17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В знак на солидарност всички ще почнат да фъфлят.За подигравките сам си е виновен-що се хвана с мутрата?

Много ми е интересно, ние имали ли сме досега читав министър на културата през последните 30 години? За по-назад да не се връщам. Любен Дилов е поредният пример, че културата никой не я брои за нищо-

Не става за писател,за жури,но най-вече не става за министър.

Помня, като дойде в Пловдив да прави коалиция с ВМРО, като водач на "Гьоргьов ден" ! Предложи да (подпомогне) финансира предизборната платформа ако се коалираме, защото нямаха електорат ! Искаше да бъде на избираемо място в листата и да стане депутат ! От къде идваха парите не каза и за това получи отказ (къч)!!! Според мен помияра си е помияр и Бойко, го номинира за кудош и назидание. Сега Слави Чалгаря, ще извърши братоубийство и ще го отритне, като краставо куче а Бойко ще изпрати съболезнования !!!

че си преспивал в хотел, не те прави достоен и възможен за министър на туризма.

може да не е самоспал!

не заблавяйте - лабота, лабора, лабота.

НИТО ЩЕ Е ПЪРВАТА ГАВРА С ВАС, НИТО ПОСЛЕДНАТА! САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ КАТО ТЪРПИТЕ ОВЧО! ДОКАТО СВИКНЕТЕ ИЛИ ДОКАТО НЕ ГИ...

Човека е компетентен - от физиономията му личи - интелигент и професионалист. Честита ви демокрация. Царица - парица.

Парвенюто Дилов и от култура не разбира а от чалга-реалити бълвочи, които нямат нищо общо с култура.

Става все по-добре.

Искам тази криза да се справи с мутренските хотели като шведски ритник в камериерска глава!

Туризмът формира около 12% от БВП . Това е информация, за тези, които омаловажават ролята на туристическия бизнес в икономиката на страната . Освен това, моля , ограмотете се - туризъм - не означава само пътувания на български в чужбина, както е всеобщото мнение ! Именно, защото години този отрасъл е неглижиран или начело са поставяни хора, които действително нямат представа от работата, има толкова много пропуски . С този избор, нещата освен да станат по зле, друго няма да се получи .

Помните ли Дани Кирилов? А помните ли предишните министърки на туризма? Тези жени никак зле не се справяха, а сега Любен дилов- син бил лош? Оооо само почакайте да видите тошко Йорданов като министър! Иде топлото , иде! Чака ви ново поколение способни, млади и интелигентни отличници! Идат! Само почакайте! Но да не излезе така, че от ден на ден министрите са все по- татуирани и със стъклено мътни погледи?

Помним и Фидосовата завеса, помним Цеца Мамата, Свинетка, Бъчварката, Горанката, Гьобелса, късащия полицейски пагони Ръждивов, помним иБанов, немития мазен безпардонник, помниш ли, помниш..... президента-магаре, с опънатите големи уши..... О, ако можеха да говорят....

Е значи помниш и колко фалита претърпя България.

Ако всички, които плюете Любен Дилов бяхте на неговото ниво, държавата ни щеще да е рай. Казано е - Прост народ слаба държава. Може да плюете единствено себе си, затова че сте адски неграмотни, псевдообразовани, със съкратено въображение и т. н., а и не на последно място завистливи и мързеливи.

които не сме неграмотни? (работим за чужди фирми...)

Това че работиш за турска фирма не те прави грамотен.

та вдлъбнат...

Колко пък на високо ниво да е? Щом си говорят с Мъдреца от Банкя на интелектуални теми. То сигурно Дилов Му е казал на мъдреца, че Винету не е една книга. Но е забравил да Му обясни, че е трилогия.

чувството за хумор щеше да бъде на по-високо ниво.

хайде Любчо, покажи им сега как се прави туризъм

Ако все още не използвате CryptoTab Browser, то изпускате една добра възможност! Това е Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Чрез него можете да добивате Bitcoin, докато просто сърфирате в интернет, както и досега. Към момента Биткойн се търгува над 55 000$, а очакванията са да достигне над 200 000$ в много близко бъдеще. Криптовалутите отдавна не са феерия и скептицизмът няма място при тях. Разгледайте и опитайте https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804. При редовното му използване ще сте благодарни за решението си! Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия! Не губите нищо да опитате, ако не ви хареса винаги може просто да спрете да го използвате.

Внесеният с Аliexpress български Уди Алън - Любен Дилов, предложен за министър на туризма. ХАХАХАХАХАХАХ,......... е няма такава идиотия. Трябваше да отворите още една номинация за министър по playmate, силикон, ботокс и т.н. въпроси. Тя най- много ще му отива.

Явно нагласата е да се промени насоката за развитие на българския туризъм- от дестинация за алкохолен туризъм, ще се превърнем в дестинация за секс туризъм!

Но самият факт си е достатъчен парадокс. Най-после това момченце застана под прожектора в прав текст и ръст! Направо гордост за 32-о школо, особено за тате си! Може би първа заповед би била всички в Бранша да говорят на чужди езици така добре и без засечки като в скоропоговорка? Но пък наистина, какво друго да го правиш, все някъде трябва да го настаниш такова. То пак добре, че не пое енергетиката или отбраната - тогава щяхте да видите кон боб яде ли. Май е време да се глясуват пожизнени почетни титли за такива - примерно почетен директор на водопад или почетен председател на борда на фабрика за пуканки....Нещо такова. Хем агнето сито, хем вълкът цял!

То това нищо, далеч по-голяма гавра и то с цялата държава е оня агроном за военен министърТова се казва гавра !!!

То и аз се шокирам, като видя цените на туристическия бранш, но най изпадам в шок, като им видя и,, качественото" обслужване.

То какво ло не беше гавра от страна на Борисов, та каво се чудите за Дилов... Ами Цецка президент не беше ли гавра ? Ами един и същ министър копетентен хем за здравеопазване, хем за финанси и а от еното, а в другото министерство ?

Сегашния пРезидент много убаф.

Почакай малко , да видиш какво се казва цирк, когато учиндолския обяви кабинет.

Видяла жабата, че подковават коня и вдигнала крак.

Цецка Цачева е юрист, с опит. Спрете да гледате визията на хората, важни са уменията и качествата. Докато си ги избираме по хубост и мускули до никъде няма да стигнем. На мен лично Радев никак не ми харесва, нито монотонното му говорене, нито ориентацията му в политическия живот, нито вдигнатия му юмрук.

на мен лично Радев също не ми харесваше, не си падам по военните, ама като гледам как ви дразни, мед ми капе от душата.

Ти видял ли си дипломата на Цацка, че говориш че била юрист? Или може би си спомняш, че докъто беше министърка, затворниците си бягаха от затвора директно през централния вход. Трагедия...

с вдигнатия юмрук, ама много се изтърка. Като деца с вдигнат юмрук викахме "тарампаджик, тарампаджик", е и?

Чакаме кабинет Славчо - Х.Иванов - Галевата и с подкрепата на Нинова и Мустафа. Те ще ни оправят. Ще скочат пак печалбите на заведенията по морето, нищо че осигуряват на минимална заплата. Ще осигурят по двама лекари на болен. Ще върнат всички гастербайтери от чужбина. И ще се изкачим до първите места в ЕС по доходи. Вярвайте им.

Никога не е късно да се изложиш г-н Дилов.

Уплашихте ли се?Не е от бранша и бъдете доволни,че няма да мине.Само такъв ви трябва,на когото не му пука за тънките ви сметчици.

Той Любчо е добър.... турист.

Сигурно е спечелил номинация заради лозунга "Светът е кръчма- да седнем на една маса" у нас!

Слави,бил канил Станка Златева в ИТпр.Н.Тя му оказала.

А коя е Станка Златева? За сефте чувам това име.

На фона на предложения за бюджетната комисия финансист от ИТН и новата председателка на НС много ЛД е направо ерудит. Мисля, че с това НС прокпахме дъното.

Като премиер И едно магаре като Дилов изглежда приемливо Мдас

Старите министри - доказано виновни за последните места, на които се намираме в образование, здравеопазване, екология, демографска катастрофа, ... Новите - след като нищо не ни е останало, да се поразсмеем.

Катастрофите са в празната ти кратуна.

То да е само тоя. Ами министър на Културата - с професия тъпанар по народному. Бетер пияндето Вежди.

Е по-добре е от Ванката или Тошко Африкански......

Лично поздравен от комсомолеца Мартин Захариев...

не го е поздравила още ..?!... :)))))

Като не сте искали чалгамен, да си бяхте пак избрали Бойчето, както се заричахте с пяна на уста, герберасти.

Шутове и Смешници

изглежда малко по-адекватен то Коньа!

с яките копита! Хоп-хоп-хоп-хоп във галоп, троп-троп-троп-троп във галоп..."

Целия кабинет е - калинка, малинка, парашутист, турист..... Туризма във вижданията на боко трябва да се развива чрез жипки и за сметка на народа.

Любен Дилов ли е калинка? Май нещо тоя коментар не е за тази статия.

Бе ти си кликай минуси ама дефиницията за калинка е некомпетентен човек без собствен авторитет, който не е постигнал нищо сам. Обратното на Дилов.

Какви са постиженията на Дилов-Син?

От 1990 г. се занимава със създаването на телевизионните предавания „Ку-ку“, „Каналето“, „Хъшове“, „Шоуто на Слави“. Той е двигател и основен идеолог на тези предавания. За мен това е от значение. Тези предавания разчупиха ограничения социално-политически мироглед на българина и го направиха по един позитивен начин. За разлика от една Румъния примерно където се разстрелваха тук се търкаляхме от смях. Това само да му е приноса е достатъчен.

постиженията на Дилов са зеро :) в сравнение с постиженията на чалгамен , който от трийсе годин фърля гъбеци и друса най непостижимите кючеци ! Лобо има деца ..а чалгамен има безброй големи дайрета :))))

Имат общ принос Слави Трифонов и Любен Дилов. Това за децата е доста подъл удар под кръста .. Дейвид Летерман май на 70 години стана татко. Да не говорим, че Левски Раковски и т.н. да не ги изброявам не са оставили наследници. Гледайте си децата вие не гледайте другите.

подло ли ..че нали такиви кът теб от Спартакус плюят от години ..че Фрау Меркел била ялова ..а сега гризнете от същата манджа :)

Много хубав избор. Жалко че няма да мине.

ѝпь защо да се вълнува Борисов за вас?! Цяла България знае, че укривате доходи, също както и заведенията! Каква е ползата от вас, за държавата! Приходите от туризма, са нищожно перо, от държавния бюджет, въпреки че знаем на каква надценка работите! Вие работите за себе си, не за държавата и не за българите.

С извинение, но кои са "в бранша"? "Врелите и кипелите" по бетономорските ни курорти, където вицовете са истина за цената на "лежането на плажа"? Където мутри/прокуроски/полицейски/съдийски малоимотни деца "управляват" хотели, кацнали върху "несъществуващи" дюни? Или по планинските курорти на "алпийци", на които държавата изкупува миноритарни пакети акции, за да не разпродават самолети и имения? Капацитети, които продават размразени кебабчета от най-евтините супермаркети с неопределен вкус за по 5-6 лева бройката? Толкова "експертиза" е насъбрана в бранша, че ... капацитет до капацитета мила моя майно льо. И по български роптаят, а един не излезе с физиономията си и не изброи 3-4 имена на "специалисти".

имам усещането , че и педал ще се съгласи да стана, само да има далавера.......много гнусен човечец, особенно в цвят лилав!

къде ги намират тези нещастници...хем грозни, хем гнусни и отвратителни, съгласни и майка си да продадат, само и само да са на яслата!

Как къде? В ГРОБ са разнородни таланти!

Това си е само твое усещане, което не означава, че глупостите които пишеш са верни

Gugnelid

Така е, не означава, но са.

Дилов син е нечистоплътен и гнусен дори....отврат.....уаааааааа, ще повърна!

по отвратителен от него е плевенския чалгамен , лицето му е сбръчкано от комплекси и злоба ! Дилов поне има деца , а чалгапевеца нема и куче даже :))))

Има си хас на герберастите да не им е отвратителен онзи, който би шута на Баце им.

хахаххаха, вече ви гледам сеира

Фъфляка Дилов син министър на туризма......абе от тоя боклук и чеп за зеле не става, а те за министър го предлагат! Следващия боклук, Калин Вельов...единия да хванеш и другия да удариш!

министър председател....пародия на меките китки!

то д абеше смао тоя смешник с мед да гонамажеш,ама цялато предложение е жива подигравка с народа еле па новопредложения премиер! в гърция до сега да са ги накиснали в някое от моретата да им излезе ентусизамана тези клоуни да управляват,но в бг търпението е по безкрайно дори от вселенската глупост

всичко ова, има ли още хора, които мислят, че сме управлявани сериозно и с любов.

То пък все едно Каракачанов разбираше от военно дело . Я се разкарайте

В ГEPБ всички са универсални таланти.

ами то и на децата е ясно ..че Чалга Гуруто Салви Трифонофски е от един дол червени дренки с комунетата ..за 10 години докато Гочето Първанов беше президонт да сте видели един скеч за него ? а сега когато от 4 години Фигуранта е президент да сте видели и един скеч за него от чалга сценаристите и чалга артистите ? нема и да видите ..защото чалгаря е евразийски проект за каляне на всичко българско и чалгаризиране на младите ..а и не толкова младите българи ..ами забравихте ли как Чалга Гуруто рива когато убиха капо ди тути капи на мурите от ВИС Васко Василев ..тва е все едно аз да реива ..че са убили Ал Капоне ..да имам среща с него в ресторант Мираж ..да са го думнали по пътя към срещата ..а аз да рива ..след неколко години да се правя на ни мутра видял ..ни за нея ривал и да се правя на Мутроборец :))) е това ако не е чалгарска наглост ..тури му пепел и големо дайре !!!

Слави Трифонов и Любен Дилов, нали бяха неразделни приятели!!! Пък, сега Слави казва, че не е от статуквото!!! Демек ще се бори срещу Любен Дилов-син!!!

А Любен Дилов - Син защо не си е седял със Слави като са приятели? Или и той като Цвъкьо, Биков и други герберастки кадри обича да се пребоядисва според накъдето духа вятърът?

На някое изложение ще опръска хората с плюнки и ще му се смее цял свят Пфууууу мръсни герберасти

не може да стъпи по фъфлене на маненкио пръст на новата председателка на парламента ..тя фъфли в пъти повече от Любо :))))

Защо не предложите Дилов-Син за председател на парламента, герберастчета?