17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Газа в България се вдигна с 40% за последните 12 месеца!

Плутокрация в действие. Общо взето плана е ясен създава се дискомфорт в обществото, който разбира се не значи нищо сам по себе си, но когато опред до индустриалците и бизнесмените и те започнат да губят пари, те се възползват от това недоволство и проеменят политичеката доктрина. Това е то съвременната доктрина за война.

В основата на проблема стои единствено "султан"ердоган с мераците си и с наклоностите си с цел да върне ТУРЦИЯ един век назад. Колко добре беше всичко преди него.

А всъщност знаете ли колко става цената на тока в Турция? Дневна около 9-10 ст. а нощна около 4-5 ст. Така,че за какви високи цени говорим?

смешник,цената на тока в Турция още от миналата год. беше по-висока от нашата а сега ще стане с около 40% повече но ти си пей като друго не можеш

Това е резултатът от Турски поток

Ега изпукат сите агаряни От чума и глад!Не ме трийте бре изроди!

Честит “Турски паток”! Ердо е тъп като Путин.

Заигравката с джуджета води до тежки последствия

А трябва да ги вдигнат с поне 40%, понеже с толкова се обезцени лирата.

Само да кажа, Турция е 80 милиона.В Европа има още доста милиони.Те са леко фанатици.Ако някой ги притиска много , сещате ли се какво може да се случи.Но има си политолози , "политици "други умни глави .Тъ нека сме леко умерени, смирени.

Никой за нищо не ги натиска - просто им спряха парите, на които се крепеше социалната им политика и икономика.

В Германия има 3 милиони турци. Чакаме вече 50 години да станат повече от немците и тогава искаме оставката на Меркел.

Смееха се на Гърция , а на ти сега -целия

Ха, цели 9% тока нагоре цената и било драстично??? Ами ние с тиквите какво да кажем, с по 10% на 6 месеца.

те само на тикви като теб вдигат явно цените:))))))))))

“Драстично” в заглавието е подигравка към Българите, където без да има обезценка на валутата ни вдигат газта с 15%, но никой не казва защо.

оня от ДКВР или там как беше го е прогнозирал на тази основа. Няма ЮП има ТП и така се получава. НО пък за сметка на това си имаме тикви.

ами имаме си много тикви ,пенсионирани дебили които храним всеки ден

Ти кога за последно ходи да стачкуваш.......,че не си доволен?????

Само един пастор и 42 % от лирата е на боклука. Какво ли щеше да стсне, ако проблемът бе наистина сериозен- Тюркей-Капут, като мижавата рубла, с която плащат на кремълските ботове, които драскат по-долу...

НЕ Е ПАСТОР. Любимата врътка на нагличанската сволоч е да прикриват шпиони под прикритие на пастори. И м България е било така през периода 1939-та- 1946-та, докато народната власт не им иба мамата и не изчезнаха до 1990-та.

Ми пресен пример САЩпослахичката вСьрбия Мери Брус УОРЛИК ,жвната на САЩпосланик Ууорлик ,родена в Порт Морсби-Папуа Нова Гвинея в семеиство на мормони-евангелисти пастори/щатни ЦРУ служители/ които под прикритието на пастори правели ивземали геоложки проби за ЗЛАТНИ находища и ги предавали на Вашингтон,в момена Джеимс Уорлик ев Нагорникарабах и слухти за експлоатация на сребьрни -златни мини в раиона

После се оказа, че поповете пак всички са шпиони, но от другата - червената боя, която по нищо не се различава от сивата - национал-социалистическата боя в Германия по времето на Хитлер!

сега идва ред на "нашата сволач" тук да им е.м мамата и тиси в това число

Не знам кой си, но винаги ме кефиш на Маркс, е вала

А това ,че и у нас се вдига гаста даже с няколко % повече значиличе има криза

И колко ще струва газът за българите, когато започнем да го получаваме по тръбата? Мисленето не е за всеки "ХЪБ"!

а на теб КОЙ ти е давал право да мислиш изобщо преди 30г. бе памперс,че се обаждаш сега-нали са те учили само да мълчиш и да изпълняваш повелите на партията??