17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още търсят начин как на някои да не им излизат имената в регистъра и свързаните с тях фирми, ама нещо не се получава. Все като чукнеш, дори в червено ти ги показват за по-чотчетливо.

...преосмисляне на съществуващата система за сигурност и въвеждането на допълнителни мерки, роли, верификационни и контролни механизми.... Чудя се ние ли сме идиоти или тия дето ги измислят тези неща са идиоти или тия дето ги приемат са идиоти. Почти 50 години има теория а и практика как се правят информационни системи , а ние тепърва ще откриваме на какви изисквания трябва да отговарят. Между другото искам да добавя, че трябва да се сменят и портиерите за да се повиши нивото за сигурност...България страната на невъзможните възможности!

Сривовете в електронните регистри станаха ежедневие.

Това се случва явно.

Трите ШИШИТА пак ще раздават бонуси.

Тиквите са си Тикви дори под крилото на майката Крокодил ! Оставка на Цачева !

Системата за митнически контрол се срива периодично по границите :) и вътрешните митници Не е изключено и профилактиките в Търговския регистър да се случват периодично Все пак измамите на организираната политическа престъпност са с предимство в едно не0либерално робовладелско общество

ще си раздават пак бонуси

това БСП то не измират ве, с какво ви хранят ве другаре?!? или от мавзилейчено на красная интернет са пуснале.. то бива хейтене, то бива тролене, ама сте безсмъртни ве... добре че беше социализъма...

Да кй ли път става това.......???? а си раздадоха 700000 лв. примии..за какво.? а тази която стана директор, разбира от всичко друго ,но не и от това за което е поставена там. Пак протеже на ГЕРБ е! Стига вече ГЕРБ!

ТР като блокира наскоро, изгониха ли некадърните неадекватници, които блокираха бизнеса в държавата за месец. Не! Ами какво очакват, тогава? Че със същите калинки и калинчовци ще цъфнат и ще вържат, ли!

само от некадърни пръчки съм заобиколен казах им миналия път ама нищо не свършиха сега да ги видя

За тези простотии дето ги правят в Агенцията по вписванията, Пеевски и Борисов ще раздават големи БОНУСИ! Агенцията по вписванията == хакерите на века, точи ДДС, прикривай собственост на фирми, пререгистрирай имена и години..

Пак ли бе ? Ама за бонусите, които ви се "полагаха" си мълчите....

"планирано въвеждане на нови функционалности в информационната система"- това значи пак пет цифрени бонуси за извънреден труд! Да живее държавната администрация на герб!

Няма страшно. Лошо ще е когато заглавието стане "Търговският регистър е временно достъпен".

ДРУГИТЕ са виновни бе!

Пак ще скрият някоя Гробарска Фирма , за да не плаща данъци и да скрие имота в Барселона и острова в Гърция ,а и 7мия апартамент на ЦвЦв ! Оставка на Цецка Цачева като негодна и неграмотна ! Всички закони приети от този Парламента , да се считат от следващото Правителство за Фалшиви ! Причина Фалшивия Депутат от Герб Делян Добрев - обвинен от Българския Народ в Аферата Кум Гейт !

А премии дали ще получат:)))???

Алоо, промените в системата се правят отстрани и когато всичко е подготвено се прехвърля за минимално време, а не всичко да се прави на живо. При сегашният начин на работа, в аварийна ситуация всичко се срутва.

А уж дисковете им са от лятото. Другите нали се бяха счупили.

Време е да признаем, че БДС-тата (от "Беден Държавен Служител") не са в състояние (нито имат капацитета, нито образованието, нито пък уменията...) да поддържат една толкова високотехнологична система като Търговския регистър... САМО С КАЛИНКИ НЕ СТАВА!!!

Йончева ги обвини за този регистър и герпаджиите трият ли трият и фалшифицират

Ние пак се осрахме!

Мярка в правилната посока !

го хакнаха... пред конгресно?!

Сигурно си раздават бонуси и са " затворили" да не ги гледат хората...

За мен бонусите, за Вас малусите