Ципрас: Интерконекторът с България е проект от особено значение

Гръцкият премиер е прогнозирал, че проектът за терминал за втечнен газ ще отбележи напредък през 2019 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крачка напред, две назад.

терминалът за втечнен газ да си го правят и да си го плащат те.

Е, да де! Ама ако искаме газ, ще плащаме и за техните инвестиции в терминал, и за транзита им, и за връзката (145 милиона, засега!). Защото не се знае дали Русия ще ни продава газ през Украйна в бъдеще! Виж, през Турция е по-вероятно, но и там ще се бъркаме за транспорт през Турция и за конектори от границата! Пък той ББ и калинките няма да са в загуба и от това! Комисионните са им гарантирани! Пак за наша сметка! С такива зависими управници и тъп електорат - толкова!!!

КАКВО ПРАВИМ КОГАТО НА 01.01.2019 годзина рашките спрат газоподаването за Украйна защото не са подписали договор за транзит с тях?!! ОСТАВАМЕ БЕЗ ГАЗ И ТЕ И НИЕ. Какво прави правителството тогава с неговия ГАЗОВ ХЪБ , с разни никому ненужни ИНТЕРКОЛЕКТОРИ и ТЕРМИНАЛИ ЗА ВТЕЧНЕН ГАЗ по които са пръснати стотици милиони на данъкоплатеца ?? И тогава няма да има виновни , и тогава за ВТОРИ ПЪТ непогрешимата министърка НУШКА ще изиграе В ТЕАТЪРА НАРЕЧЕН ПАРЛАМЕНТ преставлението "ЕДИНСТВЕНА И НЕПОВТОРИМА" . Те са като БОГОВЕТЕ ОТ ОЛИМП!! НЕПОГРЕШИМИ СА.

Рашките не могат току така да ни спрат газа защото ще трябва да плащат милиарди долари неустойки защото не си изпълняват договорите!

Договорът с Русия е 10-годишен, от 2012. Само че водени от заблудата за значим добив от Черно Море нашите преговарящи са изискали клауза за преразглеждане на доставяните количества след 6 години, демек края на 2018. Та като нищо ще ни "преразгледат".

С този интерконектор, ще можем спокойно да кажем на руснаците или нормални цени на газта, или я си гледайте работата!!!

Анти

Я шматко тъпа светни народа колко е цената на втечнения газ и защо тъпите германци не се отказват от Северен поток-2. Идиот цената е най-малко 30% по-висока от тръбния газ и затова се строят тръбопроводи като TANAP ама от къде олигофренският ти мозък да вдене.

А какво ще правим с хъба боико балкански и находището Хан Аспарух ,къде ще продаваме газта?

От този интерконектор гърка е много доволен, защото вместо да минава транзита през нас вече ще минава през гръцко и ще ни цакат нас с транзитни такси

Понеже сет тъпи ще ви отговоря!!! През интерконектора от Гърция има възможност освен за втечнен газ и за такъв от Израел и Кипър!!! Отделно през Турция има възможност за газ от Азаъбейджан!!! При положение, че имаш възможност за повече от един доставчик, тъпите руснаци ще разберат, че или газта трябва да е на приемлива цена, или няма да купуваме от тях!!! Руският рекет, както и на руските компании доставчици ще свърши!!! Само,че промитият комунистически мозък не ги отбера тези неща!!! Тъпите комунисит искат само скъп руски газ, за да има пари за тролските им заплати!!!

Съмнително е дали Турция ще пусне кипърски газ за Европа. Разбира се, възможен е подводен газопровод от Кипър до Гърция, но разходите за него ще са огромни.

За глупак с промит мозък, щом газът е руски, значи е скъп!!! Нищо, че нашите западни партньори са си направили сметката и го купуват "по-скъпо" от втечнения американски газ!!! И даже заплахи от американски санкции не ги спират да строят директен трубопровод от Русия! А подобна теза се поддържа от дебилите около ББ, които провалиха 2 печеливши за нас проекта - Южен поток и Бургас-Александропулос!!! И вместо ние да продаваме руски газ на гърците и Европа и да печелим от транзита, сега ще купуваме от гърци и турци по-скъпо, плщайки и за техния транзит и инвестиции. Да не говорим, че сега трябва да вадим пари на момента за държавната поръчка, вместо да изплащаме тръбите от бъдещия транзит, който изрязахме по чуждо нареждане и в свой ущърб!!! Така е, след като те управляват родоотстъпници и чужди марионетки, подкрепяни от безмозъчни идиоти като тебе!

Да не би да сме построили Южния поток, а гърците през Солун да изнасят газа за Италия ?

Интерконектора с България е проект от особено значение само дето не работи

така е, ако на 9 септември 1944 Русия не ни бе окупирала ся Солун щеше да е български. Ама празник е все пак, да сложим една китка на МОЧА

Ако се беше насирал по- малко ся немаше да квичиш на гладно ве чирак тъпии! Вечно посран и с протегната просешка ръка бродиш по света като клошар, и се некой ти е виновен, че си некадърно гурбетдобиче.мбухахаха

като и го натътрузят разания чеченски кур

Разбира се, че щеше да е Български, та ние се бихме срещу Хитлер отначалото, а гърците му бяха съюзници, след това не ние, а те ни плащаха репарации, дето са ни окупирали и изпратили 12000 евреи в пещите на Треблинка и избивали антихитлеристката съпротива. Даже на тях, а не нас, Чърчил е искал да разкаже играта.

Задава се краят на руската газова диктатура у нас и всички социалисти са обезумели :))) След малко ще изплуват от тинята руските тролове да ни залеят с помията си...

няма лошо бе троле,ще купуваме пак руска газ на 3ни цени от вашите кравари,а вие ще сте горди клошари шаващи за помия пред козяк

Санкции на Росиа. Гопак си Росене кои те постави за презедент цацка Цачева стеше да е капака на идиотщтината на Боико хората

и тия ли ще ни продават руска втечнена газ докарана от хамерски посредници,много маймуни се навъдиха на газовия клон бе

така се прави, гърците са го измислили ..