17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демократите - нали от това бягахте! От униформите! А иначе - що за тъп въпрос и анкета. Не можеш да отидеш на опера по анцунг. Не отиваш и да играеш футбол или да тренипаш с вратовръзка и сако! Що за тъпотии - всичко зависи от средата и дейността. А и разбира се, че хигиенните навици са много по-важни. Сякаш дебили анкетират дебили!!!

Учудвам се на масовата ОлигофРенщина в изказа ! Потресаваща е !!! Визирам звучната българска дума " дрескод" ! Навремето в медиите можеше да има само грамотни хора и такива с безупречна дикция ! Сега ..." новото нормално" е признак на упадък ! Горко ни ! На кадето и да се обърнеш,кадето и да погледнеш....разпад на критерии ,разпад на ценности,разпад на всичко !!!

КАде, Ленче? КАде?

Искате ли да има топла вода - НЕ. студената е по-важна. пффффффф

Пандемия е! Марш у мазета и спални да работите с лаптопите на коленце, като препращате имейли.. ;)

В строителните, монтажните и фирмите свързани с производство, както и във всчики заводи е задължително да има униформи или така наречения "дрес-код". Уточнявайте, че става дума за хората, които реално не произвеждат продукт с работата си - икономисти, телефонисти, човешки ресурси и всякаква друга безполезна администрация. Прочетете вица за мравката, който отлично отразява действителността в една по-голяма компания.

Всичките са една паплач и жендъри. Само работниците в производството, общаците и сервитьорите произвеждат БВП. Какво произвежда един жендър-програмис???

Задължително, селяните промениха всички градски етикети и ги напаснаха с тяхната простотия, в театрите например се ходеше с официални, не строго, но все пак официални дрехи, а не по дънки и спортни якета, в големите министерства също, големи фирми, трябва да има дрескод, да се забрани на тия примати да влизат в официални институции с джапанки и къси гащи, изобщо трябва да има градски норми на поведение и хигиена, както на работното място така и на обществени места.

Какъв Офис, какъв дрескод. Много скоро, тези офиси ще са празни хората без работа, и тогава трябва ли да има дрескод. Света ври и кипи, вие ми пишете глупости за дрескод в офисите.

Що за глупости. Ако приемат хора и така нататък, може би. Но за голяма част няма никакво значение как изглеждаш.

Бунтът на простаците е в ход.

Тук в Канада казваме дрес-код. А вие защо?

Щото не сме канаТци.

Защото сега е модерно да използваш чуждици и така се мислиш за умен. По-голямата част от списвачите на сайтове, наричащи се журналисти, правят елементарни правописни грешки. Уви така е, след като си се учил първо да "чатиш" на "шльокавица" .... Но тогава дори не осъзнаваш как лека-полека затриваш богатството на българския език.

Защото им е неудобно да го нарекат "униформа", каквото всъщност е.