Цената на газа поевтинява с 2,25 на сто от август

"Булгаргаз" внесе в КЕВР актуализирано заявление за утвърждаване на цената

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А -а-а-а не ,стига с това поевтиняване на газта.При нас всичко е инвертирано ,колкото по-евтина е цената на газта , толкова но-високи са цените на парното и ел.енергията.Това ще е някаква загадка на българската пазарна икономика.Тази икономика и в други сектори действува по същият начин,примерно по великденските празници колкото повече се купува агнешко толкова по цената му нараства ,а някои наивници казват ,че при висок оборот падат цените.У нас това не важи.Ние си имаме наша родна пазарна икономика ,нали? И още нещо ,кога ще бъде махнато ,онова "енергийно-пазарно",недоразумение от КЕВР,наречено Иван Иванов

Много хитро. Лятото пада с 2 процента, зимата се качва с 5. Феновете на банкянския простак и кукловодите му от ДПС са много щастливи.

За сметка на това тока , водата и храните поскъпват и то не с 2-3%

остаффка! поеффтиняват!

Dir.bg, цената не може да поевтинява или да поскъпва. Тя може да се повишава или намалява. Поскъпва или поевтинява самата стока. Оправете си заглавието.

А как се по-правилно граматически? Цената на газА или цената на газТА?

Терминът е "природен газ", т. е. мъжки род. Има го и в женски род но в друг смисъл: като "битова газ" или "газ за осветление/отопление".

Бойко е виновен. Оставка!!