17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро бях в Одрин и посетих хипермаркета MIGROS. В него пазаруваха основно българи. Рядко се чуваше турска реч.

От Дойче веле ???? Моля, дайте нещо друго .

Е Изтриха ми поста в които казах че ни Управляват От САЩ Еврейте Приятелите На Мони Паси !!! На Тоя Пост Ми Давам 30 мин И ще го Изтрият Пак !!! Киро е Американо Еврейско Испажнение !!! и за 2-4 месеца сте задлъжнели до уши !!! А И БГ вече е в рацете на НАТО И Американците Отново сте Роби !!! сори !

Байдън няма да спре да мачка докато 100 лири не станат равни на 10 стотинки!

Байдън мачка памперса си

Този сайт е парад на глупостта.Тук преобладават невероятни идиотски мнения.

Глупости. Нищо не е спасил. Помните ли беше лира левче. Проблемът с кюрдите не може вечно да се неглижира. Създаването на тяхна държава един ден ще се случи.

Спасението е валутен борд, дори само новината че се обмисля такова решение, ще стабилизира лирата в кракосрочен план.

И как спаси лирата, като обеща , че ще компенсира ... На принципа никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая! Според мен до две седмици, лирата отново ще тръгне надолу, когато стане ясно, че е обещал нещо, което не може да изпълни!

Що ме Триете Бре Еврейски Боклуци !!!!

Ако те бяха изтрили, нямаше да се излагаш. Ей, те там долу се виждаш, ще си убав. :))

Ердоган вреди на Турция и това трябва да притеснява и нас. Заиграе ли мечката у комшията може да прескочи и при теб. Нашите политици това не ги вълнува естествено.

Ха-ха-ха. И какво е спасил? За месец турската лира с 50% девалвация, сега върна 25% - резултат 25% девалвация! И тези мерки не се знае докога ще издържат и дългосрочния им ефект.

Eто ви Нашия Сценари 1997 Жан Виденов !!! Реши Жан БГ да е Независима страна Изгони Сорос ! И тия Американци ни Закопаха 3400лв -4000 лв Долар !!! Е Време Е да Им го Върнем и То С Лихвите !!! Вън Американска измет от БНР барабар с Еврейте !!!

Oстави, че си неграмотен, ами и прост..

Пак ме изтри да ти еба майката и на продажната свиня !!! Еврейска