Цигарите поскъпват с 20-30 стотинки на кутия от март

Парламентът прие нов акцизен календар с промени в Данъчно-осигурителния кодекс

Обратно в новината

Коментари - Цигарите поскъпват с 20-30 стотинки на кутия от март | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боли ме дедовия...

Българинът обича да се трови и устата му да смърди на кенев, така че туй поскъпване няма да го уплаши.

Твоята и без тва смърди от уйовете дето лапаш ;)

Това ли са ти сексуалните мечти?

Малко е повишението.

С токва лева да им вдигнат на кутия тая смрад, с която осмърдяват околните !

Една държава която се издържа от данъци ,такси,акцизи не е държава а и тя сама търси начин да създава контрабанда ,защото другите страни произвеждат и не се издържат от дим на цигари

Много е глупаво да се пуши…ползи наистина никакви…..но върви обяснявай на пушачите…

Мамицата ви и парламент - скапаняци

Хлябът за няколко години- с левче. Цигарите - за няколко стотинки. Що така.Щото. В Австралия са 25 австралийски долара.

Това са 6 до 10 лева на месец. Няма да ги усетите.

Бих им съчувствал ако се съобразяваха. "Ама кво ти пречи бе?" - и му обясняваш какво ти пречи то не проумява.

А на алкохола кога? Или само стъкмистика за умрели пушачи вАжи? За пукясалите от цироза пияндета данните къде са? За пияните зад волана, убили трезви хора, къде са?

долара, за колко цигари в пакет, м? Щото там масово са по повече от 20 в кутия, особено произведените в Австралия

Е да се пуши ...

и хазарт да играеш, да пишеш тъпи коментари също е глупаво, да караш кола също е глупаво и опасно..да не говорим, че отработените газове от автомобилите влияят дооста по сериозно на здравето на хората от цигарите. Това ти го казвам като инженер химик. Ама какво съм тръгнал да обяснявам на плебей от къде изгрява слънцето.

си купувах Мелник на 63ст. В момента себестойността на кутия цигари е около 1.20лв. Останалите 4лв. се нарича чисто изнудване от държавата. Играят си със ьзависимостите на хората, вместо да ги лекуват. Защо поскъпват електронните цигари с близо 100% тогава? Нали идеята е, че те са в пъти по безвредни и не димят. Нали хората ги ползват за да се опитат да се откажат. Ел.цигари трябва да се третират като лекарства както е в Англия. А тука..дан 100% надценка. iQOS-а ще стане 9лв. кутията др. година.

Като им видя жълтите зъби и усетя смардливия дъх, бързо отбягвам такива хора!

като усетя миризмата на лайна от устата ти бързо бягам да повърна някъде, ама не го пиша по форумите.

Щом не можете да преценито нещо елементарно, като вредата от пушенето, представям си каквъв капацитет сте пък в областта на химията.

Ами то си е дрога бе. И съответно докато си пристрастен към нея щеш не щеш ще те скубят. Като не искаш ги отказваш.

Той лапа, и ти лапаш, но ти след това и цигара палиш. Според мен смърдиш по-зле.

Човек трябва да плаща за глупостта си.

След като изпушиш цигара, устата ти и ръката, с която си я държал , на рози ли миришат?

20 лв. да ги направят!

по-скоро на вас не ви стига капацитета за да разберете какво съм написал по-горе. Имате ли кола?! А карате ли я?! Я сега да ви вдигнем горивото по 2 на тези 4лв. в момента, ама не защото има война, а ей така..защото така сме решили. Ще излезете ли на площада?! Айде сега си помислете пак в/у това което съм написал.

С 20-30 стинки на кутия мисля, че ще оживеем. Ако не успеем - винаги има и опцията да пушим качак, както мои роднини правеха 80-те години. Хем пушиш, хем замезваш. :) :) Цигарите няма да ги откажа по медицински причини. Това е най-безвредният антидепресант и усмирителна риза, които на маменти отчаяно ми трябват, най-вече второто. Сериозно се притеснявам единствено да не набъбне бройката на моите близки, които също да пропушат по медицински причини, защото тогава вече ще ни дойде нанагорно. За протокола: Аз лично мога и да не пуша, когато наистина се налага, например при бременност или тежко заболяване, само че тогава, освен ако не съм с единия крак у гроба, плюскам като свиня (почти като някои мои близки, които нито пият, пито пушат, но вече имат диабет, защото цял живот да плюскаш като свиня е особено здравословно!). Да поясня, че цигарите не ги пушим защото са витаминозни, а заради другите им полезни действия (примерно усмирителна риза, когато моите близки пак ми вдигнат кръвното).

средно статистически бай ганьо - цигарката, анцунга, чантичката, менте марковите слънчеви очилца , дома е скътал домашния алкохол, кара джип десен волан задължително без каско (кво е това) и преглед минат по втория начин Тези ще ги удари сериозно това 30ст. увеличение :))) Но няма да спрат да пушат, ще търсят по втория, третия и петнайстия начин цигарки контрабандичка нещо, далаверка знаем как е :)

от тревата ще станат!

а половината от 25 стотинки да отива за отстъпката за горивата!

Защо изобщо трябва да се контролира цената на цигарите! Нямат ли си други причини да се карат в тоя парламент.

Сега трябва да увеличат и цените на всичко що е вредно: алкохола, горивата, месото, сланината, химическите зеленчуци и т.н. А най-вредните неща на света - простотията и наглостта трябва да станат подсъдни! А честито ви мафиотско правителство на с.м.Радев - дрането започва!