Коментари - Турция е осъществила рекорден износ в България през 2022 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най много химикали и химически продукти...във вид на плодове и зеленчуци. Да не забравяме и хероина.

Торове, цветни метали и всичко посочено в статията идва от другата страна на Турция.

Рекорден реекспорт на руска скока стой зад това, а трябдаше ние да печелим от това, за да може поне малко да си намалим загубите....

Турция е прекрасна държава с умен президент не плюйте по комшиите

А, колко е вярно това всичкото? И за турския износ, и за нашия? Уж растат, но статистиката говори за 15% инфлация, а всички виждаме че няма как това да е вярно. Ако се отчете инфлацията коректно, да не се окаже че и турския и нашия износ реално (като да кажем тонове зърно, или горива) са намалели.

Можем да го видим и ние на нашата улица - целият квартал се напълни с мургави и мустакати челебии.....Що ли чинят и дирят тъдява?

вярно, ебах една, беше с фередже на главата

Карай да върви, важни са еврогейските ценности и яденето и изхождането! Другото няма значение! Да живей еврогейска европа!

Другият път както в нормалните държави ако сте БГ медия направете статистика какво изнася България за света освен простотутки и жендъри с тротинетки. Банановата република не може да произведе вече дори клечките си за уши.

За съжаление

75% гласуват за да станат като Хаити.. какво очаквате? Слугувайте и не се обяснявайте

Що си говорите наизуст? Не сме изнасяли били? За десетте месеца на 2022 износът е 79 милиарда лева. Никога не е бил по-високо и продължава да нараства.

Щоим обясняваш на тия чугунени русоробски глави

На мигранти ли?