Коментари - Турция е в Топ 10 на държавите, към които се стичат здравни туристи от цял свят | Бизнес.dir.bg
назад

Турция е в Топ 10 на държавите, към които се стичат здравни туристи от цял свят

Фокусът на турската държава за привличане на пациенти е към 29 държави, сред които и България

Обратно в новината
| Редактор : Ива Капкова

Коментари - Турция е в Топ 10 на държавите, към които се стичат здравни туристи от цял свят | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ходят там щот е евтино и се рекламират. Но после не могат да ги залепят обратно като се върнат по държавите си. Колко англичанина се подлъгаха така. Цял документален филм дори направиха в Англия за "великата" турска медицина!

А има ли статистика колко успешен е медицинският туризъм в Турция? Напоследък преобралдават призиви за дарения с лечение в Турция, понеже там било най-евтино. Обаче здраве и евтино не ми се връзва, разбира се, обещанията вероятно са големи, само за да вземат парите.

По английските вестници предупреждават, че доста окепазени хора се връщат от Турция. Основно търсещи евтини пластични и зъбни операции се прибират зле направени и трябва да ги оправят в местната здравна система, има и починали. Така че внимавайте.

аз лично не бих се лекувал там, дори да е безплатно. Същото важи и за другите топ медицински дестинации. Жслкото е, че и в България медицината западна яко и се напълни с търгаши. Както се казва - Бъдете здрави да не се налага на никой.!

"Начело на класацията за здравен туризъм са Мексико, Индия, Тайланд, Бразилия, ТУРЦИЯ и Сингапур", каза Урал в интервю за Анадолската агенция.