В България имало стотици хиляди "виртуални овце"

Няма ги във фермите, но са вписани в системата и за тях се получават пасища, за които пък Европа дава субсидии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И още каква част общото количество добитък е регистриран в София и региона?

За виртуалните знаем! На за истинските кой ще ни информира?

По сметка в статията, че за 1000 виртуални овце се получават по 500 000лв, то за бройката 200 000 овце стават 100 000 000 годишно. И това само от една далавера. Добре че е с еврофондове свързано, защото е в правомощията на Кьовеши. Ако бяха български пари, няма право да пипа и всичко щеше да се покрие. Сега просто е достатъчно да се подаде сигнал или Кьовеши да се самосезира по медийните публикации.

И там ли има такива неща? Досега бяха само в избирателните списъци под формата на така наречени 'мъртви души'?!

МЕН да Ме Изберат Лесна Работа Ще Изритам първо тия с Еврейските Корени ОТ БГ след това ще подпиша договри за Партниьорство с Русия Китай И Индия ! Ште стоя в Европейския Съюз И В Нато но ще съм в Неутралитет и Територялно Освободен и Независим от Тях ! Просто ще се вържа за предните 3 ИКОНОМИКИ И Доходите ви ще задминат Полша ! Тех Ги Издарпа Америка нас ще ни издърпа Китай Русия и Индия

И Като Се СъбудИш ПеТ рУбЛи МеЖдУ бУзкИтЕ ?

Ти никога няма да се събудиш !!! Идиот си се родил и идиот ще си Умреш Павел Смени си името на Пат Американец ще си .......

Много интересно - от 2 години говорели за този пробрем, а една сега се дава гласност. Защо ли? Защото облагодетелстваните са едни наши бизззсссмени от Герб. Тепърва ще излизат наяве такива неща.

Защо има караници в парламента...Много от причините са извършените кражби по евро програмите..Някои забогатяват а други мизерстват.И после г-н Борисов ще ни говори за БГ просперитет.Е нямам думи!!

Това се знае от години. Защо мислите, че избиха толкова свине от "чумата", защото не трябваше да се разбира колко "виртуални свинекомплекса" има, защото тези същите с виртуалните свинекомплекси после получиха невиртуални пари за "щетите".... Трябва още много хора да започнат да говорят....

В Уелс има 3 милона Жители ! А В тази красива Страна Живеят 12 000 000 Овце ! На Тоя Остров Великобритания Климата е Скапан Но Те Имат И Животновъдство и Земеделие ! България е Пустиня ! От Външен Натиск и Калпави Политици !

искаш да кажеш загубен народ. Политягите са едни от нас. Теб ако те изберат по -умен ли ще си? Поне на изборите не гласувайте за псевдо-анти-стутоквари. Протестирай по убеждение, а не защото некой ти плаща и прави цяла държава на маймуни. Хвърчащият фатмак ше ни прави съветска република. Честито и наздраве!

От как България се е освободила уж от игото, българския народ хаир не е видял. Сега тече невидим процес, който ще принуди песимизмът и атеизмът да губят бързо почва за своето съществуване. Само един критерий ще посоча: СОЦИАЛНОТО ВРЕМЕ. То все по-динамично тече в изминалите 33 години от прилагането на ХУМАНЕН ГЕНОЦИД по правителствената "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД".

Всички гласуват за бйковата шайка.

Ако гласувахте за него, нямаше да се налага да ги гледаме тия селски протестъри и чалгари.Хак да ви е! Ей сега фатмакът резидент тотално ще разсипе всичко с тия машинки за гласуване.

От Агенцията по безопасност на храните мълчат, защото много добре знаят , че има такива животни и даже знаят кои са фермерите, които получават субсидии на база фалшиви документи.

Има около 900 000 са. На изборите се видя.

А ти честен ли си ? Данъци плащаш ли? или си изкарваш парите само от постове ? Ние отдавна не купуваме месо от магазина, тъй че не ме интересува. Но ме интересува тия летци фатмаци лека-полека да се пенсионират и да се махат. И най-сетне да се слуша повече клсаическа музика и да се въртят по-малко гьобеци. Ама надали...

Измамите почнаха да излизат наяве на талази...и пак забъркана фирмата за пилета градус, контролираща агенцията по храните. Утре още 20-30 млн надолу ги чакат.

В България има 235 670 стопани - това като го разделиш се пада по-малко от една виртуална овца на стопанин - животните боледуват, умират, и прочее. Тая информация и събирана години - да не мислиш, че овца от 2017 може да е преживяла 2019?

Герб- сдс определено са по-малкото зло, в сравнение с комунягите,чалгарите и мутрягите.то от плевен ,шумен и кюстендил друго не излиза.

Ако управляваха комонистите и виртуални овце нямаше да има! Само ГЕРБ могат да ни спасят от корупцията и кражбите!

С твоята " ЕнтелЕгентност " е все тая кой ще те управлява ( на никой няма да му е лесно ) - Виртуален или не си оставаш оФца !!!

Кои са комонистите, че не знам ?

Министерството на земеделието, трябва да се закрие възможно най- бързо. Всичките кражби от европейски фондове, идват основно оттам. Статията, е пореден пример за това.

Това е съвременен евро атлантически подход. Аз например мойте виртуални овце си ги паса online, без да ставам от компютъра. А за субсидиите - то за какви ли не глупости се дават пари в Европа, това е нищо, както се казва "овца ги ухапала"

Не е вярно.Има поне 6 милиона овце в България.

Първо ме светни колко стопанства има - в България Според статистиката 237 742 са анкетираните стопани в преброяването, коитоотглеждат 1 635 223 овце: Ами излиза, че средно на стопанин се получава половин и малко повече овца отгоре - +-, ето ти и доклада, да четеш подробно https://www.mzh.government.bg/media/filerpublic/2018/02/21/ra71publicationcensus2003-jivotnovadstvo-bg1633594987278281250.pdf

Да не бъркаш "анкетирани стопани" с анкетирани Столичани - Едва ли са хукнали по селата да правят анкети са овцете ?!

Тази овца в средата е Цвета ( председателката на стадото ) - Познах я веднага по простия поглед , и хич не е виртуална , а краде яко фураж от останалите !!

Така де, то и КОРУПЦИЯТА е само УСЕЩАНЕ.....

И това можем да го обясним на Европейците и Кьовеши - Българите сме хора с голям АПЕТИТ , имаме доста празници през годината и сме ги ИЗЯЛИ !!!

Че те и фермите ги няма - Не само овцете !!

Казх Ви да обясните на Европейците за Цецко Гъската , Пацо Терасата и такива като тях , ма не ме слушате !!

Всичко вече започна да става виртуално - То хубаво де , а ма защо само политиците стават все по- РЕАЛНО ПРОСТИ , ГЛУПАВИ и НАГЛИ ?!

Дето викаше Светльо Витков навремето: "купуването и продаването на овце не е престъпление."

Като добавим и не виртуалните двукраки овце.....................сметката излиза.

А! Не са стотици и не са виртуални. Към 5-6 милиона са , само още където не са вкарани в кошарите!!!!

Споко, като комунистите с хвъркатия фатмак дойдат на власт , доброволно ще си влезнат.

Запазете ги тези снимки някъде - За идните IT поколения дето се мислят за вездесъщи - Да знаят какво е овца !!

Трябваше сега да съм тиинейджър - Скоро и дрехите ще станат ВИРТУАЛНИ !

Тамън нашият льотчик-фатмак вижда как да спечели изборите и да станем съветска република, под звуците на ку-ку бенд.

А, вие открихте Америка! Така е с всички дейности в селското стопанство! Има стотици хиляди виртуални декари, за които се вземат субсидии! Има десетки хиляди виртуални декари овощни насаждения, за които се вземат субсидии! Има десетки хиляди овце, свине и крави за които се вземат субсидии! И защо герберасите викаха срещу Илчовски? Нали той изнесе данни за виртуални продажби на пилета, с цел прилапване на парите на разни пенсионни и други фондове. И можете ли да познаете кои стоят начело на тези схеми? Коалиционните партньори от ГЕРБ и ДПС, а наскоро и разни патрЕотЕ! Вие защо мислите сега дерат котките, когато искат да ги откъснат от цицката, от която бозаят толкова години? Тулупът Барба Ганьос инфилтрира мафията и нейните принципи в управлението на държавата. Няма област от стопанската дейност, която да не е изцяло обхваната от схемите на шайката му! Нито лев не отива някъде без шайкаджиите да си приберат комисионните. А бизнеси, които имат някаква относителна независимост и изискват някакъв умствен капацитет се заграбват по всякакви мафиотски схеми. Изходът е нов Народен съд или военна диктатура съд, конфискация и разстрел на всички гербераски вождове до трето ниво.

И защо си мислите, че само при овцете е така?

И при хората е така.

Няма виртуални офце. Не са добавили НАСЕЛЕНИЕТО. Като добавите хората които останаха да живеят в България и чалгарите и сметката излиза.

Затова преди 2 години с чумата по козите и овцете го зарявяха УЖ, дали някой ги е броил тогава.

Що се опитвате с претоплен, стар качамак да ми рутат рейтинга. Тя министърката на земеделието кога си призна, при това публично, че се точат неправомерно еврофондове. Да не мислите че лесно се усвояват толкова милиарди от ЕС. Ако не бяхме НИЕ, ГЕРБ, АЗ - еднокнижника, окрадените от ЕС суми на полза родни чекмеджета щяха да са поне 1000 пъти по-малко.

Ако искаш да съсипеш един бранш - субсидирай го.

беше при созиализЪма

Да, но при социализма имаше контрол, съд и затвор за далавери! Сега контролиращите делят парата с контролираните, а по-някой път им вземат и бизнеса!

Реалните и те са там някъде. Гласоподавателите на ГЕРБ.

Не знам , Аз може и да НЕ съм прав ( верно е че съм и дъртичък ) , ама ВИРТУАЛНИТЕ агнета не ги признавам - Особено по празниците ?!

Проверете всички животновъди, които взимат субсидии, но с журналисти и камери, да видите животните на какво положение са, умират от глад, природо и защитниците на животните, защо си затварят очите, или само вдигат шум, когато им се плаща...

Тепърва ще излизат на бял свят безумията на това пристъпно управление. Този изрод борисов се радва на такъв финансов комфорт, а не си и мръдна пръста да направи нещо положително за тази държава в икономически план. Освен, че внасяме всичко, за да се обличаме и обуваме, в момента ако не е вноса, не можем и да се изхраним. Мръсен гад, хубаво поне, че вече говорим за него в минало свършено време.

Малии, да видим как вашият чалгар, доайенът на Литекс и Васо Зара какви още ще ги надробят,че май не ви стигаше. Българинът открай време все други обвинява за собствената си тъпотия, чакайки друг да го оправя.:).

А, добр'утро..

Първо ме светни колко стопанства има - в България Според статистиката 237 742 са анкетираните стопани в преброяването, коитоотглеждат 1 635 223 овце: Ами излиза, че средно на стопанин се получава половин и малко повече овца отгоре - +-, ето ти и доклада, да четеш подробно https://www.mzh.government.bg/media/filerpublic/2018/02/21/ra71publicationcensus2003-jivotnovadstvo-bg1633594987278281250.pdf

Тук не са броени шашмите при самото реално преброяване. Виртуалните са много повече, смятай поне по две.

И 6 милиона реални.

пак добре ,че при Бойко са само виртуални овце! Дойдат ли на власт бандитите на Фатмака,Славуца,Бойкикев и Мая ще крадат евросубсиии и от виртуални кучета,котки,лалугери,съсели, порове ,хамстери ,вонещици,хмебарки,дървеници и всякаква недотрепана протестърска гад!

Теб те чака затвор и затова виеш на умряло и лъжеш като за последно не като виртуално куче.

Ти както си заседнал тук сериозно да пишеш ГЛУПОСТИ - Скоро и жена ти ще стане виртуална , защото няма да те издържа вечно !!

Ако се събират всички земеделски ниви, които са регистрирани и за които се получават европейски субсидии ще получим че България се "мие' на три морета. мечтата на дедите за обединение на всички българи е изпълнена.

И във форума е пълно с виртуални офце . Срещу кило удобрение , стаканка бояршник и шепа копейки по цял ден блеят во имя рашка говняшка :)))

Друго си е да блееш за евра и кюлчета.

Определено си е друго :)

В България имало стотици хиляди "виртуални овце" - да виждаме ги всеки ден как чакат на опашки да се тестват и ваксинират срещу "опасния" грип Covid 19 и треперейки от страх не виждат политическите интриги и лъжи! И така ще си блеят, блеят до края на света...