Цената на биткойна падна с 11 на сто

Към 16:05 часа най-популярната криптовалута отслаби низходящото си движение и вече се разменяше за 33 385 долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата работа е да заменят книжните пари с електронни. После тия измислените валути ще ги забранят - опасни за климата, перат се пари, добиват се чрез кражби на енергия. Такива неща, всичкото е за едната власт. И кой спечелил,спечелил...

PEYTSCH

Цената на 1 биткойн се вдигна със 7% и е сега над 37,000 евро.

тъпири (хитри и умни) дето изгоряха! бравос! най-сетне им ритнахме столчето

Кой казахте е бит Коен или кон. Щото има разлика де.

Изгорях, къкмо добих 10% от един ethereum :)

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Тази измислена валута се крепи на далавераджии и слухове. Колкото за сигурността като си загубиш паролата все едно си загубил фиш или билет от лотарията. И все едно че носиш цялата сума в джоба си. Ако някой те изпее или се изфукаш два шамара и оставаш без тях. После се оплаквай на арменския поп. Добър и бърз начин да прехвърляш пари без да минаваш през банки. Само това.

Прехвърлянето не е нито бързо , нито евтино. Има други койни , които стават повече в тази посока, но генезиса на всички е гнил. Нито един вид не може и НЯМА да може да се използва в ежедневието БЕЗ одобрението и контрола на правителствата. А когато ги има койните с нищо няма да се различават от парите с изключение на тоца че няма нищо зад тях....нищо.... Чудя се как е възможно да има толкова наивни хора по света....Има и малко тарикати като Мъск дето правят пачка от балъците де.... Докато обяснява как Тесла ще ги ползва са се счупили да ги продават.... Това ако беше акция на регулираният пазар директно в затвора за манипулация и измама....

Тук пак сте се събрали безпарични дървени философи :) Пичове, спекулацията с валути, акции, крипто и т.н. е едно и също нещо, но с различна степен на риск, съответно печалба. Играчите обикновено не губят нищо при такива сривове, губят дървените философи. Играчите пазаруват в момента, селските тарикати си ближат раните.

злобеят разни бедняци, че койна е паднал - факт! че ке се увеличи до 288к - факт! че след 5-6 години ще е поне 1М - факт!

Тъпчо, нищо в бъдеще време не може да бъде факт. За да бъде нещо факт, то трябва вече да се е случило. То не е факт, че утре слънцето ще изгрее, ама че тези play money щели да станат 1 млн. долара парчето било факт. Не е факт, а предположение и е напълно възможно, само че тогава литър мляко ще е 5 000 долара, пълнител с 30 бр. 5,56х45 ще е 200 000, а кутия широкоспектърен антибиотик ще е 3 млн.

Че си се опарил е факт. Че си глупав също. хахахаха

Лично аз EUR 200К+. В общ план изораха майките на newbies и weak hands. Писах да не купувате ама пуста алчност.

Спокойно! В МакДоналдс винаги има свободни работни места :)

Как с 11 на сто бе? Преди 10-тина дни беше 65.000 сега е 35.000 и ще спада още.....

душичката ми изгориха тези коини ама кой ма дявол караше ?? От инфлаця щели да ми пазаят парите Долнопробни фараони , в ада да гниете дано

Моля,моля, не съм ти дърпал парите от ръцете. Ти сам ми ги даде.

Ne se kosi - kupuvai, sled 2 sedmici she e 80K minimum.

В момента има 8 хиляди криптовалути. Всеки кадърен програмист със своя криптовалута.Купуваш някакъв код. Важно е да повярваш.Колкото повече вярващи,по-висока цена.

Копелддака Мъск е мамата на биткойна

Е как така? Нали според биткойнърите - биткойн е децентрализирана валута, която не се управлява от един човек и няма как да се повлияе на биткойна? Сега - Мъск бил виновен?

Сатоши натамото ще ви го натамота като му дойде времето. Даже няма да разбете кой ви е натамотал, щото никой не е виждал Сатоши натамото.

Аз и теб не съм виждал - значи не съществуваш....

Мен и няма за кво да ме търсиш, щото не съм пускат биткойни по 60 хиляди долари... ама Сатоши.........охаааааа, ще му ядете партенките, и ще му хванете опинците.....