ама все чакат друг да се разправя с шефа за парите. Манталитет.

Курвите са добре, давя геврека и прибира кеша. Други бачкаме :)

Най-добре да не работим и да ни плащат! Библейски притчи от сорта: Който не работи, не трябва да яде… не са за нас Мързеливи хора, нежелаещи да носят отговорност… само заплати

Понеже разни мениджърчита и политици носят отговорност за работата си и затова взимат големи заплати? ХАХАХАХАХА, от личен опит виждам как колкото повече пари взимаш толкова по-малко отговорност носиш. Отнасят го тези под теб. Само ако имаш личен бизнес нещата могат да стоят различно и може да се каже, че носиш отговорност.