Коментари - "The Telegraph": Възходът на Кристалина Георгиева до върха на МВФ | Бизнес.dir.bg
назад

"The Telegraph": Възходът на Кристалина Георгиева до върха на МВФ

Имам личен опит с щетите, които лошите политически решения могат да нанесат на хората, казва управляващият директор на на една от най-могъщите финансови институции в света

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - "The Telegraph": Възходът на Кристалина Георгиева до върха на МВФ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за поста, само с една камериерка.

ВЪЗХОДЪТ на Кристалина Соросова от преподавател по ПОЛИТИКОНОМИЯ през МРЪСНАТА й война срещу Ирина Бокова / България заради шефския пост в ООН до МВФ. Буля Кристалина е като ВАЛЯК. Безцеремонно ГАЗИ всичко по пътя си - и сънародниците си, и родината си.

евреи комунисти. Бокова взе ЮНЕСКО само поради това, че е еврейка.

Да се смея ли, да плача ли?! Какъв сърцеразделетен пасквил.

Дъвка за балончета за малоумни

И нито дума за Ротшилд, сякаш с тая сърцераздирателна история от младостта си е щяла да стигне по-далече от под кривата круша. Много ме кефят такива измислени герои като Кристалина или родителите на Влад Тенев, дето ей така със завършен икономически институт в провинцията в държава с планова икономика, изведнъж се изстрелват до световната банка.

Тия не са в час. Нищо лично към тази жена, но тя е абсолютно една фигура - параван - и нищо повече. Тия организации и процеси се управляват от хора в сянка, които просто не виждаме. Каква власт, каква Световна икономика управлява тя? Колкото Марийка от Бургас има влияние и власт, в Холивуд, толкова и Кристалина!