Коментари - Уволниха шефовете на НЕК, АЕЦ "Козлодуй - Нови мощности", Мини "Марица-изток" и ICGB | Бизнес.dir.bg
назад

Уволниха шефовете на НЕК, АЕЦ "Козлодуй - Нови мощности", Мини "Марица-изток" и ICGB

Промените влизат в сила от деня на вписване на решенията в Търговския регистър към Агенцията по вписвания, до провеждане на нови конкурсни процедури, посочват от БЕХ

Обратно в новината
| Редактор : Радостина Димитрова

Коментари - Уволниха шефовете на НЕК, АЕЦ "Козлодуй - Нови мощности", Мини "Марица-изток" и ICGB | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги сменят всички. Тази Илза си сложи Юлиан Ненчев да и събира комисионните. Дали Тодоров ще се възползва от схемата?

Служебното правителство, назначено партийно по новата тиквена конституция очредена от гнили тикви, наркопедофили с атлантически ценности нагъзели се и по поръчка на посолствата променили конституцията, тия изменници и клетвопрестъпници ще действат в хор за подмяна на гласа на Народа Български на изборите...... Изпълнителите на организираната престъпна група, работеща срещу Българите, в лицето на 161 клетвопрестъпници ратифицирали строителството на ядрено опасен проект, радиационно замърсяващ 10 пъти спрямо работещите 5 и 6=блок—ВВЕР 1000 в АЕЦ Козлодуй. Чехите, Унгарците,Финландците , Албионите и Турците взеха експертно решение и отхвърлиха този проект, ядреноопасен и икономически загробващ държавата ни за вечни времена. Нашите ядрено енергийни експерти Мартин Димитров, Делян Добрев, Теменужка счетоводителката, Цонев и Аталай ага загърбиха мнението на Европа и света , че тоя проект е ядреноопасен и е включен в проекта на НАТО за бързо ликвидиране на Българите на юг от Дунав. ...Къде са структурите ни пазещи Българите? Какви съдебни реформи, промени на Конституцията? Какви атлантически ценности- наркопедофилия и фашизъм провеждан срещу народа ни от 161 клетвопрестъпници. Тия безхаберници направиха промени в конституциятя с които лишиха Българите от Българско гражданство. Всеки с двойно гражданство и лобиран от посолствата ще ни управлява. 161 мафиота в народния обор? Ефрейтор Атанасов е един от агентите на заплата от посолствата организаторащ вербуване и рекетиране на Българи от държавните институции, Цялата доказала себе си фашистка антиБългарска групировка, създадена от мургавия европеец един пробит долар, систематично работи против народа Български от 2000г. насам. Вербувани са неизвестно колко прокурори, съдии, офицери, контролиращи органи и политици, спящи агенти. Задачата Ви е много , ама много трудна....

И Мария Цънцарова май са уволнили, ех, ако всички гледаха ергена, щеше да има такъв живот, ех

Служебното правителство е за 2 месеца!!, а започва със смени на много високи места, КОй, КОЙ, КОЙ

Войната на мафията (старателно крита и упорито отричана) от 30 години, за която аз много пъти писах и обръщах внимание най-после СТАНА ЯВНО И ПУБЛИЧНА! И очевадна! Това е положителното от тази ситуация!

Айде, Радевистите почнаха пак нов метеж и опит за преврат, завземане на властта без избори

безкрайното крадене

Плаче ми се....

Току-що гербаджиите изгубиха вота на хората от енергийния сектор.

Българското определение за метла-новоназначена политическа сбирщина като правителство, накратко Зглобка, като 'З " идва от злоба, защото такава политическа мърша и за сглопка не става.

Герб разчистват и слагат свои

Няма ли свободни места за директор на напоителни системи или по тези централи нещо за скрап?

Незабавно демонтиране на всички енергийни мощности от невъзобновяем тип и предоставянето им на Украйна, която сега се нуждае много повече от тях за да спре агресията на Путин и да защити евроатлантическите ценности - нашият цивилизационен избор! Слава на Украйна! Слава на Героите!

Значи Герб ще довършат мините.

Империята отвръща на удара. Джедайчетата-шарлатани си мислеха че и те могат да овладеят държавата кат батьовците им КОЙ и Бокич.

Тия нали избори организират....?

За ГЕРБ-ДПС е много важно да сложат служебно техни копейки на позициите, които изтърваха последните няколко години.

Лоши новини за Путин и неговите пророци Кокорчо Дерогацията и Кирчо Лукойла !!!

Ти си класически американски трол. За всяко нещо му е крив Путин без бачение дали е изгодно за Путин или не. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

нали се сещате че това "временно" правителство си е направо дългосрочно защото на изборите българина пак ще гласува за герб и пп и с врътки и измами пак накрая ще стигнем до триглавата ламя и пак нови избори и до безкрай ама през това време дупетатите си осигуриха да не ги разпускат и да си ни работят и да ни набутват разни закончета и да ни вкарат във война на първа линия.

аз моя тъкмо си го изкарвам от война на първа линия

разбирасе, че ще гласуваме за герб! може и за бсп! може и за дпс! а ти си гласувай както винаги за разните маргинали, изброявам : сидеров, бареков, дончева, марешки, манолова, славчо, отровното трио, киро, копейкин и тнт индивиди с мерак за власт и никакви експерти в редиците си! индивиди които не са били дори кметове на селата си!

ми гласувай си, то продажниците не са само в управата, а се крепят именно от такива мръсници, които сте гръб на управниците- мутри и фашисти в БГ. Ние обаче отдавна ви гледаме сеира от чужбина и сме ви оставили БГ-то да си го правите какво си искате.Успех!

Ярина! Проблема не е че българина гласува за ГЕРБ или някой друг! Проблема е че българина НЕ ГЛАСУВА! Последните 20г. правителствата са със смехотворни проценти и ни управляват всякакви лумпени само защото българина е посрт и не иска да носи отговорност! Иначе е много удобно някой друг да ние виновен!

да, негласувалите също участват в избора, но и гласуващите за кого ли не също не е решение защото се разпилява гласа, не сме като дпс масово и само за една партия. Така че първо трябва да се осъзнае за кого да се гласува и после да има масовост за точно тази партия.

да получат по един часовник

Нали реват за чистка в общината?!

Очевидно подготовка за честни избори....

Това не беше, което се опитвахме да правим, да уволняваме шефовете им, и то на всичките наведнъж? Може би трябваше да уволнят 1 шеф или 2-ма максимум, всичките на веднъж? това не е ли твърде анархистично, новият шеф докато влезе в длъжността си?!?

А АЕЦ "Белене" щеше вече да работи ... Кой я "изработи"?

шпиони

Съсела и Тиквата саботираха Белене до края.

Чао, чао на държавата...

на жълтопаветнатс държава

Държавата на политическите чистки, временно назначените, изпълняващите длъжността и изтеклите мандати. Важното е всички да са във висящо положение, да ги държат в несигурност за работата им, за да са страхливи и послушни.

Преди малко повече от 10години един селски тулуп от Банкя н обясняваше как АЕЦ Белене щяло да стигне до 10млрд.евро и колко е неизгодно да се строи! Този боклук сега седи и пак плямпа простотии, а пък тъпия народ седи и само си псува.... що така бе? Няма ли всички да плащаме скъпия ток, който ни подготвят или някой си мисли, че ще му се размине.... Отглеждайте банкянски свине и така ще ви е гадно до повръщане, но свинята вече се е окопала и няма мърдане! Сега о 30млрд няма да ни стигнат!

Не 10 милиара евро, а 10 милирда лева! Беше планирано 6 милирда лева, но се предполагаше че ще стане 10 милиарда лева Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

С голямата лопата се изрива отпадъка от Кирчо, Кокорчо и Мравояда.

Какво стана сега, нали уж служебното правителство трябвало да отговаря основно за провеждането на честни избори? Нали за това промениха конституцията, да не можело президента да управлява! Нали вдигаха голяма врява, когато служебния министър (назначен тогава от Радев), правеше тези смени, не трябвало да ги има, защото така той поемал контрола. Ми защо сега се прави същото, или целта беше да ги сменим, ама с наши хора? Драги читатели, докато не изринем този политически БОК ЛУК, няма да се оправи държавицата ни! И вече сме закъснели!!!

Добре де, виждаме че Радев се е нахъсил срещу кире и банда и правилно ама защо дава гръб на мутрата от банки, като всички за затвора, а те се гласят за 1-во и 2-ро място на изборите. Кой нормален ще глусава изобщо за герб и ПП, тия сринаха държавата и на избори щели да се явяват, ба си подигравките с народа. Единствения начин да се спасим е излизане от ЕС като Англия, и излизане от нато. Незабавно! Това трябва да е фокуса ни, защото в момента сме просто една колония, нищо друго.А управниците ни са назначени от господарите ни и си работят за техните интереси.Какво още не е ясно на българското племе, какво още чака от тези управници.

Излизането с тия бази на нато у нас дали изобщо е възможно, да не говорим че народа се е вкопчил в нато и ЕС като удавник за сламка и през ум не му минава да се маха, явно след 500г робство все искаме да сме подчинени на някой, да искаме да сме независими май вече не ни е в гена, някаква мутация сме получили след дълги години на чуждо подчинение.

Очевадно е че в Европа хората малко от малко мислят и живеят по-добре. Но също така е видно че българина мрази да мисли, въпреки претенциите си за голям капацитет и свръх образование! И понеже няма какво друго та си гледаме на там където изглежда по-добре. Има логика но не помага............

то идиотите няма да свършите, кой в европа е добре бе дебил? - една шайка. Откъде има парите бе дебил?- от крадене, крадене и пак крадене по света?- колонии, робство, смучене на чужди ресурси. Къде си сега в ЕС бе дебил - поредната колония на същата тази шайка. Колко от народа е добре бе дебил? - една малка част, другите бедни пенсионери, младите навън и толкоз от ЕС. Жалки, Жалки сте такива дебили, то да си облъчен, ма колко, хич да не ти е истанала една клетчица, може ли. Такива сте по-вредни от лигавите ни политици.

Всъщност, сменят кадрите на ИТН

Браво, чисти "Промяната"!

Докато има овце ще има и овчари.

Пожелавам ти да си козар. Може би тогава ще оцениш оФцата!

старшината се изтъпанчва гордо пред ротата и казва: Момчета, най-сетне след 2 месеца получихме разрешение от "горе" за смяна на бельото. И така, да започваме: Иванов сменя с Петров, Попов сменя с Димитров.............

Слугите на Вова Путката си заработват рублите

жълтопаветнатс екскортьорка

Журналистите, я питайте продажната американска марионетка мутрафона Радев, защо работи за САЩ вместо за българските граждани които са го избрали за президент?! Как така на 11.04.2024г. топгън мутрата Радев се срещна във Вилнюс с помощник държавния секретар на САЩ Джефри Пайът за да обсъдят перспективите за развитие на енергетиката в Югоизточна Европа и на 15.04.2024г., в първият работен ден след уикенда завалаха уволнения на управляващи енергийният сектор на България?! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Калинките на мафията ПП трябва да бъдат изчегъртани, за да се гарантират честни избори. Дано и да почнат да ги вкарват в затвора.

по-бавно ги сменяйте, да се брои само от милиард нагоре

Когато временното правителство искат да сменят няколко калинки на ППДБ - вой до небесата, "тия са гладни за власт". Когато се махаха поголовно хора от последното правителство на ГЕРБ или от временните правителства на Радев - "Браво, това е държавническо поведение".

Държавническо поведение щеше да е ако поголовно вкарваха герберасти в затвора

СМЕНА НА едни некадърници с други... за това внасяме ток - ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ТЪРГОВЦИТЕ НА ТОК -ТАМ СА ПОСРЕДНИЦИТЕ ДА СЕ ПРЕМАХНАТ електро дрежествата да е държавно Поставянео и стоежа на стълбове и трафопостове също и поставането на електромери да е само държавна работа.

Лоши новини за Путин и неговите пророци Кокорчо Дерогацията и Кирчо Лукойла !!!

Слава на Путин и неговите пророци Боко Шиши и Чебурашка ! Още много пАтоци да има !

Аец козлодуй както и всяка една атомна съветска централа не се допускат други освен руснаците.Козлодуй е руски обект настед България.Всички там са ГРУ и основната им цел е да се изнася отработеното ядрено гориво и да се използва за ядрени бойни глави в Руските балистични ракети с които да заплашват Света.

Факър, вечер преди да си легнеш, проверявай дали под леглото ти не се е скрил някой руски агент!

Ситуация: пуделските калинки летят на всички посоки с 200... Настроение: палаво-изчегъртвателно... Резултат: честни избори

Всяко чудо - за два месеца... :))

Народа си иска Кики и Коко ! Не щем по-високи пенсии и заплати ! Махнете незабавно и 100-те лева добавки за Великден !

Абсолютно необходимо за честното провеждане на изборите е никъде да няма доверени хора на корупционерите Кики и Коко.

Народа си иска Тиквата и Прасето ! Не щем по-високи пенсии и заплати ! 100 лева за великден е супер !

Ми нали това му е работа на служебното правителство,подготовка за изборите и да сложим нашите хора.

Време е за Борисов 4.0