17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искаш да печелиш Безплатно биткойн влез през този линк https://freebitco.in/?r=41549837 направи си регистрация.Трябва да си последователен и да следиш сайта ежедневно.Аз лично направих добри пари за определено време.

Да живее Турция

Турската лира срещу биткойн! Доста неравностойна ми изглежда тази война!

Не можах да разбера как тия неща 1.се ползват наистина анонимно и 2.се прави обратното превръщане във фиатни пари.Попадах все на някакви люде, които държаха да разберат кой съм, което категорично не им влиза в работата.

Идеята не е да се използват анонимно, а да можеш да ги използваш без да зависиш от банки, картови оператори или други посредници.

Че да забранят и музиката. Как ще упражняват контрол??? Тъпанари с тъпанари!

Те турците са тъпи по рождение , за там е нещо нормално.

Само наивници си мислят че могат да ''скрият'' пари в електрона търговия и крипто валута Пей Пал е продукт на ЦРУ Основателите на електронната търговия работят в НАЙ-могъщата кибер к-я ''ПАЛАНТИР'' която е под контрол на Аврил Хейнс шефката на СИМО(Ц.Р.У) Същото важи и за офшорките на Гранд КАЙМАН всички сметки на Кайманите ''светват'' и се знаят от сенатор Ричард РАН оня с 1 око с превръзката .Ричард РАН е в специален скрит борд който знае всичко за офшорните сметки и движение на Кайманите става въпрос за трилиони $ Всичко е на показ в централата на ПАЛАНТИР

Пари в крипто? Смяната в долари не може да се скрие.

Paypal и Visa вече приемат плащания в биткойни. Освен това не Турция движи финансовите пазари. Турция е 80 милиона, не може да се сравнява с азиатските пазари където вече търгуват с дигитални валута и представляват 60% от световното население.

Го правят само докато БТС е високо за да направят печалби. Биткоина винаги ще е проблемен и под съмнение , защото никое правителство и банки не го искат. Само народа го иска, но ние знаем как ще свърши това...

Само дето не може да се ползва докато не го смениш в долари...

Нещо като компенсаторките преди време , всички знаем как свърши - по една студена чешмяна вода .

Защото не могат да контролират.... ясно кат бял ден :)

Да, много са опасни и защо хората да могат да се предпазват от инфлация, че и да печелят. По-сигурно е да си ги държат в банката нищо че имат 30 процента инфлация за последната година- нали някой трябва да плаща за грешкките на правителството

Вкарваш 50 хиляди евро и накрая на едногодишни период имаш 50050 евро. Цели 50 евро, можеш ли да си представиш?

Ако през последната година си вкарал 50к евро, повярвай ми, сега щеше да си биеш г*за в тавана ;)

Но не и в банка хахахах

Ами ако за 50к беше купен, да речем, DOGE coin, само преди два дни? :)))

Късно е либе за китка! Щом PayPal го вкарват, връщане на зад няма!

Всяка забрана само ще увеличи цената.

Китай ще бъде следващата страна която ще забрани свободната търговия с криптограми. Индия и други държави вече започнаха да налагат ограничения Изобщо ..почва да става интересно.

Уау! И как точно ше стане това? Султан Чалма ше акатува борсата в Кореа( примерно) ли , що ли? Та, криптовалутата е направена точно заради това, за да не могат разни бюроктатчета, данъчни лайна , султанчета и диктаторчета да ви крадат от парите, ВАШИТЕ пари за да ги дават на коферманите, пенциите, да се корумпират и пълнят чекмеджета и да повишават помощите на мангалите

За да крадат от парите не да не могат.

Механизмите са известни. Например купуваш къща за 10 биткойна, правят ти проверка, изискват да докажеш как си я платил - нямаш документ за банков превод, обвиняват те в пране на пари и ти отнемат незаконно придобитото ти имущество. Каквото и да правиш, както и да го въртиш, ако при всяка транзакция ти отнемат придобитото имущество, то ми се струва огромна мотивация да не ползваш криптовалути. Факт е, че криптовалутите имат някои малки предимства, но за съжаление и прекалено много недостатъци. Дори най-елементарното е - изключително енергонеефективни, харечейки повече ток за копане от голяма държава!

Еми то бъбреци иска за тая работа, ако ставаше само с четене.....дерзай :) Има още какво да понаучиш, последните 4 години ако трябваше всичко да ми се плаща за труда, да бях платил поне 350к данъци отгоре на банкянската мутра, който СЪЩО всичко( повечето) укрива у етериуми, само че там сумите са далеч над моите доходи

то ми се струва огромна мотивация да не ползваш криптовалути. Криптовалутите бяха добро докато не ги яхнаха банките. сега познаи кой ПЕЧЕЛИ.

Само цървул, чул за криптото от БТВ, може да направи такъв коментар. Абе нещасник, ти идея си нямаш как функционира системата и как се кешира от крипто. Кой купува къща с крипто. Бегай легаи, че утре кенефите на централна гара пак трябва да са измити.

Па нема да плашащ в биткоини. Че плАтиш в евро, като преди това смениш биткоитите за евро през коя да е платформа. Е, ако не можеш да докажеш, как си изкарАл тея биткоити си е за твоя сметка, ама това е валидно и за еврото, даже и никога да не си имАл биткоини.

Точно за КОРЕЯ НЕ си прав ,крейците са много признателни и задължени на ТУРЦИЯ По време на Корейската война през 50те-над 5000 ТУРСКИ Аскер войници са паднали курбан-пушечно месо в първите редици на фронта с-у Северна Корея по тая линия корейците дават БЕЗплатно патенти лицензи за ДВГ на турски бойни машини

Дай боже и ти да станеш пенция, спестяванията да ти се обезценят, и никой да не ти дава и стотинка! А лекарствата са скъпи!

Ние Българи Руснаци Турци сме заложени за разпродажба . Само бай Ердуган се бори .

Това е най-сигурният индикатор, че правителствата са враг, не приятел. Благодарение на идиотската си политика, държавата Турция накара гражданите си да страдат като им стопи спестяванията. А сега се опитва да спаси себе си, като забрани на хората да спасят парите си...

То само държавата Турция ако беше. цирка сега започва , купи си пуканки и гледай. Обикновено такива новни идват в Неделя .

Турция е във ВЪЗХОД. Турската ИКОНМИКА работи.

На колко години си?

На предостатъчно години съм, приятелю. Я кажи ти имоти и пари в банката имаш ли? Ако имаш, значи не си по-умен от останалите.

не харесва това

Крипто-въздуха под налягане трябва да се забрани навсякъде по света!

Петър от четвърти километър, грамотен, неосъждан и ерген...

Що ще чиниш ти зимъска, га навън снежец запръска? Крипто-сандвич ще ядеш, крипто-аки ще се..ш!

Ежедневния доклад какво се случва в мюсюлманска турция е приет. Чуствайте се свободни да пишете и за другите съседни държави, или понеже те са ХРИСТИЯНСКИ, не са ви интересни.

През последния месец търсенето на биткойн в Турция се е увеличило с 400%.

С тази га.опираща инфлация хората искат да си защитят парите.

да кпуват злато и сребро а не цифрови кодове изкопани от виртуалното пространство.

Резняците се уплашиха