"Теленор" увеличава месечните абонаменти с 3,3 процента от февруари

Промяната обхваща само цената на месечните абонаментни планове за мобилни услуги, но не и на други услуги, използвани от абонатите

Обратно в новината

Коментари - "Теленор" увеличава месечните абонаменти с 3,3 процента от февруари | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунистите щурмуват небесата, Цените весело след тях летят....

А някой май обеща че ще се бори с цените

ДА , Обичам всичко българско безродно ! ДА , защо чужденците притежават всичко родно ? ДА , Честито им , те си гарантират печалбите , капитализЪм е ! ДА , както винаги ще ги платим ние , някога да са намалили планове , някога да са ВИ питали какво искате и дали ги искате ?

Изобщо не е ясно, дали това увеличение е законно. Това, че оператора е изпратил смс с информация за това нищо не доказва. Тепърва ще се проверява законността на това намерение.

НеоКомунистчетата и дъртите комуняги ПАК си изпалниха предизборните обещания!

Пише се изпълниха.

А Корни ментето от БСП пак ни преметна Нямало да има увеличение на цените от телекомите

Тая промянаааааа как хубаво ми влизаааааа, безхаберие към народа това ли ви е промяната бе Кире?

Тъпачкооооо, сега ти ще плащаш, кравооо такава, а днес Идиотова и онази кратуна се заклеха .... Кои идиоти ги преизбраха тези идиотииии

Интересно, че Кирил не взима отношение към това, защо не каза, че е удар по правителството, както обвини КЕВР за вдигане на цените, защо не взе отношение към вдигането на цените от банките? Да каже нещо, ама мълчи като пън Само Гешев и ваксините са му в устата

Какво да каже , сигурно институциите и калинките 250 000 говорят безплатно , някой трябва да плати ?

Боклукът Нинова защо мълчи ли мълчи ?.

Корни сега излез и пак кажи как благодарение на теб няма да ни вдигат сметките

Страхотна вратичка си намериха. Браво! Отивам на магазина днес, част от продуктите са увеличени, в сравнение с вчера, мобилния оператор и той ни скубе, ток, вода..... А моята заплата не е мръднала и с 10 стотинки нагоре. Иначе съм висшист, де.... Кел файда

Ми говори със шефа си бе. Що се жалваш на нас? Ние ли да я вдигнем?

Се заяждай на човека, той ти казва за повечето българи е така. Пък и тук е стената на плача, всеки има право на молба към управляващите.

Вратичката е "индексация". Принципно трябва да я има и в твоя трудов договор. Аз лично още ноември си договорих с шефовете 15% ( е за последните четири години не бях повдигал този въпрос).

Това значи ли че Абоната СВОБОДНО МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ДОГОВОРА ДОРИ ДА Е 2 ГОДИШЕН!? Омбудсмана да каже.

Не може. В договора които си подписал са заложени правилата за отказване. Както и е заложено правото на телекома да вдигне цената. Ти подписа ли го? За това се чете. Ма чукча писател нали?

Хора не разбрахте ли едно нещо за толкова години-операторите, застрахователните и банките са законни крадци с адвокат-държавата.

Още една година макс, после идва Старлинк и духат супата.

Дааа, но ще трябва да почакаме малко повечко. Тогава ще до'де яката сеч. 10-ки хиляди хорица без работа и доста свежа глъдка въздух за всички останали компании, изпитващи трудност да намерят кадри от нивото на чистачка до инженери и проектанти, програмисти, лежачи и лизачи ...

Това не е евтино, нали? Я смисъл по-скъпо ще е от останалите опции?

Що говориш глупости бе? Старлинк и сега го има. Я иди го ползвай. Отворко. Знаеш ли какво е въобще това Старлинк? А знаеш ли колко струва? Много ги обичам отворковци като теб - реват за 2 лв увеличение ама иначе са силни в заканите.

Този картел няма разбиване, 20 години ни смучат, какви ли не номера не сътвориха.

Аз като давам магазин под наем за 500- лева за 2- години. Ако реша да вдигна наема преди да е изтекъл договора под какъвто и да е предлог той ще напусне. То затова е и договора да се знае че през тази срок цената е това. Но при монополистите може .

Да си си написал по добър договор, който предвижда ИНДЕКСАЦИЯ на цената при по-голяма инфлация. Май забравихте Жан Виденовите времена.

Ей тия са как ме саботират! Корни! Нали друго говорихме?

Не четеш внимателно! Корни лаза, че нямат право за 2 години, за една проблем няма! Те затова виваком не бяха включени в съдебното рвшение.

Забранено е за две години, а за една не е, както беше с виваком

не може ! Забранено е !

Съда забрани увеличение за две години, за една година може и теленор го прави, също и другите мобилни