17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На най старите пенсионери. Или чакате да ни тръшне ковид.

Защо не осъвременете пенсиите.

Или догодина??? Сега при мен е 2021 година

Azzzzzzz

айй ще преядат пенсионеирте като им дадът 10лв повече на месец.. смешници..

Искате да сте успешни в прогнозите на спортните събития, без да отделяте много време? Ние сме това което търсите - едни от най-добрите анализатори на спортни събития с дългогодишен опит в инвестирането на спортни пазари. Всички наши прогнози се записват в статистика на сайта ни, така че всеки може да се убеди в доходността им. Регистрирайте се безплатно на https://TIPSTERIUM.COM или ни намерете във фейсбук.

запомнете 5.3%+6% е МНОООООООООООООООГО повече от ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ-тата на БСП преди избори и "увеличението" на пенсиите след тях когато са печелили. Който има гънки на мозъка си - помни. Който не - скача на поляните пред летящата чиния и си хвърля отпадъците по нея.

....а до тогава цените на стоките и услугите с колко ще се повишат ….

По-малко от 100% повишение е смешно! Нали тогава пак ще сме в края на редицата ЕС, но с изтребители Ф16!?!

Та нали доверието в НС е 6%??????

Идват избори и обещанията започнаха да валят. Въпросът е кой ще им повярва?!

Сидер ага нали щеше да прави пенЦията 1000 лв. минимум? Какво стана? Чакат ли още пенЦионерите?

жестоко е да си БЪЛГАРИН

Сега за сетен път разбирам че управляващите са пълми боклуци и не правят нищо конкретно за подобряване живота на хората.

защо се обяваба тази мегановина сега?

Вдигат? Обещават царство за кон.

Нали щяха да са 10 % и то две индексации за годината. Явно излишъкът е по- малък от прогнозния или пък е изяден предварително. При 10- процентова инфлация само за първите 6 месеца, такова увеличение, е... бати крадците.

Баси лъжеца си. Инфлацията е 4%, А ОБЕЩАНИЕ ЗА 10% индексация не е имало

Аз съм си харесал една виличка в Барцелона в близост до тиквената вила.Сега ще мога да си я купя.

Вие не сте прагматици, а шегаджии! Защото ние сме прагматици и ние само молим да завишите пенсиите с размерът на нормалното за крадене, което е останало от годишният брутен продукт. Знаем, че не е много. Но все пак следват 4 месеца, а и избори идват. Ние сме прагматици! Поне 12,9 % за мама и тате и.....шшшшъъъътттт не ми разсъждавай! Не те чувам. аз съм прагматик, а не слухар. Глухар съм- Колкото повече ми крещят- точно толкова повече не чувам, но умножено по 2 А Вие ще си изберете най-достойните????? :) :) :) Вярно ли?? Наресвата ми даже- толкова сте мило-нагли.

Да покажем на ОПГ "Герб" на изборите през октомври, че не може да ни купи с нашите пари !

всичко ще бъде забравено.Имате много къса памет

Jaxon

УАУ с цели 6% и то само след една година,това е нечувано световна новина веднага да се обяви в европейския парламент.

От 1 юли 2020? А от 1 юли 2030?

триете коментарите бе,надминахте ПИК. Бравос,ще лапате повече пари за верност към българоубиеца. Айде триии бързо.

Тока през 2020 г. се увеличава с 30 % . А парното с 20 % . Цените на хранителните стоки с 21 % + лекарствата с 15 % . Пенсиите с 6 % . Мин.заплата с 10 %

и какво от това ти нали пишеш не си на улицата - ще го преживееш

Нострадамус ли си?

Нощния труд се увеличава от 25 на 29 стотинки . ХАРЧЕТЕ ГИ РАЗУМНО !

6 лв увеличение на 100 лева пенсия . И 3 000 000 000 лева за 8 самолета . ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА ?

За 12 месеца по 3% на месец!? Шегувате ли се или се ебавате?

.

хахаха.. малии.. ц цели 6... те вдигнаха тока с 50 % .. цецо асансьор си има.... само цигани ще останат в тая държава.. ,, нещастници

5,70 лв на 100 лева увеличение през 2019 г. 6,00 лв на 100 лева увеличение през 2020 г. И според думите на Борисов ,държавата процъфтява ии ма рекорден износ ??? А пък пенсиите и заплатите остават мизерни и през 2020 г. И през 2020 г , оставаме № 1 по бедност в Европа и Африка .

Каква Африка бе олигофрен - на такива като тебе и 500 лв са им много

Олигофрен си ти .

Всеки, който смята, че увеличението с 6 процента е малко, да споедли какво мисли за понижение със 6%... Ако очаквате някой да увеличи пенсиите с по 20-30 или повече процента на година, тогава имам едно НДК за продаване и ще ви го развържа за колкото имате в джобовете си, освен, ако не сте навити да метнете нещо и през прозореца. п.п. И не, и ГЕРБ и ББ не стават. Просто като видя, че някой мрънка заради принципа и се дразня.

Сега вече с бабата ще можем да си позволим една почивка на Бахамите!

По твоята логика, ако ги намалят с 6% няма проблем, или? п.п. Нали не мислиш, че всички немски пенсионери пътуват по два пъти в годината до Бахамите? Или ти го вярваш това за руските? :))

Тия се самозабравиха и ръсят само глупости. Шест процента е едно нищо за малката останала група от живи хора, които изнесоха на плещите на гладното си тяло ЦЯЛОТО СЪЗИЖДАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НЕ НА ЕДНА, А НА НЯКОЛКО БЪЛГАРИИ В ДЕСЕТИЛЕТИЯТА НАЗАД. И КОЕТО НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО НОВИТЕ "ДЕМОКРАТИ" РАЗГРАБИХА И ПОХИТИХА ДО ШУШКА. И на тази малка група от все още живи хора, които са работили съвестно по 45-50 години, удържали са им надлежните осигуровки, ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ОТКАЗВАТ ЦЕЛИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ДА ИМ ПРЕИЗЧИСЛЯТ ДЪЛЖИМОТО ПО ЗАКОН. СРАМ И ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ.

Ако беше с 60% да се зарадва човек, но на тези мизерни пенсии 6% не е много за хвалба.

За 42тру.стаж 270лв.СЕГА КАТО ВДИГАТ НА ТЕЗИ С 15Г.СТАЖ ЩЕ МЕ НАДМИНАТ.ИМА ЛИ ПОНЕ МАЛКО СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА НАС ОЩЕТЕНИТЕ ПЕНДИОНЕРИ С МНОГО СТАЖ И МИЗЕРНИ ПЕНСИЙ.НЕ МОЖЕ ДА ПРИРАВНЯВАТ С МНОГО СТАЖ И МИНИМАЛЕН ИЛИ НИКАКЪВ СТАЖ.ЩО ЗА ИЗРОДСКА ДЪРЖАВА, а тоя 1година по рано ще се хвали за нищожното увеличение.ИСКАМЕ ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Тъпи пропагандни номера на самозабрави ли се неадекватни управляващи.Увеличават пенсиите с 6%,но вероятно от 01.06.2020г.и вероятно и над над 6%.До 01. 06.2020 г.я камилата я камиларя ще отидат зян.

Въобще да не се хвалят с това! Тя инфлацията отдавна гони 20%! Да влязат в магазина да видят! Респективно-обеднели са с 14%!

Аз ще ви ги вдигна със 100% ама ако ме изберете, па и да ме изберете обещаването не е като даването. Изберете ме сега, па после я камилата я камиларя. Гарантирано от ГЕРБ!

След като има висок ръст на СОД ,г- Петков СЛЕДВА НАЙ-ПОСЛЕ да се АКТУАЛИЗИРАТ тия стари пенсии от преди 2000г и близки след нея ,защото там СОД е още от 2007г-398лв..!?Вече този доход е над 3 ПЪТИ ПО-ВИСОК...!?В европейските държави пенсиите се преизчисляват и актуализират с актуалния Осигурителен доход...!?

индексираха пенсиите с 5,7%. През цялата година на няколко пъти се увеличи цената на парното и водата....тока се вдигна също. От месец октомври ще вдигат отново цената на парното и водата.... и какво излиза че са дали на пенсионерите?????? От януари на 2020 година от индексацията на пенсиите няма и следа.....а до първи юли на 2020 година????? Как живеят пенсионерите половин година с изядена от инфлацията пенсия?

Kак да има пенсии, като младите са в чужбина и плащат пенсиите на европейските пенсионери????

Да се върна за 1000 лева, ако искаш, за да има кой да ти плаща пенсията? Това, че няма да има къде да живея, къде да се лекувам и къде да пращам детето ми на градина, знам, че не е твой проблем...

Тогава ще стане такъв живот, че само си вика:"Дано!"

Гласувайте за нас, а ние ще ви вдигнем пенсиите догодина (може би). Цените също (със сигурност). Поздрави от герб.

Бойко щял да лепи 18-20лева (6%) на всеки песионер на челото и щял да им пуска сръбска музика....

мрън-мрън - не се спирате. Питайте Корнела къде е пенсионния фонд! И с какви пенсии бяха пенсионерите по времето на комунягите!

Пенсионерите льольо живееха по 85-90 години по времето на комунягите! И се пенсионираха на 55 години, облягайки се на една сериозна държава! И пак работеха, къщи строяха, дечицата /нас/ гледаха... И знаеш ли защо льольо вземаха повече от сега? Щото пенсията си им стигаше! Че здравеопазването беше безплатно, БЕЗПЛАТНО!!! А киселото мляко в нармага беше 23/двадесет и три!!!/ стотинки! Та сметни тогава кво се купуваше със 120 лв, и сега с 500!Образно казано-сега никой не иска да има пенсионери! Да работиш, докато се гътнеш да умреш, и да ти продадат жилището... Това е в основата на сегашната "социална" политика...

до следващия юли, много от пенсионериня няма да дочакат високото увеличение

Ще си вземем увеличената с 15 лева пенсиика и право в избирателната секция да гласувам срещу герб.Повече не се трае.

Това не е осъвременяване(лъжата на управляващият парламент)-хората с половинките пенсии-на боклука??????

за който е жив...

Ама първо ще преизчислят всички пенсии и тогава ще чучнат 6%, нали?! Че то тази инфлация и тези сметки за ток, вода и парно "изяждат" всички увеличения, с които се хвалят управляващите.

ГЕРП се опитва да пробута РушвеТ на Пенционерите..... и то с бъдеща дата в стил "ЩЕ ЩЕ ЩЕ" даже да вземат да кажат с колко ще я вдигнат за следващите избори през 2023та...

Ако ще е като тазгодишното увеличено намаление не Мерси.Моята пенсия падна с почти 30%,а техните на бивши и настоящи депутати и министри скочи с 30%.

Скачени съдове.... ако ти не получиш някой от тях ще...

Пак предизборно,от 01.07.2020 год ,колко пенсионери ще доживеят до тогава????????

Това е целта им. Колкото се може по - късно, за да намалеят колкото се може повече пенсионерите. Това е геноцид!

Да видим другите колко обещават проценти и колко ще намалят тока,парното ,превоза и ще видя за кого да гласувам .Другите може да дадат поне 10 процента стига вече с последователи на постната пица може пък сега да не е с промяната.

картинките да регистрирате недоволните пенсионери.