Уволниха директорката на НАП Галя Димитрова

Решението на Министерския съвет е прието неприсъствено

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чистката и реваншизма започнаха

Беше тая калинка да я махнат.То не беше изтичане на данни на 5млн.души,източване на ДДС,не внасяне на ДДС ,а на нея все и повишаваха заплатата.

Не само уволнение ,а съд за тази некадърница,защото при нейното управление изтекоха личните данни на милиони българи !!! Калинки и мутри,ВЪН !!!

УРА! Отдавна трябваше да бъде дисциплинарно уволнена и да понесе наказателна отговорност!

НАЙ–ПОСЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !

Почна се .От тук уволнения до дупка ! Мотиви - никакви. Така действаше и Орешарски и после хленчеше , че така му нареждали. Така винаги действат комунистите , честито!

Бравооо

Да ви е честита диктатурата дами и господа. Уволнения без мотиви, и без дори новите министри да се запознаят с тия хора. Просто има списък за овладяване на ключови длъжности, и се кара наред. Следва касиране на изборите, продължаване на мандата на служебното правителство. А след това завземане на властта и гражданска война. Супер нали?

От НАП, тази кифла реши, че не е голям проблем и не си прекрати почивката в Перу.

Тази трябваше да я уволнят още през 2019 след хакерската атака!

Днес е хубав ден за българската демокрация. Дисциплинарно уволнение за всички Гербави калинки.

че тая отдавна трябваше да хваща пътя ясно, но всичките пък нови - висококвалифицирани от Свищов и фуражки, нещо не ми се връзва.

А това, че изтекоха лични данни на милиони българи, според теб малко ли е?

Защо тогава не са написали мотиви за уволнението и? Всичките уволнения до момента са без никакви мотиви. Чисто и просто насилствено завземане на властта.

когато един крадец се изправи пред съда се нарича диктатура, а? ама като крадохте като за световно беше демокрация ли?

До кокал трябва да се чисти. Тая госпожа по време на теча пак беше в отпуск. А пък после даже си раздадоха бонуси

А тоя до нея бЪчваров вечния говорител ,КОГА???

Къде са мотивите за уволнението? Кога ще я изправят пред съда че нещо не виждам? Това са чисто и просто политически чистки.

Гербави, вие все пак бяхте честно предупредени. ИЗЧЕГЪРТВАНЕ Баце.

Влади Горанов през 2019: "Нека да не обезглавяваме НАП". Една година по-късно няма вече Влади, две години по-късно няма вече и Баце, а сега няма и тази шеф на НАП. Е изкара още две години на заплата жената. То беше ясно, че веднъж е хванала тлъстия кокал и сама няма да го пусне.

След два месеца- същото ще гледаме. Тези освен да уволняват, нещо друго правят ли? За два месеца заместниците ще навлезат в нещата. По-лошото от калинките са само комунистическите плужеци.

goose

Викаш правилното поведение е за всичко, което натвори, да ѝ повишим заплатата? След целия този идиотски теч на данни ... с папките със много странни имена .,.. Ох, чакай, тя вече си вдигна заплатата, вярно ...

Това е съпругата на шефа на КНСБ. За какви казионни синдикати говорим -те трябва да защитават работещите.

калинките врещят - ТОВА Е КАЛИНКИЗЪМ!

Всеки ден

Така е- когато ботуша започне да мисли на мозъка му се налага да бяга. Друго за шапкарите не може да се каже.

като Горанов...

Яко баце

след два месеца,ще плачете...

А турците , които е домъкнал Боклук Борисов, като шефове в Полицията, Данъчното и МИтницата ??? Кога ще уволняват оня Халид Аптарман в Бургас ???

Да не пропуснете и зам директора Пламен Димитров - мисия на живота му са глупостите по Н-18

Крайно време беше.

вместо да подготвят изборите,се отдават на реваншизъм. И все пак другари от новото ОФ-не забравяйте,че бумерангът винаги се завръща!

Тая има ли въобще поне 2 дни в годината, в които не е в отпуск?

Разбира се неразумно е да се пипа администрацията на НАП за 2 месеца. Още по неразумно да се слага човек без опит в системата и образование от Свищовския университет (за първи път разбирам че там има унивеситет)

Изчегъртване, Изчегъртване, Изчегъртване

истината-боли,нали?!

Е, да....някои ще плачете!

Ти ли ше воюваш, бе, сопол?

Ревизия, Реваншизъм, Мъст... Смърт за мафията гроб!

Пътят към ада и пропит с добри намерения.....

Краят на превратите е винаги един и същ!

Малко и е уволнението. За теча на лични данни трябва да носи отговорност. А за Наредба Н18 да влезе в затвора. Заедно с Влади Горанов, Росен Бъчваров, Катя Гущерска, Веселин Трифонов и още десетима, както и шефа на софтуерната фирма, дето ги е консултирала. Ако се сметнат загубите за икономиката от тази дивотия сигурно ще стигнат няколкостотин милиона.

За да има напредък и прогрес е необходима дегерберизация на администрация и институции!

Хайде влизайте си по стаите вече , че идва Визитацията !

На утайката. И всички дребни, злобни и неосъществени човекоподобни се радват, защото не са са способни да се радват на нечий успех! те са щастливи от чуждите нещастия :)))) Спокойно! Недейте да цвилите толкова! Вашето положение няма да се подобри, защото нищо смислено не сте направили, за да се подобри...Известно време ще страдаме всички, но после нещата ще се нормализират, а вие пак ще сте си същите жалки нищожества::-))

Аз съм учил в УНСС преди 25 години. Имам много висок успех ( над 5,50), но натоварването ми беше в пъти по-ниско от това мой приятел, който по същото време учеше в Свищов. Сега...разбира се, не е Харвард, но все пак Стопанската академия в Свищов е с традиции и донякъде - с реноме.

Крайно време е да се заемат и с регулаторите.

Нищо ново под слънцето - една калинка сменя друга калинка.

Мишо Константионов кога ?