17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нивото на коментарите е много ниско, но все пак: 1. Да има интерес да се поставят други ваксини в Дружеска,братска Сърбия,но той е много малък и както е показано с статията са сигурно няколко хиляди човека,които пътуват до Западна Европа или САЩ. 2. Руските ваксини се слагат и се произвеждат в немалко държави,които общо са многомилионно население. Тук в този сайт се вижда в милиони колко са внесени от Русия и колко са произведени местно по патент.Общо 32 държави!!! За 2020г и 2021. И не ме казвайте,че сайта е на Путин. https://www.statista.com/statistics/1123927/sputnik-v-exports-from-russia-by-country/ 3. Аз лично съм против ваксинити за Ковид. Бих се ваксинирал само с Кубинската Соберана 02. Не с Руската,защото: Тези лаборатории които измислиха КОВИД Вируса,предполагам на сатанисти от САЩ и Китай най-вече, нашироко са проучвали генома на Руснаци,Украинци и Белоруси. И са разработили щамове специално за тях като биологично оръжие. Затова руската ваксина се явява като защита от такова за самите руснаци. Сега в бързината,колко са качествени за обикновените хора в Русия е друг въпрос,но това е положението.Апропо,руснаци пътуват до Сърбия ,но да си сложат Спутник,защото знаят че за там и от там е качествена. Повече не ми се пише,защото тук свястните хора са малко.

Хайде мангърчета прости, дерзайте! Сърбия е до гъза ви! Това поне ако не направите, значи вашето е шизофрения - 3та степен!

Затова ПутКин си хакна тайно я Астра, я Пфайзер, защото са му докладвали че Спутника е буламач!

Руският "Спутник v" има само едно добро качество.Регистриран е в чест на рожденния ден на Путин.За съжаление останалите му качества са боклук. Според руския разработчик на ваксината основата и давала до 10 процента смъртност при говедата,защото е за животни.В Русия данните за смъртност от ковид са секретни

Отворете гоогле. Спутник се признава в ЕС за ваксинираните граждани на Ватикана и Сан Марино.

Schilo

Ба си- 20 заявки и дир го обявяват за туризъм?

"Интересът към тези пътувания нарасна вчера, след съобщения на местни медии, че подобни екскурзии се предлагат, каза директорката."

Рашките като направят 2 партиди с еднакви параметри - тогава ще им ги одобрят. Не случайно рашките не се ваксинират с тия лайна колкото и да им говори еврейчето ШАломов, че дори и патриарха им който анатемосва антиваксърите и обяснява, че бог искал да са ваксинирани и това по Первии канал.

Патриарх Кирилл сравнил неверие в коронавирус с неверием в Бога Неверие в пандемию и отказ от соблюдения предписанных медиками правил так же опасны, как и отсутствие веры в Бога, заявил патриарх Кирилл. Подробнее на РБК:

Не знаех,че руските ваксини не са одобрени пък и английската Астра не я харесаха в Европата.Значи руските и английските учени НЕ СА баш учени,некадърници са си.Успокоявам се като чета такива новини.Всичко е буул шиит казано на Американски език.

_stankow

"Това предизвика невиждано търсене", каза тя пред Ройтерс. Филатовска съобщи, че вчера общо 17 души са резервирали ваксинационно пътуване." Това нещо майтап ли е ? 17 души - невиждано търсене ? :)

Путин забранява качествените ваксини, само за да пробутва лъжата, че е най-великият на света и под ръководството му се правят чудеса! Ами Спутник не е добра ваксина, ако беше излязла от западна държава, щеше отдавна да е забранена. Върнаха я и от разни южонамерикански държави, и от Израел, и от Словения ли беше, и от всякъде. Преживей го и достави на граждание качествени ваксини! Рискува живота на хората за личен ПР!

Не е ли по-евтино да си направиш тест, като пътуваш?

демек, ковид фашизма се бил премествал със задължително си ваксиниране на евреи-които после ще търсят нов холокост - към русия, където ваксинирането не е задължително, за разлика от блатото на ес - холокоста - "демокрацията" на меркел и застоя ѝ в кенефа на бай-данистите - рушители насвета, а както е казано дори в Корана, + бъдещето не е тяхно! а Наше! .

Кои бяхте вие, че да внимавам да не ви настъпя?

деменцията на бай дан се предава наследствено. Забележете го! ми настъпвай ме! ко та боли гъза на зелен ес талибан? .

Ще смърди много и ще остават кафяви стъпки

Набирал скорост... със 20, нека са 100 заявки за 2 седмици. За държава с къде 150 000 000 милиона население. Нещо не впечатлява. А и тези заявки нямаше да ги има, ако не са глупотевините на сзо.... и произлизащите от тях проблеми за пътуващите. А не малко световно известни личности пътуваха за Русия именно за ваксинация с руска ваксина. И не съм чул някой от тях да се е разболял или пострадал.

еабси демократичният ташак... - от ек на сороското леке урсулка има осигурена по тридесетитрета доза за всички легтб платени швестерчета от сорос, а пъкъ всички бегат към рашата! да ги имунизират задължително!!! ... смех в залата.. :-)))

Импортозамещение снова не удалось. Где мы ошиблись?

Американските чипове разбират ли се с руското 5G или ще трябва да ходя до чужбина да получавам ъпдейтите?

Будешь жить без обновлений, сука.

Руснаци, сър!