Тръмп поиска от ОПЕК да не ограничава добива на петрол

Светът има нужда от евтина суровина, написа в Туитър американският президент

Обратно в новината

Коментари - Тръмп поиска от ОПЕК да не ограничава добива на петрол | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новини от САЩ при предишните ниски цени: 13 май 2016, 16:50, " Три нови банкрута от тази седмица в САЩ показват, че цена на петрола от 45 долара на барел не е достатъчна, за да спаси енергийните компании на ръба на фалита." САЩ какво искат? Ниска цени и нови фалити на американските фирми.. Това ли иска президента, дето уж щял да дига икономиката..

Некви микрокомпании били банкрутирали. Ми в САЩ има над 1500 компании и компанийки занимаващи се с добив на петрол. Нормално е някои, на които кладенците им привършват да банкрутират независимо от цената на петрола. Който е бил слаб, но оцелял при 25 долара за барел няма да има никакъв проблем да оцелее при 40 долара за барел.

ТИ ЩЕ ИМ КАЖЕШ БЕ ТЪПАНАР КАКВО ДА ПРАВЯТ,НАЛИ ИМАШ ПЕТРОЛ В ИЗОБИЛИЕ????? АРАБИТЕ ТРЯБВА ДА СА НЕНОРМАЛНИ ДА ТЕ СЛУШАТ БЕ МАЙМУНО!!!!!!!

Нервиш ли се путлерастко нищожество?

Иска да каже, американците имат нужда от евтина суровина, защото производството издиша от както той е президент.

САЩ произвеждат повече петрол и от сибирската джамахирия,таваришч.Разликата е,че САЩ имат и огромен друг бизнес зависещ от цените на петрола ,а аколхоза има само помпането.

Функционал

Не ми е сяно, защо все се намесват руснаци.Малко трябва да се чете, и то не само на български и само в интернет.

Руснаците сами се намесват, бе кретен. Те са тези които натискат ОПЕК да си намали производството с надеждата да се вдигнат цените.

намаляване на добива нещо да кажеш? Щото и те били недоволни от ниската цена.. За "купуването" на нефт от САЩ от Китай 2016, когато се оказа, че няма наети танкери за превози до Китай, а такива до близките рафинерии в Южна Америка.. И оттам - обратно в САЩ на бензин и пр. готови петролни продукти на американския паза.. И воя в САЩ от този "износ"... Да те питаме ли?

Канада е увеличила добива си.

СЛУШАЙТЕ ЕЙ, ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА, ЧЕ.... МАМЕТО ВИ ГАДЖАЛСКО!

искал !!!света освен ниски цени на горива ,има нужда от демокрация,суверинитет,мир и разбирателство !!ти ,тръмпе и твоята империя рушите ограбвате и обричате народите на беднос и разруха !!вие последни може да искате нещо,вижте първо себе си ,каква политика водите!!света за това е все повече срещу вас !!!

ТОВА СИ ТИ! ИЗРАЗЪТ Е НА ЛЕНИН, КОГАТО МУ КАЗАЛИ НЕЩО ЗА НЯКЪВ ПРЕДАТЕЛ , ПОДАРЯВАЩ РОДИНАТА СИ ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, ТОЙ КАЗАЛ :" ДА ТОЗИ Е ИДИОТ, НО Е ПОЛЕЗЕН ИДИОТ!:

Функционал

Автобиографиите на горния етаж,моля.

Не си съгласен и трябва да обиждаш.Между другото същото важи и за теб!

Не разбирам откъде се намирате толкова нагли копеленца. Защо "бедните страни" са все диктаторски и все войни организират със съседите си? Това ли е демокрацията, суверенитета, мира и разбирателството? Суверенитет означава народа на страната, а не диктатор и обкръжението му.