17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толупа от Банкя е ВИНОВЕН!! Да се съберем и да почерпим с коктейли Моло.тов !!!

Да подобрят условията на работа,труд и да облекчат работодателите ни Тогава и Заплатите Ни да вдигнат Една БГ заплата равна на Европейски стандарт умножена по 2 и Пенсиите равни на Европа също по 2. Не първо ток вода данъци и парите 0. ..-такава файда йок

Ако съм на мястото на Борисов ще ударя 2 изкопа на магистралите Тракия , Марица и Струма и ще Ви пусна да ходите на море

Симпатизант. Браво!

Баце си ги слагаше с 200 по чекмеджетата, Берое си прибираше кинтите, сега сме задлъжнели... Безхаберие и некадърност - за това плащаме... Няма диверсификация на газови доставки, няма облекчен режим за присъединяване на фотоволтаици за частни лица мафия в енергетиката от до...

Интересно ми е сега да чуя маяма какво ще каже по въпроса! Щото преди все пищеше и ревеше и все ги даваше на прокурор. А сега да видим? Ма нещо я няма напоследък.

Токът ще продължи да поскъпва дори и да отпаднат въглеродните емисии за които плащаме излишно. Това трябва да е ясно. Тази цена е много под реалната. Затова е и такова положението в енергетиката. Но по лошото в случая, сериозно сме се устремили към внос на електроенергия. Тогава вече ще е вой, няма да е рев. Но даже и да внасяме някой Тец пак трябва да ни регулира системата. Нещата са свързани. А за тези които копнеят да затворим нашата, българската централа, щото сме издържали енергетиците в нея ще кажа.... централата остава да работи не заради хората работещи там а заради сигурноста на енергийната система. Всеки който е запознат с електропреносната мрежа го знае това предполагам. Няма да има ток или най малкото ще има големи колебания и изключвания ако я спрат. Заявиха го и от НЕК и от ЕСО. Неможе от днес за утре да се извади такава огромна мощност от една електроенергийна система при това, че тя ключова.

Затваряме планово Марица Изток - 2400 човека на борсата. Там се инсталират фотоволтаици и една голяма централа на батерии, съхраняваща тока от фотоволтаиците и се използва за резервна мощност - откриват се 50-тина работни места . После започваме да внасяме ток. Не виждам каква е драмата - преди изнасяхме домати за цяла Европа, сега внасяме и не сме умрели от това.

Объл, объл много объл. Батерии, глупости и прочч..... Аман

Така ще е с "младите и красивите" :)

Особено когато поскъпването ни е било гарантирано от ГРОБ, но удобно "отложено" за след изборите.

ГОЛЯМ ПРАЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нашенският ток ще си остане пак НАЙ-ЕВТИНИЯ В ЕВРОПА! Хубаво е да се живее в България!

Нали уж Мунчо е летец и може да рабити на пивер пойнт! А аз си мислех че ще ни оправи ...

Герберастки интелектуален потенциал в действие.

Ох какъв рев от ГЕРБави само. Смехотворни, малоумни, истерични - същите като кумира са. много се забавлявах като ви четох коментарите .

Плачкаш ли :)

15 секунди , за първия минус хахахаха Само така, можете повече.

10 секунди да отговориш на минуса, бърз си :) Браво, изкара 2 черепарски кинта :)

Герберастите защо си мислите, че само Черепа не харесва Боко Тиквата?

Общото между цената на газа и тока е чалгопитешкият бг "народ", който сам си осра пейзажа. И то не за първи път, чакайки поредният "спасител"!!! Който обаче му го нахлузва с 200!!! От дядо ти Иванчо, та до наши дни...

Герберастката политика положително няма нищо общо с това поскъпване, него го докара едномесечното управление на служебното правителство.

Цената на газа се вдига, а ние ще закриваме въглищните и ще правим парогазови централи?!? Колко ще струва електроенергията от тях? Зелената сделка на ЕС ще ни разкаже играта.

Неуважаеми политици-стига сте вдигали ток,храна,данъци и такси! ВДИГНЕТЕ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ,ЕДНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ТРЯБВА ДА Е 2500 ЛВ.,А СРЕДНАТА 5000-6000 ЛВ.ВСИЧКИТЕ ЦЕНИ СА ЕВРОПЕЙСКИ! ЗА ДАЛАВЕРИ И КРАЖБИ ЗА ВАС ПАРИ ИМА,НАЛИ???

Ми дигни си я сам бе! Що чакаш на държавата? Тя ли ти е работодател?

Газта равна на бензина, нали така бе, мамка ви кремълска!

Газта - по цена от борсата в Норвегия .. проблем ?

Брей....че нали ни убеждавахте, че цените на тока са високи защото ГЕРБ ни краде....оказва се, че имало и други причини, а майка? И че сиренето е с пари. Пак добре, че не си написал, че ти е виновен Путин....

Цените на тока ще се вдигат още с много, защото герб проспаха 10 години и Боко безропотно подписа всякакви идиотщини, инспирирани от зелените в ЕС.

Да не стане така че газта да запоне да се влиеае от ТЕЦ-ца , че ще стане мазало.

Хора , стига сме се оставяли тези да ни шибат ! По улици , по площади - размирици , трошене , неподчинение !Стига са ни драли като луди .

За бъдещите многократни увеличения на цената на тока благодарете на Боко. Кой подписа Парижкото споразумение? Кой подписа за 55 процента намаление на емисиите на СО2?

Какво стана сега има: Диверсификацияизбор на ерпта токът поскъпва, Диверсификацияна газ с буркани от щатите и къде ли още не "хъб" балкан гаста расте... нещо май не работи таз раута

Токът ще поскъпне заради ланския сняг!

Новините от преди ГЕРБ се върнаха все едно тях ги е нямало. През 2-3 седмици четем кое се вдигало. Тази коя поред новина е? За месец време... Вече не ги броя.

Лъжеш като дърта Тиква. Бравост! Кефи те тикварският манталитет на селска мутра, затова се приготви да поемеш със същия кеф ритниците в задника, дето ще ви слетят скоро.

Гнусните комундели пак я подкараха оная политика "Да заработим някой друг лев набързо, все едно ни е за последно!" Най-голямата подигравка с всички нас, е че точно тези никой не ги е избирал. Да се чудиш от де този манталитет, сякаш България им е бащиния.

Сега чакайте балет Магаданс и Гошо Чегъртача да ви изчегърта тъпите глави. Защото с машините от Венецуела, резултата ще е като в Беларус во веки тъпанари смотани. Идете се оплаквайте на Мая и Корнела за собствената си простотия. Днес кретените спряха строежа на магистралоа Хемус. До септември всичко ще е спряно. Защото точно тези ви крадяха, а оплюваха Бойко от злоба. Бойко им пречеше да крадат.

Я одим пеш - кога ще ми върнеш парите от магистралите ?

Изчегъртощите, скоро и вас ще изчегъртат !!!

Нали това искахте от зеения чорап

Да вдигне тока ли, бе педераст гербераст?

Ами ти какво очакваш да направи едно кремълски лакей - да ти го намали ли?

България се превръща в една от най-скъпите за живеене държава.

Боклуциииииии!!!!

... да ни е яко.

Направете цената 50% над средната европейска и мирясайте! Копелета долни!

Крагът Капитал на Прокопиев по времето на Коство дадоха Марица 3 на американците, които 30 години ни дерат със скъп ток, който трябва да изкупуваме задължително. Сега с помоща на същият кръг Капитал се прави атака срещу Борисов. Сложиха си и министри в служебния кабиент на Радев. Тези Харвардите са от прокопиевската групировка точно както беше Дянков и Трайчо им Трайков в кабинета на Борисов 1 през 2009. В момента всички НПО-та и медии като Дневник, Капитал и Медиапул се спонсорират с пари от фондациите на Сорос. Очаквам скоро да харижат и Марица 2 на някоя подставена американска компания за следващите 20 или 30 години :(. Иначе със сигурност тези ще продължат договорите на американските централи. Това е и една от причините да се опитат да разкарат Борисов!

Долен боклук лъже нагло. ТЕЦ Марица 3 както и ТЕЦ Матица 1 са с преференциални цени за 15 години. За 25 гдоини са преференциалните цени на фотоволтаиците на вашите червени боклуци по решение на вашето червено правителство. А и договорите за Марица 1 и Марица 3 се подписаха от вашето червен правителство на СирГей Станишев и Р.Овч. Сорос естествено няма нищо общо с Дневник, Капитл и Медияпул. Нито Дянков и Трайков с тези от Харвард. Марица 2 няма никой да я взима защото е на доизживяване. А крайните цени на американските централи бяха определени от Боквото правителство. Въпреки това тези централи имат много повече пречистващи ситеми и отделят в пъти по-малко вредни вещества при работата си. Въпреки това цените им са много по ниски от реалните на Марица 2 от 212 лв на МВтч

Моля явни тъпанари, които въобще нямат представа кой кой е в тази държава, какво е правил, какво се е случвало през годините да не ми отговарят на постовете. Договорите за дългосрочно изкупуване на електроенергия от "Марица-Изток" 3 и "Марица-Изток" 1 са подписани на 13 юни 2001 г. в Министерския съвет присъствието на тогавашния премиер Иван Костов - четири дни преди парламентарните избори, които той катастрофално загуби. Костов, който няма как да е забравил, че лично подготви тези договори при последното си посещение в САЩ като премиер през май 2001 г., Този договор е сключен в присъствието на Костов с офшорна компания "3C". Другият дългосрочен договор е до 2024 г. В договорите няма нито една клауза, която да защитава интересите на българската държава",

Прав си дада обаче като добавиш и парите за въглеродните квоти към цените на тока на марица 1и3 както ти ги наричаш цената отива много нагоре. Изобщо не са конкурентни цените им като добавим и цените на емисиите платени от НЕК. Договорите ги спасяват да са пред марица 2 както ти я наричаш. Марица 3 както ти я наричаш около 230лв. с включени емисии и над 270 лв с квотите на марица 1 както ти я наричаш,срещу около малко над 210 за тец марица изток 2. Това са цифрите. Добре е хората да ги знаят за да не плюят по нашата централа. А марица 1,2 и 3 както ти ги наричаш са съвсем други централи и на друго място.

Какво има цената на газа за увеличение на тока,а пък газа се увеличава защото тока и парното поскъпват,а пък те се увеличават защото билетите на цирка,който играете,поскъпват.Абе пъпеши и вие ли се опитвате да лъжете народа? За малко ви повярвахме,а се оказа,че и вие сте същите мерзавци.

..чакайте, бе, другари?! Нали изчегъртахте Бойко?! Очаквах токът да е 2 стотинки, като едно време! Какво поскъпване?!

Защо не се затвори тази централа , за няколкостотин човека работници трябва да плащаме по-скъп ток , ще ги поеме бюрото по труда .

Ти чете ли материала, който коментираш? Друг е въпросът, че следващ път пак ще нарасне цената заради "Мариците".

Ами като я затворят, ще плащаме още по-скъп вносен ток.А защо не попитате за цената на тока от ВЕИ, която и в момента плащаме? Та тя е много по-висока от тази на ТЕЦ. Но нали един куп властимащи си направиха фотоволтаици...

Големите ТЕЦ-ове работят на въглища, какво общо има цената на газа? Отделно, миналата година като газта намаля с 40%, не помня да е намаляла и цената на тока.