Тръмп: Саудитският крал се съгласи да увеличи добива на петрол

Най-големият износител на петрол в света планира да добива до 11 милиона барела петрол дневно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво правим със споразуминието между Россия и КСА за ограничение на добива на петрол??? С едно туитче и няма вече споразумение. При това този, който пуска туичето е "потънал" в дългове, но си има собствена валута - зелено гушерче виртоално и хартиено. Я руски тролчета, антисоросоиди, антинатовци и друга подобна сган обяснете, че нещо не вдявам

Чаршафите ВИНАГИ ще правят каквото им кажат американците , защото ВИНАГИ ще помнят кой ги извади от землянките и от бедуинския живот .

некоронован император.... На 4 очи, без жени и деца. Няма кой да им каже, че неприлично. Кой да им каже, че "Царят е гол"? Нито жена ще им прочете приказка, нито невинно дете ще установи факта. Медиите ще им сложат по една "маска" на срамотиите и така до поевтиняване или до поскъпване..... на какво да е.... :)

Кажете ,след ден като отворят борсите ,петрола ще пада ли ?

Е, той разоръжи и КНДР... Някой вярва ли му още? Мескиканците от сума време питат къде да преведат парите за стената... :)

Тръмп моли СА да увеличи производството и да се стабилизира цената на световните пазари и дори да се намали малко, а естествено злото джудже Путин заговорничи за намаляване на производството и вдигането на цените.

подкрепям джуджето, горивата отново трябва да станат 3+ лв. София поне за малко тогава се беше изчистил въздуха и!

значи да очакваме ново повишение на цените на дизела и бендзина шом се намаляват цените на краварската дивотия по света,тия не мижаха да разберат че петрола не е в техни ръце,и особено венецуелския дето е най много в света,русия си построи нови два потока за газ,дава яко на китайците газ и нефт,а тръмп стои и гледа и не смее да се озъби на саудитите щото май саудите държат от 750 милиарда до 1 трилион щатски нещастия

Чебурашка