Коментари - В Москва отвориха една от най-дългите линии на метрото в света (видео) | Бизнес.dir.bg

Коментари - В Москва отвориха една от най-дългите линии на метрото в света (видео) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за транспортиране на руски трупове от фронта.

На кой му дреме за някакво метро в страната на първобитните хора - Русия.

Интересува ни, нас интелигентните хора. Прости американски гъзолизци, да не се обаждат.

Ще се местиш да живееш в метрото в Москва ли?

А народът беден, докаран до просешка тояга.

Противоатомно убежище! Готвят се за Ф-16 и Б-52

Большая Кольцевая! Абе тези нали фалираха? Нямат пари! Нямат какво да ядат! Хората са им избити от хохлите! Нямат чипове и само пият одеколон. Кой им го строи? С какво им го строи?

Браво. Ще има къде да се крият от бомбите с малък взрив...

абе не знам, но 1967 г в Лондон откриват първия банкомат, а през 1969 г в СЕ СЕ СЕРЕ правят първия завод за тоалетна хартия и следват множество инструкции как ватниците да я използват ха ха ха

Коя година е построено метрото в ню йорк? И колко километра общо е метрото в ню йорк? Дето искаш да го сравняваш с новопостроено в русия? Я се разходи по старите станции на метрото в русия. Да видиш в какво състояние са. Но пък е хубаво да се види колко е изоставането в русия. Между другото в колко градове на русия има метро? И в колко американски и европейски градове има метро?

Ми така е, не можеш да сравняваш метрото в Ню Йорк с това в Русия. А ти, между другото разхождал ли си се в по американското метро.....особено нощем. Ми прав си, няма база за сравнение. Ма нищо, изходи се демократично по темата, свикнали сме вече...

В ти влизал ли си нощен в московското метро? Извинявай ти дори не си стъпвал в русия просто ти плащат за идиотските коментари. Ами за твое съжаление аз съм бил в москва и съм се возил на метрото. И знам в какво състояние беше. Същата тая линия до една година ще стане пълна мизерия-както са останалите метростанции в москва. Но пък ти зададох конкретен въпрос-колко руски градове въобще имат метро? Защото ню йорк не е единственият град с метро загубеняк такъв.

Бас държа, че не си стъпвал в Московския Метрополитен!

"Новата линия ще помогне на 13-те милиона жители на най-големия град в Европа да стигат до желаните дестинации много по-бързо." ... Момент! Как така Русия ... Европа! Нали според еврошизофрениците Европа е против Русия, а то се оказва, че 40%, в момента даже повече от територията на Европа е ... Русия, че и най-големият град в Европа бил в Русия! Ама така не може! Дир, веднага да смъквате тая статия, че разбива нашите лозунги за свобода, равенство и братство! Шегата на страна - хората за 10 години 70 километра метро са направили, ние не можем толкова магистрали да направим, а и да направим - резултатите са .. видими!

Ми тя и украйна е в европа. Турция също. Но пък е интересно как такъв като тебе дето е против европа и възхвалява русия изведнъж се сети, че част от русия е в европа:)))) Само че животът ти на европейска територия не те прави европеец, нито цивилизован. Както и няколко града не са представител на извадка за цяла русия.

"животът ти на европейска територия не те прави европеец, нито цивилизован." Абсолютно си прав. Достатъчно е да погледнеш България.

Сравнете метрото на Русия с това на Ню Йорк и ще разберете Защо Фалиралите САЩ запали ха войната в Европа!

А ти сравни малките населени места и предградия в САЩ с тези в Русия и ще рабереш защо Русия е кочина !

стана кочина след като мръсника Ленин направи революция докато Русия побеждаваше за пореден път КОЛЕКТИВНИЯ ЗАПАД! къде е живял Ленин преди революцията и кой му дава пари за нея? прочети! Комунизма им го натресоха юдеите, за да го спрат, но 100 г по късно идва реванша!

сравнявам ги тъй кта съм бил и на двете места.В САЩ е като Зимбабве с банди във всеки мизерен дървен квартал където се стрелят и не може да влезеш въобще. И не предградията а направо центъра на Ню йорк е като лунен кратер отдавна.

А ти как ги сравни бе дебил.Сорос те прати на екскурзия или ти дадоха картинки да гледаш .Я се огледай у кочината в която живееш бе боклук недоебан

Разликата в БВП на двете страни е близо 17 пъти. Няма повече какво да се коментира, защото става глупаво и смешно. Точка.

Прост смешник си ти. Хартийките дето си печатат нищо не значат. И ще го разберете по трудният начин, американски гъзолизци.

ще имат хубаво бомбоубежище.

Да, точно като от играта Metro 2033 ще са нещата :)

Щом е кръгова става за колайдер. Ще е най-големият в галактиката.

Какво ми св хвалят тези , да дойдат да видят Фъндупкова и Братанов какво метро построиха за десетки милиарди ? Не е 70 км , но какво от това !

Когато ми покажеш метрото дето построиха твоите любими комунисти за 45 години.

глупако, половината тунелите от метрото са изкопани още по соц-а !

Да цитираме класици: "Вчера започна строежа на метрото от Люлин до Младост копаехме с радост Ужаааас, това е ужаааас."

Голям праз. Ще си го преместя в другия крачол.Като няма успехи в Украйна дира се чудят с какво да зарадват путиноидската сган.

Най-великата империя показа на света как сама може да просперира без да ограбва малките държави по света. А на световния колонизатор САЩ с 40 милиарда дълг може само слюнките да му текат.

Ами отивай да живееш в тази най-велика руслямия бе ватник миризлив.

Като при цоциализъма. СИВ се самозадоволяваше все с боклуци. Сълзички пускахме в Кореком. Ти си прост селски цървул и едва ли знаеш за какво говоря.

Без да ограбва хахаха. Те перални крадат от Украйна хаха

Объркал си се. Дългът на фащ е трилйони!

трилиони...

Скоро ще им трябва на братушките, за да се крият там от украински дронове и от американския атом.

Ако своевременно не им я бомбардират на братушковците. 'баси!...

А тук напрвят 2 км отсетчка, завали дъжд и стане плавтелен канал... :)))) И руснаците не можем да ги стгнем, а сме колкото един квартал на Москва!

Руснаците от 200 години работят да ни направят, колкото едно московско село. На територията на Русия спомените за българите е заличен, а българските езици забранени.

Тази новина е интересна само на путинопитеците и русофилистиците. Истинските Българи като мен не ги интересува какво правят орките в лайняната моцква

Лайняната Москва? Ти колко си тъп? Хвърли око на метрото в Ню Йорк и после приказвай. А лайняната кочина, която обитаваш освен, че е най-умиращата държава в света, и предстои да бъде ИЗТОЧНИЯТ ФРОНТ на неокон фашизма. Соросджендерите русофоби, осъзнавате ли, че сте приготвени да сте пушечно месо от господарите си, или сте надрусани до степен на отхвърляне на реалностите. Какво мислиш следва тук? Мустафата зе медал бе, ПП/ДБ/Гроб са готови да поемат списъците с инструкции и знаеш ли колко ще им дреме, че ще мрете за бандера?

Москва е лайняна и има достатъчно видеоматериали, каква кочина е само на метри от Червения площад. В руската провинция по-зле и от Филиповци и от циганските ни гета.

Ама мно'о ти отива ник-А, шъ знайш! 'баси!...

а ти готов ли си да мреш за путин ?

Де е тъпата тиква Бойко да види метро?

Навреме построиха това бомбоубежище, щото ги чака ядрен бомбен килим. Ще се крият там заедно с плъховете

Ти ще СВ скриеш на майка си в подката

Всичко НАЙ НАЙ е в русия, техните мужици са измислили всичко подвижно и неподвижно, всички световни чудеса, зад всеки световен изобретател наднича една пияна мужишка рожа, с претенций тя да е истинския откривател…. Я ДРУГОЙ ТАКОЙ СТРАНОЙ НЕ ЗНАЮ, ГДЕ ТАК ВОЛЬНО МОЖНО ЛГАТЬ

Завижлаш ли?

А управлението е с чипове от укрински перални....

Какъв смисъл от това, след като след няколко месеца Москва ще бъде разбомбена от НАТО?

Аха, и с какво ще бомби блато? С чертежи, с анимации?

Нали им наложихме 1000 икономически санкиции?? Как така ще пускат най-дългата линия на метрото в Европа...ама те нали нямат пари да хляб..как така? Ние имаме в изобилие газ и петрол и не ни трябва руския, направо ще изгорим от топлина другата зима за жълти стотинки. Руснаците уж трябваше да се гърчат от немотия?? Какво става Европа??? Аз ви вярвах! Нали щяхте да ги унищожите икономически!!! Чувствам се предаден и нещастен!!!!

Подземен град - бомбоубежище.

Това е! ЕвроАтлантиците да Организират Един Прайд!!

Днес не е първи април... Путин бял ли е? Или е жълт монгол?

Велика Русия отново доказа, че е първа в света!

Метрото в Чикаго е от 1892 година.

Ти би ли се возил в него в 9 вечерта?

Правя го всеки работен ден.

А Лайтфут е първият кмет без втори мандат, ева мамата на Чикаго.

Да има къде да се крият от натовците.

"В Москва отвориха една от най-дългите линии на метрото в света" както винаги в дир-а, грешките и двусмилиците започват още със заглавието.

А канализация, пътища, вода в дълбоката руска провниция-кога? В столицата ясно-има условия на живот, но в огромната и дълбока провинция-я разгледайте в гугъл как изглеждат градчета из Сибир.

едно такова, според теб задръствно селце на 1000+ км от Москва и ги пита: Е вие тука добре, не искате ли поне да ви асфалтират улиците? Нито една не каза че иска, всички викатЕ, па то аконискам асфалт, ще ида у големия град. А около Бостън едни от най скъпите къщи са у гр Съдбъри, а около всяка къща без 20-на у центъра, знаеш ли какво има?Само блата, тръстика и лятно време комари.Ааа, и допреди 50г е бил района с най прекрасен климат за развитие на белодробни заболявание.И никой не иска да се првмахнат блатата

Дира ми изяде първото изречение:Журналист от ББС разпитва възрастни жени в някакво село на 1000км от Москва

Че никой не спори,че в Москва се живее "комфортно". За сметка на дълбоката руска провинция-където е потресаваащ бедност, дори и канализация нямат из паланките в азиатската част. Дори при мобилизацията московчани бяха малко мобилизирани, а мобилизацията е от бедни и малцинствени региони.

Не, че нещо, но в някой луксозни квартали на София също нямат канализация. :-)

Това една жена ли ти го каза ? Някога бил ли си в Русия, въобще...

Не знам дали той е бил, но аз мога да потвърдя от опит. Ни улици, ни канал. По една централна улица с асфалт от 70те на миналия век, останалите са бели камъни и кал.

Аз такъв вълнообразен дисплей за първи път виждам. Явно ни лъжат че няма технологии в Русия.

ㅤ

Пуснете някоя снимка от метрото в европа или америка.

Презряните и заплюти от децата си зомбирусофили мълчат.

соросоидната краварска подлога е роб на блек лайвс метъ на югохазарите и на арабелите от гейропата и обича да им прислугва забравил родина чест и достойнство. неговите ценности са да има гмо от лайна без вкус на масата и да рине на црните мангусти във фащ или на евроджендърите и да се кефи и да боготвори сатанистите

Най-големият град в Европа с най-модерното метро. Набиите си го в тъпите тикви.

Кажи честно. Ходил ли си там?

Ходил съм да и в Санкт Петербург съм ходил. Едни от най-чистите и уредени градове които съм виждал. Хората са бели, елегентни и добре облечени. Нищо общо с циганията на Запад.

Най-големият европейски град е Истанбул с население 15.9 милиона. Москва е с 12.63 милиона на второ място.

Истанбул не е в Европа, пич...

Само половината Истамбул е в Европа, иам европейска и азиатска част и както е тръгнало, скоро азиатската ще е по-голямата...

Я рад

Отговорете ми бе русофилски тъпаци. Що само минуси пишете? Защо собствените ви деца плюха на прекрасната русия и предпочетоха прогнилия запад? И на вас плюха междувпрочем. Щот ви знаят, че сте боклуци. Така ли е? Прав ли съм? Пак ми пишете минуси.

То що си мислиш че западните са ти приятели.Ако не бяха рудите щеше да ходиш с путури и фес на главата...серсем тъкъв.

ㅤ

Екранът ми е много голям и не мога с десния палец да се пресегна до плюса.

Защото западната пропаганда е по- успешна. Защото на Запад като на никой не му пука за тебе може да си посредствен , може да не работиш и никой не се сравня а с тебе или децата ти.

В москва и русия е прекрасно. На думи форумните русофили благоговеят при споменаване на думата русия. Ама на практика никой не ще да ходи там. Децата им все към прогнилия запад гледат. Това е то русофилското лицемерие.

Koй ти каза?

А не бе. Не е верно.

От козяк са го излъгали като са му видели празната кратуна. Те само такива вярват на козяшките лъжи.

Последните санкционни години строят мега проекти.....Ния не сме способни да направим едно околовръстно...... Спомнете олимпиада в Сочи.... Кримския Мост.... Северен поток.... Сега 70км Метро... В Прага вече 20г. Проектират подобно обиколно метра след 20г първата копка....

Ми Москва краде богатствата на 150 колонии. Прага колонии няма.

ㅤ

Къде ги тия 150 колонии, бе шмръки?!? Я почни да ги изброяваш...

Околовръстното на София отдавна е завършено. Всеки ден минавам и често виждам сестра ти на разклона за Горни Лозен.

Кое е завършено бе, дебил. Тръгни от Бъкстон в посока Горна баня и Овча купел и ще видиш как е завършено на сестра ти в устата.

Това не може да е верно. Горе е показана мультика и нагла Путинска пропаганда. Всички знаят, че орките нищо не могат да построят. Метрото е сложно нещо - влакове, системи за управление и пр. и пр. Скоро ни казаха, че се крадат перални от Китай за да им вадят чиповете. И интернета бил спрял, а след като цивилизования бизнес се изтегли, руснаците умират от глад, ходят мръсни. Дори и боярищник нема в магазините, защото се прави от западни съставки.

Ходил съм, и съм живял 1 месец, зима 2000 или 2001. Бил съм на 12-13 години, прекрасен град, изключителна инфраструктура и градоустройство. Пътувал съм с градския, метрото, посетил съм паркове, музеи. Който не е бил реално - предлагам да си трае. Същевременно години след това съм путъвал и до щатите - за 15 месеца съм обиколил 12-13 щата има-няма. Бил съм от източното, до западното крайбрежие и Аляска. Не мога да разбера защо хора, никога не били в която и да е държава от гореспоменатите коментират. Плащещо е. Не бих живял нито на едното нито на другото място. Да, имат впечатляващи "особености" както имат и такива които могат да те потресат. Но това е по цял свят. За още по-голям контраст - живял съм в Норвегия (5 години), в момента съм в България (от 7 години), пътувал съм из Европа, ЮАР и т.н. - не съм бил на много места, но хора които не са си мърдали гъза от скапания им насран диван да коментират е потресаващо. Реално погледнато - който където пожелае, там може да отиде, да работи, да живее. Поне от това сме късметлии в това време в което живеем. Ако някой си мисли че България е страна от третия свят - не е посещавал реално такава. Мислете с главите си. Москва е мегаполис, не простолюдно село. Ню Йорк, Лос Анджелис, Осло, Берлин, Париж, Франкфурт, Рим, Амстердам - в пъти по-зле от към добитък от колкото която и да е столица на стария контитент. Колкото е по-голям града, колкото повече е проповядвана "глобализацията" - толкова повече паплач, сволоч и каквато си пожелаете тиня. Хора, боклуци и т.н. Въпрос на избор. Запада не е това, което беше и със сигурност не е това което ви се представя във филмите. Абсолютно същото се отнася и за "изтока" - единственото нещо, което ме е дразнело винаги е това че 'нашите'никога не са се вглеждали на изток - има страни с дългогодишни, хилядни истории, традиции и ценности от които може да се вземе и извлече много повече полза от който и да било 'запад'. За съжаление хората се залисват по материалното прекалено много. Сравнително млад човек съм - скоро на 36, но това което се представя в медиите и в интернет пространството е много далеч от реалността. От всеки полюс и точка на света - има огромно значение кой, как и защо го приема. Фактите говорят сами за себе си - който не е пътувал не трябва да се изказва. За съжаление, всеки с коефициент на интелигентност колкото стайна температура му е разрешен достъпа до интернет. Жалко, но факт. Браво за удължението на метрото, чудесна новина!

Ко каза?!?

Предполагам на не се мъчиш....не го занимавай с глупости...

там като на идиот всичко ти е казано.

Адмирации за поста. Напълно подкрепям и смятам че много хора заслепени от телевизионния свят в който се намират блаженно вярват в илюзии удобно политически създадени и поднесени. Всеки трябва сам да търси истината и да се опита да се замисли върху нещата.

пидараси! тая линия и преди си работеше

Няма какво да ядът пък то …. Май май Живеем май като преди 30 г кадето ти обесняват че живееш на най хубавото място в най добрият момент ! И нямаш право да питаш и да гледаш !

Иначе казано, модерно бомбоубежище, събиращо столичаните.

Сигурно започва от единия край на масата в бункера на джуджето, и свършва в другия край на същата маса ;)

От Публикации в руската преса, разбирам че всяка тоалетна в Русия отговаря за нуждите на 19,54 руснаци, а всяка баня обслужва 45,11 руски жители. Май не ми се вози в московското метро.

Ами иди да се возиш в това в Ню Йорк. Там е толкова гадно и мръсно, тъкмо за теб. Може и късметът да ти излезе с някой негър.

Путя прави женски шпагат върху чепа на Эрдоганя да му прати роби да му бачкат в тунелите. Иначе ЩЕ щеше да стане

А до бункера кога?

Чудя се колко ли от пишещите са виждали на живо московското метро. Далеч съм от русофилите, но съдбата ми отреди много пътувания до Москва. И в соц време, и в по-ново. Ако има нещо, което е добре направено и работи добре в тази държава, това е московското метро. Пътувам доста из столиците на Европа. За пръв път видях възможност за пътуване с банкова карта преди доста години именно в Москва.

Аз съм виждал ленинградското. Тука такива музеи нямаме....

Навсякъде по света можеш. Тая система са я разработвали европейци. Както архитектуратв на метрото и самите мутриси. Само метала го копат в русия

Мутриси? Хаххахаха баси неграмотния идиот!