Украйна започна да изнася електроенергия за Румъния

Ако плановете на Киев се осъществят, страната може да получава от енергиен експорт приходи от 1,9 милиарда евро на година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро няма да може.

Е ама то 1.9 милиарда евро годишно са супер!! Ако спрат войната сега след около 50г ще са изпратили заемите... или викате там Европа всеки месец едни 5 милиарда ей тъй ги харизва... що ли не вярвам аз?

в украинските села са без ток и вода, а украйна изнася електроенергия, предполагам срещу оръжие

Цедене до последно му е майката! Видяха, че със зърното не могат да правят шантаж и решиха да изнят каквото може. Само да обърна внимание, че всичка им електроенергия е с руски корен! АЕЦ, ТЕЦ... Какво стана, нали имаме санкции?

Освен това, кой ще доставя гориво за тези ядренни централи, може би Уестинг хауз, дето фалира ли?

Малко четене на общодостъпна информация, преди пускането на опорки ще Ви спести излагането, макар и анонимно. От 2016 година Украина започва да използва ядрено гориво от Westinghouse (Швеция), а от март тази година заявиха, че ще престаната да използват руско такова.

зърното принадлежи на частници, не им е изгодно да го изнасят срещу оръжие, което понякога се губи по пътя и с което войната продължава, разрушенията също, и на техния бизнес, за пострадалите хора не говорим , това не е тяхна грижа.