17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря на Гоогле. Дано не се случва отново.

Не, хоум офис съм от март 2020 и не се очертава връщане фул тайч в офиса някога.

Caмo aз ли имaм прoблeм c Гooглe Хрoмe зa Aндрoид изкaчa прoзoрeц прeз някoлкo ceкунди 1 Гooглe cпирa мнoгoкрaтнo 2 Зaтвaрянe нa прилoжeниeтo 3 Изпрaщaнe нa oтзиви

Върнахме се на майките си у пу.тките и ще чакаме още 10 години докато мине ковид вълната.

Е как пропуснахте най-вероятният отговор, че никога не сме напускали офиса като място на работа!

От Март 2020та съм си в къщи. Офиса ни стои затворен. Шефовете най-накрая се усетиха ,че няма проблем всички да работим от вкъщи и им излиза по-евтино ,защото не плащат милиони на месец ,за да поддържат офис с 2000 души в него.

В анкетата липсва отговора на основна част от работещите, тези които са били хоум офис само на хартия.

За мен няма хоум офис, нон стоп съм на работа на първа линия.

Какво, печелят и какво губят компаниите от "хоум офис. Да видим: Печелят от разходи за наеми и режийни , които де факто се поемат от служителите. Това е. Губят от оперативност, взимане на информирани решения на база обмяна на мнения и анализ. Всеки може да си претегли сам ситуацията и да вземе решение за своята компания. Но да не пропускаме един основен факт - това се отнася за компании в сферата на услугите , без такива пряко комуникиращи с клиенти ежедневно и то в по големи количества. Тези компании занимаващи се с производство , няма как да минат в режим "Хоум офис" . Накрая отчитайки ,че Българската икономика е изградена на база он-лайн услуги тази мярка е приложима и ще действа перманентно.

от 2007-ма винаги съм работил отдалечено, независимо имало ли е "офис" в който има бюро с моето име или не. От 2007-ма работех в София с екипи и клиенти от Калифорния, Букурею и Париж. От 2010-та живеех в Аризона и работех с екипи от Калифорния, Букурещ и София. От 2011-та живеех в Калифорния и работех с екипи от Аризона и от Анси (Франция). От 2014-та живеех отново в Аризона и работех с екипи от Калифорния, Анси и Нойда (Индиа). От 2016-та живеех в Юта и работех с екипи от Калифорния и Санкт Петербург (Русия). От 2018-та живея в Аризона и работя с екипи от Юта, Тексас, Калифорния и София. Дори и понякога да съм ходил в даден офис, никога не съм работел с хората в дадения офис, винаги с някой екип на поне 2 часа полет със самолет. Без да броим месеците прекарани в хотели в Лондон, Париж и Анси. За какво да се връщаме в офисите? Фирмите за които работя гледат продукта който създадавам и свършената работа. Още от 2017-та рабтя за фирми които имат политика че живея където искам, стига към държавата в момента да няма активни санкции и да не е подозирана в промишлен шпионаж. Толкова.

Уаааау

Впечатляващо!

От ЮНИ 2020 все сме си в офиса - вече година!

Само през първата вълна ни въртяха на смени. Кой ще търпи да плаща заплата и да не му работят? Работя в сферата на услугите.