Великобритания пусна нова банкнота от 50 паунда

Тя е полимерна, с по-висока защита и на нея е изобразен блестящият учен Алън Тюринг

Обратно в новината

Коментари - Великобритания пусна нова банкнота от 50 паунда | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E Всезнаиковци САЩ печатат ЮК и Те ???? Това Значи че Погребват Еврото !!! И тия В Европа го знаят Затова ще се Молят на Путин !!!

Олелееее...И тези печатат парици...

Важното е, че се учат от грешките си, за разлика от нас...

Това добре, ама да кажат и как са го осъдили на химическа кастрация, защото е обратен и той се самоубива. Тези същите, които цвилят за правата на обратните, през 50-те са ги кастрирали.

Скоро и от пет хиляди!!

Каква ирония! Ученият, разшифровал Енигма и по-късно подтикнат да извърши самоубийство от тази държава, вече е на банкнота!

е все пак го реабилитираха. извиниха му се посмъртно за отношението.

Не е достатъчно да те убият и после да те реабилитарт. Важното е тези, които са те убили и те да бъдат убити или вкарани в затвора за дълго време.

Как. Те са умраяли отдавна. Много обичам да чета тъпотии.

Англичаните пак си присвояват заслугите за Енигма и разшифроването на кода. Истината е, че полските математици и криптолози Мариан Рейевски, Йежи Ружицки и Хенрих Зигалски имат основно заслуги за това, а работата им се пренебрегва и се говори само за Тюринг.

Е те го самоубиха косвено преди 60 години, но сега всичко е точно!

Дис ис рейсист.....нали така вече е модерно? Веднага демонстрации, клякания, сядания и гладна стача ,за да се смени лика с Тайрон или Санджай..

Слаби са ти познаннията - Тюринг е гей, осъждан за хооскексуализъм и подложен на химическа кастрация и хормонална терапия преди да се самоубие.

Това е банкнотата, за която работим или ни я превеждат като пенсия....... И нашите са красиви, но не ги виждаме често, прибират си ги още на другата сутрин. Живеем на самотек и я караме кой както може - от контейнерите до каймата тип народна.

А беше време когато на паундовете /пундите/ им викахме просто лири.