В Италия обмислят и българския вариант срещу забраната за внос на руски петрол

Министърът на икономическото развитие Адолфо Урсо смята да поиска от Европа отлагане на ембаргото за рафинерията край Сиракуза, друга възможност е тя да бъде национализирана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недемократичен петрол не работим. Демократично ще национализираме. Да видим и България кога ще национализира енерго дружествата

как да разцепят аналът на кремълската курва Аделина Томова

както и да го мислят Европа си разцепи анала сама!Ама педераска работа!

И нашите политици нито веднъж не повдигнаха въпроса,защо в България не постъчва никакъв данък от Нефтохима.Явно всички политици са били на хранилка при руснаците,за сметка на целия български народ.

Ami, neka da zagubi....

Централата за газ в Портовая изгаря всеки ден излишния и не продаден газ на стойност около 10 млн. долара.ха ха ха ха ха вървят във въздуха .. Затова руските тролове квичат.ха.ха Не щеме ний рускои газ , не щеме ний рубли, а искаме свобода, човешки правдини! Напред! Напред! Напред да вървим! България от руско робство да освободим!

феса и потурите...щерю ага

Ти от колко време не си чел новини- 3 месеца, 6 месеца... две години?!

Италианците ще я национализират.Това е по-добрия вариант и за България. Руския петрол дългосрочно ще бъде под ембарго. Сега е момента да се освободи Нефтохим от руската шапка!

Кат са почнали да национализират да национализират и енерго дружествата, че и те добре се гушат

Края на ЕвроКенефа е много близо. Само че, обикновените хора ще го разберат последни.

Споко , еднокнижника вожд ще го довърши тоя народ ...

Италия има няколко рафинерии и може да закрият руската, но ние като закрием рафинерията и после мариците- и сме до там- язък за 13 те века!