17-11-2017 20-11-2018

Коментари

DP Идваме от Китай и Скоро Ще Бачкаш за Нас хахааааа

Не немода ще падна от смях ! Браво На Тоя Дето се Майтапи по Англиски с Майора !!! хахааа Да Мразиш Страна като Русия Е Все Едно ЮК да Мрази САЩ хахааа и не бил прост ех Майоре Ти Ме разсмя хахааа Излизам да Разходя Кучето хахааа

Поредния комуняга емигрирал на Запад и който страда за любимата си Русия. Много сте зле това червените чутури.

Ти си зле тъпако за мен не е важно какв си а да ми посиш пари и да мога да те ползвам !!! но поне си тъп не ще да те ползвам ще оставя на мойте приятели от Америка те да те ползват и да си щаслив че работиш за тях хахааа Okay Good Men !!!!

Британците и преди си бях добре и сега пак ще са добре. Ние да му мислим. Нашите нови олигофрени в парламента ще са назидателен пример а останалите народи ще ни се подиграват така както се подиграват на парламента на някоя бананова република - и си го заслужаваме, след такъв вот.

Много просперираха британците! БО от 1 година им обещава супер изгодни търговски сделки, икономиката им удари дъното, а сделките нещо не се виждат! :))))))))

Много ми харесва че си се кръстил 'майор". Искаш да намекнеш че си прост като военен, нали?

И защо да съм прост! Щото не съм русофил и комунист като тебе ли, който плюе по ЕС! Затова ли!

Това споразумение е с нулева файда за дребния бизнес - който е гръбнакът на работещите икономики. Дали митото ще е 0 или 10% не те грее особено ако и в двата случая пратката запича на митница което ангажира един човек поне за ден. Това неминуемо ще им писне на англичаните след само година-две.

Ха ха хааа Ти ще си Пукнеш С скъсани Гащи и Разбито Сърце Майоре !!!! Правилно Твойте Познати Англичани Ти Говорят Едно А мислят Друго Така Те Ебът с Усмивка хахаааа ЕИ тъп Народ бре бре ))))

Отде ви изравят бе.