"The Economist" призова Кристалина Георгиева да подаде оставка

Критиците на фонда със сигурност ще се позоват на това разследване, за да подкопаят доверието в институцията, пише в язвителна редакционна статия изданието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Масонката е активирала ложата да й помага.

ТЯ Е ПЕНСИОНЕРКА ОТ 10 ГОДИНИ. ГЛЕДАШЕ СИ КЕЛЕПИРЕЦА И СИ Е СКЪТАЛА СИГУРНО КЪМ МИЛИАРД. ПУКА И . ЩЕ СИ ГЛЕДА ВНУЦИТЕ !!

Това е скритото оръжие на Винету за опропастяване на България

Да пуска оставка ГЕРПъ още си нямат кандидат-президент.

Всеки имал нещо общо с измамника борисов е осветен и ще бъде проверяван тук и навън.

Българин добрал се до власт и пари да се откаже и да подаде оставка не може да се случи. Тез европейци не ни познават нравите. Само съд и ефективна присъда в европейска институция може да спре наз напаст.

Сготвиха я бабата

Тя си има двойник по наглост и тъпотия,нищо,че била счупила тъпомера при кандидатстване за секретар на ООН

ОСНОВНО и ЖИВОТОСПАСЯВАЩО ПРАВИЛО НА ГЕРБЕРОИДА: Лъжете до последно, може да се разминат нещата!

Сталинка от КГБ е поредното доказателство, че най-добрият комунист е лишеният от власт комунист.

Историята с Папата се повтаря! Най-удобна е българската следа.

Какъв само 180 градусов 'поворот' от ватната бригада. А как само я плюхте когат я избраха..

Какво? Кристалина да подава оставка! В никакъв случай! По-скоро МВФ ще подаде оставка, отколкото Кристалината! Тя е толкова чиста и неопетнена! Направо да я канонизираме, та името ѝ да седи редом до бацевото!

Че нали заради нея промениха правилата,като най-свята

Сакън! Ние булгаристанските политици сме избрани, за да крадем и колкото повече крадем, толкова повече ни избират и ни се радват… Я, сус, оставка щели да искат!!!

Бе това е само едно списание?? Те могат да искат каквото си искат. Там всеки лобира за някого...Нима американския посланик у нас не ни кара да купуваме американска военна техника, ама това е нормално. Те са много убави

Какви такива богохулни приказки приказваш! Едно е американски посланик да лобира в България за американска техника, съвсем друго е нечий друг посланик да лобира за руска или китайска техника. Първото е нормално, а второто е престъплението на века, гадни тролове русофили и мръсни предатели чужди агенти могат само да искат нещо, което не е от майка Америка. Всеки, който се осмели, дори и законно да подкрепи Китай и Русия е враг на света, защото що е американско, все е световно.

АБе моме проста, кой ти даде поста? Даде би го вожда (Дзян Дзън), дето с $ ме запложда и отзад оножда...

САЩ и Великобритания са вечните врагове на България.

Няма нито едно доказателство за това в което я обвиняват Как го е упражнявала тоя натиск ? Гледала го е лошо и въпросния свидетел се е уплашил и е изменил рейтинга ? Или го е била ? Дайте някво доказателство- примерно белязани пари, или сметки или вили коли, или запис на скрита камера микрофон Или мисмено нареждане То съда работи с доказателства Иначе секи мое да каже че е ибал сестра ти и после вър доказвай че нямаш сестра

Тази тьота ли?!? От едно котило са с онази клептоманка с кремчетата! Много сте наивни в Чалганистан!

Комунист оставка не дава!

Крадливата Сварка с двата крака ! Едва ли има Българин да е доволен от Тази Сврака ?

Навремето така с измама, нагличаните отстраниха и един голям български ръководител от МОК като Иван Славков.

Даже ни намесиха в атентата срещу папата.

Явно Кристалина Георгиева пречи на някого, щом са изфабрикували тези лъжи за нея.

Ева ха ма чайна мените по добре от братушките..и аз ко...клекнах да ми са фъргат у суратя..нема банки..нема е..г..нета..сико далавера

Противна зубрачка и комуняга!

Ти си педерастка мърша ...

Този пост се определя от фамилията РОТШИЛД. На него се назначават специалисти и морално чисти хора, за разлика от ... Чета и не вярвам на очите си, колко гаднички сме ние. Сешам се за една китайска поговорка, която напълно съотвества на драскачите тук - "Ако едно цвете расте по-добре от другите, следва да се отреже, защото ги засенчва!" ...

Бг поговорка..може да е гъз..ама да е влажен..тааа криставъгина са е усрала яко....

Гербавата паплач обаче не пуска кражби без бой. И тя като буци лъже до последно.

Сталинка, приятелка Баце я гонят като мръсно коте....така става с новите "демократи", преродили се от комунисти, кражбите им затриват главите!

АНОНИМНОТО ИКОНОМИЧЕСКО СПИСАНИЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ, СИРЕЧ НА 100 ГОДИШНАТА БАБА ... НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ , АКО И БУНКЕРА ИМА ПРЪСТ В ТОВА НАТОПЯВАНЕ ... НО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ - ТОВА Е ЧЕРВЕН КАРТОН И КЪМ БЪЛХАРИЯ, КОИТО СТАНАХА ВЕЧЕ МНОГО, ВКЛЮЧВАЩИ И МАГНИТНИТЕ БУРИ В ТОВА ЧИСЛО ...

държи и от Румен Радев :D :D :D :D

магнитните бури или искаш да кажеш 5G мрежата ?

Баба Криси се утече в канала много бързо.

Тази фльорца на ДС и КГБ Кристалина Георгиева -Сталинка като малка е време да разбере ,че глупави хора няма и колкото по скоро изчезне толковеа по добре за всички!

Морално е да подаде оставка, после да изпере изцапаните гащи, ако има с какво. Ама така ли се пускат няколко десетки хиляди евра месечно?

Само да не поиска да си излежава присъдата у нас ! Нека си я държат там ! Тя ни нанесе само вреди за да се докопае да постове , но никъде не обичат слугинажа и предателството !

Едната забравя неплатена стока в джоба си, другата кара служители да лъжат с данните. Приликите - и двете комунистки, и двете прекарали дълго време в САЩ. Американското правителство не коментира. В държавата на Холивуд такива новини оформят представата за България. Това че са комунистки и двете означава, че са прости и продажни. Не случайно едната след личната й драма беше приютена в Атлантическия клуб при "майната му на православието". Този черен пиар не е безцелен. Ако някой, въпреки огромната джебелска армия от храненици смее да попита защо има огромен брой български изобретения и технологии в трилионните фирми пък няма български милиардери, световната общественост ще познава България с тези скандали, а това е доста по-евтино от плащането на милиарди и загубата на световен монопол.

климактеричен комунистически кукундрел

Ха, ха на павиана партньорката в шашми изгърмя....Биби и бандата му наречена ГЕРБ са следващите!

Долу ръцете от най-великата българка !!

Да оди у Китай, Пхенян и за когото там е бачкала. За Бг нищо (хубаво) не е правила.

Еееех Кристалинке, така работи световната олигархия. Използва те за мръсната работа и после аре в коша кат използвана салфетка. Глей само да откачиш зандана, сигурен съм че имаш доволно за идните 500 години по разни офшорки.

Каква световна олигархия?Тя е играла за Китай,което не се харесва на олигархията.

А най-смешното е, че тоя доклад никой на света не го гледа :) . Направили са и кор капан щото някой друг трябва да седне на трона

Tochno taka

На гербавите прасета не им върви тази година.

И що? Тая година Мунчо отива в ареста ;)

Мунчо от Банки

Икономист е доста анти-българско списание. Бях абониран за него няколко години и щом се появеше статия за България - все лоша. Може би англичаните не ни харесват. Накрая ми писна и превключих на вестник Ню Йорк Таймс, който е по-обективен. И досега го чета, онлайн. А Георгиева е приключила в МВФ. Някой е харесал позицията й, може би е американец. Сега й правят комплот. Не е честно, но е така. От нея нищо не зависи. Да не говорим че е българка и няма кой да я защити. Малка нация сме. Това в положението. Кристалина угоди на някои, това време свърши и ще си ходи.

На същото мнение

Комунист оставка не дава, разбира само от бой и ритане. Примери: Сатанишеф, Боко, как Кура, Румен радев, Пиги идиЙотова, а уста на комуняга се затваря като селски нужник, само с ритане.

Платено от Чери и Прокопа

Сталинка за президент, конКУРенция на мунчо

Комунистическите сектанти бавно и сигурно си отиват. Скоро и в България.

Ебах ги и тъпите капиталисти, да направят шеф на МВФ, селска комунистка, завършила ВИИ Карл Маркс

Комунизмът е продукт на хазаро юдейската мафия и е внесен от запад.Капитализъм няма дори и в САЩ.Там ив Англищ управляват създателите на комунистите.

Официалния съюз между Германия и Русия е неизбежен за ужас на юдео-комунягите.

Сталинист, комунист - топ капиталист, това е Сталинка. Навремето сина на един комунистически главен прокурор се бе изцепил “деба и тъпия народ, 45 години го учехме на комунизъм - не прихвана, сега го учим на капитализъм, пак не прихваща”. Сталинка е същото миризливо комунистическо лайно.

Да се маха от МВФ, но дори да не се помисля да стъпва в България след това!

Сталинкее, гъз глава затрива, вие комунягите не се награбихте, не се наядохте, не се наживяхте….жалко че на запад не знаят какви уроди сте и ви се доверяват…протежето ти Дянков е същия като теб ..ще ви натирят и двамата..

Каква комунистка ти е тази мутра,бе джонджо.Нали вие,гейлиберастите,я израстихте в безвремието от преди 30 години.Плевлю,вашата любима мижитурка,я лижеше с влага в покорните си телешки очи.То и при социализма имаше баклуци,ама чак такива.....

Накратко: Атаката срещу Франция /отказът на Австралия от подводниците, отказа на Швейцария от самолетите/ беше едновременно осъществена от трите най-големи финансови центъра на съвременния свят: САЩ, Великобритания /Австралия е част от британската общност и държавния глава на Австралия е ....(!) английската кралица/ и Швейцария. И беше допълнена от огромен „корупционен“ скандал около рейтинга на Doing Business на МВФ и ръководителят на тази финансова организация Кристалина Георгиева, апропо последната е протеже на френския клон на клана Ротшилд... „французите“ скоро ще загубят влиянието си в МВФ.... До края на годината ще станем свидетели на събития, които досега сме смятали за ... невъзможни! Например Пекин ще си върне Тайван без една пушка да пукне. Вече е договорено. В бъдещият свят на макрорегионите Франция ще играе в "Б" група. И в момента виждаме как й показват къде и е мястото.

повечето хора си мислят че атакуват кристалина, но в момента се рядят карти срещу България. Първата карта беше назначаване на политически неадекватен президент, който отвори кутията на пандора

Хаповете кога?

Издъни се най-после простата селянка. Всички нейни дълбокомислени заключения можеше да ги каже второкурсник от УНСС. На аудиенцията при Папата се замъкна с панталон и червено спортно сако. За толкова години живот на Запад не можа даже произношението на английски да оправи, а говореше с груб български акцент. Нищо, което не истинско, не може да съществува дълго време.

Само един пример за английски с акцент, Кисинджър го говори с акцент въпреки, че е живял в америка почти целия си живот. та казвам ти го за ти подчертя, че ти говориш точно като селтак от соца служил, като посланик, те все наблягаха на това какъв хубав ръб са имали на костюма, и къв перфектен английски, а бяха много слаби политици, и за съжаление децата им ги наследиха, пример Марин Райков, чиито баща направи кариера покрай Процеса срещу Антонов, Антов бе съсипан, а този направи име на велик политик, същия и сина му и сегашните политици, затриват народа ни, а се хвалят с англииския си и ръба на панталона си, и ти си от тези селяндури, с език и образования и слаба представа за реалните качества необходими за работата.

ооп на велик дипломат, не на политик, но се отнася и за политиците

произношение, семпъл английски, не мога да повярвам, че са я взели насериозно, явно компромис между държавите с влияние, но такъв без собствена стойност, без визия и решения, мноооого далече от Строс-Кан

Очакваха лесно завладяване и унищожение чрез ваксини и промиване на мозъците на Българите...Разбраха,че номерът им няма да мине и гнева яко ги тресе...Българите са трън в очите на сатанистите Ротшилд.Техният път е постлан с червен килим към ада слугите на рогатия...

Стрина Кристалина си замина !!! Оооо,ле !! Покрай нея и ГЕРБ!!! Така мишоците слизат от политическата сцена ,с шутове!!!!!

Може да е заради толупа, нали американците го изоставиха, а тя му е дружка.