Коментари - В месеците на пандемия 25 човека добавиха $255 млрд. към богатството си | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Голям смешник си

Защо ли не ми е чудно?!?! Кога не са забогатявали най-богатите хора от световните войни или световните "проблеми"?!?!

То и критериите за епидемия не са достигнати, Но пандемия звучи гордо... Когато обаче дойде истинска заплаха, никой вече няма да я приеме сериозно.

Честито на печелившите и да го духат.... бедните:)))! Поздрави и от Гейтс на малоумниците, които повярваха и все още вярват в нуждата от ваксина срещу... "ултра-, гига-, хиперсмъртоносния" коронаЦирус:)))!

Задава се робство, невиждано в човешката история. Диктатура на наднационални монополисти, мачкащи всичко по пътя си, което неизбежно ще прерасне във война.

Няма промяна в обществен строй постигната с избори... Да подготвим гилотинните.

Статията е заблуждаваща. Всички основни компании тук паднаха с около 40% още в началото на кризата, дъното беше около началото на април. След това има постепенно наваксване на спада, но още са на минус 15-20% от върхът си, изключение прави амазон, които са на плюс.

Нали за това измислиха тази пандемия.За преразпределение на богатствата и на света.Мафиоти.

Тоди вирус излезе много усрешен

Интересно, защо изтриха този линк??? : https://www.snopes.com/fact-check/bill-gates-brief-cia-in-2005/

При тези машини и модерно земеделие защо милиони деца по свта ди лягат ГЛАДНИ???

В месеците на пандемия 25 човека добавиха $255 млрд. към богатството си - и почти всичките американци! А алкаша чакал САЩ да фалирали заради шистаците! БУХАХАХАХАХАХА

Фатмак, ти даваш ли си сметка, че тези пари са виртуални? Утре примерно хващат зукърбук, че подслушва ФБ и отива на -100 милярда. Това не са кеш пари.

Уау дай и на мен от тия виртуалните дето не ги искаш.

дами и господа, представяме ви най-големите терористи на света!!! дори джихади -джо е техна креатура!!!

знаете ли какво станало със златото, когато било открито в количествата на алуминия? ами цената му на акциите паднала, както тази на алуминия.. вашето "злато", дами и господа евреи, които подкрепяхте системата с всичките си пари на този свята - няма никаква цена! дори 30 сребърника не струвате!!!

ето какво е моето наблюдение: всичко, което създавате е все по-голяма помия! нима разчитате на геймърчетата да ви пресъздад аът света, който Господ Бог е създал??? гейчета, вие сте в гъз! сами създадохте самоунищожението си!!! за което не съжалявам! нито вас съжалявам... спечелилите от "лотарията!" :-))) вие дои нямате свестни администратори и програмисти!!! :-)))

о, сори! забравих запетайката!! ето ви я "," :-))

Аман от милярдери, колко останаха без пукнат грош, без хляб и вода, без покрив и надежда?

милИАрдери , а не молЯрдери !!! Марш в 1-ви клас !!!

:-) цукърбърг! първият, който се обяви срещу Анонимните. печели! и кои други дами и господа на биг брадъра печелят, освен майкрософт, гугъл капча и психопатите на тази сбъркана до под-основи система на дебилите??? аз знам откъде дебилите на гугъл-биг брадъра взеха кирливата идея, да ни губят времето във снимки! това е основата на уиндоуса! да губят времето на потребителите си в безумното гледане на растящи в прогресия проценти!... на нещо си, дето дори не се случва в действителсност!!! :-)) колко вземащо вниманието на маймуните! дето се вземат за "същества разумни"... и нека ви кажа каква прогресия наблюдавам от десетилетие... а? позволено ли ми е да коментирам, педераската система на неграмотните? :-))) по Конституция? М??? по вашата констипация? а джедър палаткаджии.. :-)))

Зара затвориха над 4000 магазина и искаха държавни субсидии, а шефа им забогатял с няколко милиарда....

нищо не казвам!! за да може дебил-брадъра на костов-джендъдската цензурата на дамите, преди господата с 30-тте сребърника да не ми трият мнението!!! (на какво не е готов човек, само за една гола свобода на словото, а!!!) казвам само, че милиардите на тези дами са в нашите компютри!!! :-) цукърбърг! първият, който се обяви срещу Анонимните. печели! и кои други дами и господа на биг брадъра печелят, освен майкрософт, гугъл капча и психопатите на тази сбъркана до под-основи система на дебилите???

Български мъдрец нарекъл себе си Щерев ,вижте. "Но най-страшното за комуноидния отпадък е когато получи хемероиди от завист и напъване. ха...ха.ха...От собствен опит го зная."Затова народът казва "Не питай старило ,питай патило"

Това, че цената на акциите на някой притежател се е повишила, въобщя не означава,че е забогатял! ЩЕ забогатее, ако продаде тези акции СЕГА. Но ЧАК СЛЕД продажбата. Аман с тези еврейски заглавия!

кой е забогатял,и кой не е...

май учиш попа да се кръсти,а Счети!

тези марионетки са лицето,а тези зад тях представете си с колко мили. са прибавили към сметките си;фалшивото коби явно си върши перфектно задачата,а именно основното да провали мандата на Тръмп,който обърка сметките на господстващото семейство в САЩ и света. Измислената безпочвена пандемия,ще продължи до ПРЕДИЗБОРНОТО началото на изборите в САЩ,а до тогава безскрупулните гадове,ще трупат капитали,а хората и държавите,които нямат права да печатат хартийки без покритие ще обедняват и ще става още по зависими,като България,а пък послушника ББ,ще изпълнява и ще продължава да властва въпреки ежедневните без прецедент просташки изцепки.Прекъсването на този безскрупулен замисъл може да бъде прекъснат с надигане на масите в глобален мащаб и по места но това,ще е много трудно, защото новият обществен ред се обвързва със закони по места,под претекст,че е в полза здравето на обществото. За съжаление измисленото коби успя да постигне цел,която многократно превиши ефекта от събитията на 11 Септември и контролираният тероризъм от същите тези безскрупулни гадове контролиращи и манипулиращи световното общество.Нека всеки трезво мислещ сам да прецени по горе написаното има достатъчно факти,доказателства и информация за случващото се;бъдете живи,здрави и с реална преценка за случващото се. ............

Другите над тея не ги мисли. На тях пари не им трябват. В тях е печатницата. На тях им трябва власт.

нещо си объркан или облъчен парите са власт !

справка мечо пух;колкото повече толкова ...........за тези които не са чели.

това показва безсмислието на настоящата икономическа система-нарастване на парите до безкрай. И какво от туй, че ще стигне 1 трилион долара, вфектът е същият както при половин трилион долара, даже при 1 милиард долара. Ще нарастне пасмината около тях само...

Половин трилион е като един милиард, ама е половин трилион.

25 души общо притежават 1,5 трилиона долара или 16% от богатството на всички 16 милиардери от списъка на Forbes. А някакъв по-долу ми се кара, че били дарили ЦЕЛИ 500 млн. долара за строиелство на болници.

нуждата от дебнене , подслушване и разпространението на лъжи от ползващите власт ги е направила безумно богати , а приказките за ;агресивна реклама ; и ;изследвания на предлагането; са за наивно вярващите в добрите намерения на системата

Коментар към първото изречение от статията: Не "въпреки", а поради пандемията, която създадоха.

И всичките пари и богатства да при своят пак ще умрат и в гроба да ги сложат на господ няма как да платят за измамите които са направили срещу бедните напротив тези богаатсва ще са срещу тях когато дават отчет на господ.

Какъв Господ бре? Кога си го виждал, че да съдиш от негово име?

Да си обършат задниците с акциите си,парите си,ако ги имат сухи и всичко останало.Аз искам да си отида за риба сред нашата хубава природа и после да седна с приятели и с баба Мария до в къщи,и сладко да се раздумаме.

Бием ги, та ги тръшкаме! Тук всяка година се увеличават средно по официални данни поне с над 98 човека.

За всяко случило се нещо простия въпрос е “ кой печели” Сега дано Ви е ясно кой и защо организира измамата с вируса 1. Взимаш един вирус, който си съществува в човека - корона вирусите са 10% от от вирусите разболявали човека ежегодно 2. Правиш тестове и ги откриваш съответно ( дори в плодовите сокове, пример Танзания ) 3. Забраняваш аутопсиите и пишеш необходимия брой умрели . Никой не може да докаже обратното, защото няма ресурса да направи изследванията, т.е. Подправяше доказателствата 4. Подчинените ти медии раздухват ситуацията и създаваш страх и паника в 70% от населението 5. Политиците искат да останат на власт и взимат мерките които ти искаш, защото 70% от хората са съгласни 6. Създаваш ваксина, правиш я задължителна и бъркаш в гените на хората както ти е удобно - робска психика, продължителност на живот , каквото поискаш - справка: доклада на Бил Гейтс пред Пентагона 2005 година Печелиш пари и власт - няма човешки права, няма адекватно мислене, има СТАДО за стригане

ЪЪЪ, и как точно стана цялата работа? Къде я измислиха, кога я пуснаха в Ухан и измамиха китайците? И нямаше ли губещи бизнеси? Ваксина няма още - но вече ревем!

Подробности ли искаш? 1. Как да заметем следите - като го пуснем в Китай , където има платена от нас лаборатория 2. Че ще изгорят другите бизнеси не ме интересува, важен е моя - да си видял бизнес етика когато става дума за пари? А тук даже не е въпроса в парите, а във ВЛАСТ Бъди здрав ... и обърни другата буза

Айде стига конспирации. Българинът е цар на конспирацията и без нея богатите си богатеят.

Всеки ги тълкува както му е удобно “ както дявола чете евангелието” Не е целта да убеждавам някого, уважавам личния избор. Целта е да размислят хората и да изберат своята позиция. Ясно ми е че нямам ресурса да се преборя с милиардите долари , надявам се те да нямат ресурса да се преборят с милиардите хора.

Две крави си приказват. -Абе май хората ни развъждат само, за да ни доят и накрая да ни изядат. -Аман от твоите конспиративни теории!

Нищо не се споменава за Бойко, как може?! Пропуснали са!

Той обедня. Нямаше заплата един месец. Обрекоха се на глад, заради нас.

И Бузик-Прасик сигур е сред тях

Предлагам да им бъде отнето и раздадено на нуждаещите се хора

Какво ли правят с толкова пари, имагинерна или не, явно имат и много в брой? Колко можеш да изядеш, да си купиш неща, които да потребяваш н, а колко коли едновременно можеш да се возиш? На колко екзотични почивки ще отидеш? Не я разбирам тази жажда за пари, а може би повече е чрез протеза власт, да властва над други чов. същества.

Е как какво правят! Карат едновременно 1000 000 коли, ядат за 1 000 000 и са на 1000 000 места едновременно и харчат! Ето това си представят масите!

Не изпростявайте и не кълвете като голи шарани! Това богатство е виртуално - основно оценка на акции! Днеска плюс утре минус ! Не са камари с пари и злато скрити в подземия или пещери Али Баба! Не са взети от вас - нещо което страшно ви мъчи и не ви дава да спите! Мале, Зукърбърг ме ограби - и как те ограби? Искате "справедливост"? На всеки парче земя - каквото сам изкара, това ще яде - няма експлоатация, няма лоши чорбаджии, няма наемен труд! Правите комуни, решавате всичко сами - ама надали! А стиска ли ви! Утре ставате - опа, лошата държава изчезнала, няма я ! Ура, пълна свобода - ами сега? Кой ще носи пълна отговорност за всичко? Кога ще имам време да пия ракия, да гледам "Стани богат", а и кого ще псувам за щяло и нещяло!

Не прочетох нищо за руските крадци,явно няма какво да се краде. Много им се въсхищаваше смотаняка Емил Кошлуков ,боклук руски и доносник.

Bravo!

не са реални, а имагинерни пари. Тоест имаш ги, но трябва да продадеш акции за да вземеш кеш, иначе са само на хартия. А могат и да паднат по някое време по- натам. Доходите на хората без работа в щатите не са намалели като цяло защото мопощите за безработни са доста добри, не са традиционните помощи а са повече.

гадовете които ви организираха карантината сега се обогатяват от фалиралите ви бизнеси докато вие овче стадо покорно си траете - все ще ви дерат и стрижат евреите !!!

Бла - бла! Ти какво направи виртуален юнако? Дрънка малко в Интернет, псува, кълна пък после цапна 2 ракии! Има ли нещо за което лошите евреи да не са ти виновни? Знаеш ли как се отвличат насила 2 милиарда човека във Фейсбук да се чекнат денонощно пред целия свят? Мамка ти - предател! Знаел си за световния заговор и нищо не направи! Ни пък си направи салата! Пфу!

Богатите стават още по-богати, а беднте още по-бедни. Капитализъм в най-чист вид е това!

тези които стават по-богати са все евреи !!! и това няма нищо общо нито с капитализма нито с демокрацията !!!

Гледайки им унилите физиономии на тия, едно е повече от ясно: милиардите те правят все по-нещастен!

Освен ако снимката не е от преди повече от 2 месеца, когата същата тази групичка ‘загубиха’ 87 млрд. на същата фондова борса.. покъртително!

Вече разбрах защо набедиха Гейтс за ваксините и коронавируса : Ако бяха набедили Марк Зукърбърг - 95% от троловете и вярващите в подобни конспирации нямаше да могат да му напишат правилно името .

Наистина си много тъп....

За Марк Закърбърг ли пишеш?

то това си беше една от целите на пандемията, иначе немаше да я прават; а бил гей нали прави наночиповете дето ше ни ги ваксинират, та ако той не спечели...

аз пък си мисля че тея точно са 3та група по бедност сред богатите 1вата непоклатимо богати са рокафеларите и рокшилдите и жейпи морган тез онез

Лукава статия със задна цел да покаже ,че Гейтс и Буфет са направо с гуеми загуби горките, много са натъжих що чичаците са с таквиз малки печалби.

все едно сме му изяли десерта. 25 чичо скруджа... интересно, имат ли си истински приятели-неинтересчии?

102 мизерни, завистливи путиноида не спят, а злобеят по по успешните хора от тях. Тази статия трябва да се скрие! Иначе до утре промите комунистически отрепки ще получат инфаркти, инсулти, диабет, разширени вени преди да се гътнат! ха...ха...ха... Но най-страшното за комуноидния отпадък е когато получи хемероиди от завист и напъване. ха...ха.ха.. Путинолизачите тук оплюват хората които са спечелили парите си с мисъл и иновативни идеи, се кланят на едно злобно ботоксово жуже което също има милярди ама по другия начин. ха..ха.ха... Абе мизерна червена гмеж, вие лижете ташките на гнома и на олигарси милярдери, бе! АБе комуноидни дебили, всички вашу другари от БСП са милионери, айде да не ги изброявам да не ме изтрият. Хората знаят кои са те! Само вашата мизерни промити кратуни им вярват! ДОлни боклуци, зомбирани въшкари, завистливи маймуни! КАк не ви тръшна короната....

щерю ага.

Старата мафия в лицето на Тръмп се пробва да им ограничи влиянието на новите мафиоти, обаче няма успех. Европа се пробва да ги обложи с данък и да въведе правила - да ама не. Тези са мафия - парите са им от кражба на интелектуална собственост. Стигна се до там, че точно когато европейското патентно щеше да гледа група заявки за изкуствен интелект и търсене по смисъл, гугъл стана търсачка и преводачка на европейското патентно, корумпираните джендъри в Европа не издадоха патенти, но в САЩ издадоха... Трябваше им ковид, защото бяха сложили краденото навсякъде. Трябваше да спрат света, че да поправят щети. Акциите им не растат, защото са много хубави, а защото са господарите на света.

са американци, нали...а в Шатите се появили...еди колко си безработни милионери, пардон милиони безработни /шфрата няма значение, НУЛАТА обаче има.../ Ако капитализма беше СПРАВЕДЛИВ СОЦИАЛЕН СТРОЙ, то нямаше да има тази разлика...С НУЛАТА... И колко...глупав въпрос, ама все пак да го задам, от тези милиарди ХРАНЯТ... хората...не е ли това, което някои икономисти се опитват да ни кажат - измислицата на икономиката...за хората?

А социализма справедлив строй ли беше? Второ колко са помощите за безработни? Да те светна -70% от дохода за 18 месеца. Така че не ги мисли безработните. Виж в Русия е малко по друго - самата заплата не стига за месеца а пък безработните пари ...

Да те светна купих акции за 500 при цена 2.5 на акция. Сега са по 42.Какво ми пука за глупаците които на са си купили и чакат някой да се грижи за тях.

Ковчег ремарке няма. Никой няма да се измъкне от съдбата си. Да не се окаже, че трябва да плащаме за делата си.

ти си впрегнал коня след каруцата...тея неща с плащането или неплащането отдавна нямат значение...има значение ОСЪВРЕМЕНЯВАНЕТО,,ох пардон, ОСРЕБРЯВАНЕТО НА ПАРИТЕ...дано не е златно...и да има повече ПАН-де-иии

построи ли инфекциозна болница, дари ли на персонала защитни облекла и консумативи, бръкна ли се за медицинско оборудване? нещо не се сещам. благотворителност от роботи, печатещи пари? забравете.

те,ЗАТОВА ЗАЩОТО СА МИЛИАРДЕРИ...могат да си го позволят...да мислят за другите - хаха

демек са забогатели, щото са мислили за себе си - що тогава ти не си във Форбс, ами дращиш тука? твоите милиарди къде са?

А построиха дадоха към 500 милиона. Не си чел друго освен руска преса.

не са дали кой знае колко - това са трохи с оглед милиардите им. какво чета си е моя работа - твърде просташко изказване.

много са дали, няма що - общо имат 1,5 трилиона долара. 500 млн.... направо са обеднели.

Пандемия друг път! Ама много на фактите още им викат конспирация!!! Със здраве!

от спирането на коня ли?

не, иде от лафа сопри коньо у реката.

Аз забогатях с $100.000 Купих акции в петрола, доволен съм!!!

Продължава да ни промива мозъците... Виртуални пари на виртуални борси, определящи цената на виртуални продукти, проекти на бъдещето и полети в космоса... Тази пандемия само доказа какви анимационни герои сме с всичките си прехвалени организации и технологии. Вместо да се концентрираме върху оцеляването на планетата и самите нас като вид, продължаваме да броим виртуални пачки. Е, те такова животно нема...

има ВИРТУАЛЕН СВЯТ...ти ще ми кажеш колко са работливи военните...!