Коментари - Украинските фермери: Протестите в ЕС срещу нашето зърно са политически | Бизнес.dir.bg
назад

Украинските фермери: Протестите в ЕС срещу нашето зърно са политически

Милиони тонове от реколта' 2021 са останали в силози, след като черноморските пристанища на Украйна бяха затворени

Обратно в новината

Коментари - Украинските фермери: Протестите в ЕС срещу нашето зърно са политически | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и пестицидите дето ръгате ли са политически. Свободното тровене не е проблем.

Супер нагляри!

Украинските черноземи са собственост на английски финансов фо д. Така, че тази статия е чуста спекулация, както всочко друго в масовите медии. Зърното идва от Усрайна, ни е английско дефакто.

Нали това жито беше само за страни от третия свят или пак е украински жмел.

от БРЮМ са по-нагли и лъжливи от усраиннските хахъли.

Украинските бандерлюги лъжат долно, плитко и елементарно като цигани катунари. Като нсъвсем малко продавали в Полша що реват а?

Защо задръстват с ши@аното си зърно сомо Източна Европа?Ето това вече е по политически причини.Европа така помага на Украйна за наша сметка.Ние си знаим,че за европейците сме Третия свят и сме само за Употреба.

Си го дръжте за вас, дейва и наглеците

възраженията ви са плоскополитически..... Наводнихте пазара с продукти с ниска себестойност , произлязла от робовладелска средна заплата на украински трудещ се в размер на около USD 162 !!!!

Големи мръсници били тези украинци. Поляците ги подкрепят още от началото на специалната операция, постоянно лаят срещу Русия, наведоха се и си замълчаха като бити хюмнета, когато Украйна ги удари с ракети, обаче сега като им спряха дъмпинга на зърно, веднага почнаха да врякат за "политически поръчки".

Ти сега ли разбра че са долно племе?

Ако само българите роптаеха ,може да са политически ,но полските и румънски фермери на които зърното мухлясва и те ли са против Украйна? Руснаците да не се туткат ами да побързат да сложат край на тази искуствено създадена държава.Украйна е руската Македония ,господ им го връща .

Това е доказателство че руснаците не водят война на изгорена та земя, както се оплакват хохлите. Особено в западна Украйна те спокойно си работят по нивите. Другото е че огромни части от най-плодородните площи са дадени на Американците, Затова е големия зор да се продава тази реколта.

Вчера в украинските телеграм канали пишеше че зърното и всички произведени от него стоки постъпват с 40% Русия разреши зърнената сделка за да няма глад в африка! Обаче под 5% от зърното стига до нуждаещите се в третия свят! Какво точно се случва не ни се казва!

да ти казват? Зеленски е длъжен да разпродава украйна, защото задлъжня със стотици милиарди и не го интересува какво и къде ще го продава. Всичките приказки за военна помощ са лъжа. Не им помагат, продават им оръжие. Затова няма преговори за мир, а наливане масло в огъня.

Не лично Зеленика е задлъжнял И второ- оръжието,което му доставят той го преподава.

Какво искаш да ти кажат, че наркомански пълни гушата като пеликан от даденото му оръжие и зърното ли? Само че тъпите хохли докато се усетят че са еваната страна, оня ще е щипнал някъде... Ама така им се пада щом нямат акъл... Само сланина с чесън да ядеш от къде да дойде акъл

Как е възможно зърно от Украйна, да залива страните от източна Европа, при условие, че там има война от над една година ?! Не мога да си го обясня това ! Ако кажем ,че са имали големи складови наличности от преди инвазията. Това ще изглежда, че от преди това са нямали за къде да правят експорт за продукцията си и тя е залежавала. Незнам немога да си го обясня.

Ти си направи преценката каква "война" има там... В България по пътищата са загинали повече... Остави продажните телевизии нова и бтв как ревът като заклани

Верно е.

Политически били протестите? Ти да видиш! О, то щото разрешаването от страна на ЕС на внос на украински стоки над определените й квоти, без данъци, мита и др. такси, почти безникакъв контрол, че отгоре на това и ГМО ... ма то изобщо не е политическо решение, така ли?! И защо след като били транзитни страните, зърното е на тяхна територия и се продава? Баси наглите лъжци са това украинците! Нагли, нахални, безочливи, лакоми ... Ми тогава - да спираме всякакви европейски помощи за Украйна. Тъкмо тези пари ще отидат за развитие на земеделието в ЕС.

Къде е това еФтино зърно и сланчоглед, цените на хляба и олиото грам не падат надолу.

Те са евтини за монополите, а не за крайния потребител.

След като изнасяте нищожни количества и те не влияят върху цената, значи няма проблем тези страни да забранят вноса. Какво мрънкате. В ЕС навсякъде следят земеделците с какво ще напръскат и откъде идва всеки грам продукция, а тия идват и наводняват пазара с продукция, която е била извън всякакъв санитарен контрол. Тази година има останало украинско зърно. Ако заради това фалират земеделските производители, догодина няма да има нито украинско зърно, нито български производители и цената на хляба ще е в пъти по-висока.

"Украинските фермери: Протестите в ЕС срещу нашето зърно са политически" , ана разбира се, лично Путин е отишъл и им е казал да протестират

По нагли и гнусни от укропите са само българските политици ,ултравиолетовите и соросоидите заедно с нпо - тата си

Евтино зърно - евтин ХЛЯБ! Много ясно, че "протестите" са платени от Пасоля! :)

Толкова си елитен че не качеството на хляба те интересува а цената!