Тръмп заплаши Пекин с мита за още 300 млрд. долара

Американският президент отбеляза, че преговорите между САЩ и Китай все още продължават и, че по-нататъшни рестриктивни действия няма да са необходими

Обратно в новината

Коментари - Тръмп заплаши Пекин с мита за още 300 млрд. долара | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сащисаните не могат да говорят нормално, САМО ЗАПЛАШВАТ! Вече заплашват открито целия свят! Няма държава,която да не е заплашвана открито или тайно!

Дойде време да плащат. Когато крадяха технологии и копираха масово всичко търпеливо си мълчахме. Сега дойде сметката...

Точно така Тръмпи, даже не 300 милиарда, а 5 пъти по 300 милиарда ги направи ! Само може ли тия Ф-ки дето ще ги купуваме от вас да ни опростиш тоя милиард и 600 милиона ?! Че кво са те за вас ? - Нищо, бълха ви ухапала !

Работя с китайци и мението, което съм си изградил е, че са много, ама много търпелив и толерантен народ. Явно и Тръмпи го знае и е решил да тества границата на търпение на малките жълти хора. Лошото е, че се е взел на сериозно и няма да усети кога е преминал границата.

ТОВА КРЕЧЕТАЛО ЕДВАЛИ НЯКОИ МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ОСВЕН ТЕРЕЗА МЕЙ В ОСТАВКА. ПЛЯМПА ВСЕВЪЗМОЖНИ ТЪПОТИИ СЯКАШ СА УЧИЛИ В ЕДНО УЧИЛИЩЕ С ББ И СТРАШНО МНОГО СИ ПРИЛИЧАТ.

Тези американци стават все по смешни и елементарни! Ами ако Китай реши да наложи мита на САЩ, и ако Китай спре внос на американските стоки, който е за милиарди, и ако Китай спре производствата си и закрие десетките си заводи на територията на САЩ? Нали американската икономика и държава ще рухнат за броени седмици!

Китай е сложил мита на емерикански стоки и това е от десетилетия. Китай няма заводи в САЩ. Та общо взето смешният и елементарен си ти.

Да, каубой, направи трампата! Смъртта е там някъде, зад ъгъла. Предизвиквай я още и още...

много ви боли за жълтурите. чак готови да убивате за тях.

евала на Тръмп

Виж как пердаши соросоидите !

До края на годината САЩ ще съборят Китай. А в началото на следващата година ще дойде и техния ред ...

В скоро време бай трампи ше угоява рибите в световния океан с американска царевица и соя. Няма да има на кого да я прозава...

А хората ще стоят гладни ли? Царевицата и соята скочиха до невиждани висоти на цените, така че клиенти има повече от китайците. Само простата сган плямпа простотии за риби и морета