17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 50 лева скачат против пенсионерите, а за такситата по 500 лева подарък от моя джоб. Защо бе? С кое таксиметровите шофьори заслужават повече от мене? Вземете и нашите данъци облекчете на 65%!!!!

Абе Бойко, абе аланколу, дай сега с нашите данъци да издържаме и бакшишите, че ти нарушават кефа и спокойствието. Не ни ли стига държавната мафия и нелегалните мигранти.

Категорично съм против тези заигравки с простите бакшиши. Искам да видя какви мерки ще вземе Слави-Чалгаря. Само в него ни е надеждата.

80 ПРОЦЕНТА НЕ СЕ ОСИГУРЯВАТ - РАБОТЯТ БЕЗ ДОГОВОРИ - НА ЧЕРНО . ЗАТОВА В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ СИПРАВИ КАКВОТО ИСКА. И ЗАТОВА НЯМА ПАРИ И ЗА ПЕНСИИ И ЗА ДЕТСКИ И ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ . СЛЕД ГОДИНИ ЩЕ РЕВЯТ ЗАЩО ВЗЕМАТ СТАРЧЕСКА ПЕНСИЯ. И ТОВА ИМ Е МНОГО . АКО СИ СЕ ОСИГУРЯВАЛ ВЗЕМАШ ПЕНСИЯ - АКО ЛИ НЕ - МРЕШ - ТОВА Е . КЪДЕ СА СЕГА ТЕЗИ ОТ СИСТЕМАТА НИ УБИВА - ДА ПРОТЕСТИРАТ ЧЕ ТЕЗИ НЕ ПЛАЩАТ НИЩО . ОТ КЪДЕ ПАРИ БЕ КРЕСЛИВИ МЪРЗЕЛИ .

Така е защото лиз.фирми и посредниците при които работят ги обират до шушка. Амма нали искаме да се возим на "фирмено" такси ,па да ни е и евтино!!!

Уважаеми господа от ДИР, Много моля, преди да триете коментари, да проверите, наистина ли е нужно това.! Ето, предоставям данни за черно счетоводство на голяма таксиметрова фирма, която сключва договори за работа с КУХИ ФИРМИ ! https://www.4yx.me/?p=133&l=1 Триейки това, Вие покровителствате сивата икономика, вместо да дадете гласност !

Икономиката, Санчо...

Що не станете вие дето ревете бакшиши бе п...ки да видите що е това бачкане и що е това плащане, още един по дебел...

Най-вероятно защото ставаме за нещо малко повече от бакшиши ...

Айде-е-е, подкупват предизборно копърките, които и без това практически нищо не внасят в бюджета. Бакшиш да се наричам, първа радост е за мене. хе-хе

Дай да направим и ИТтата на патентен данък и самоосигуряващи се на 600 лв. Двойно по голям данък - 1100 на година Ебахти олигофрените

Оставка на Мутрата от Банкя и неговите минисри-калинки !

Бакшишите трябва да имат Мин 2000 лв патентен данък и 1500 лв Мин осигурителен праг на самоосигуряващи се. Всичко по надолу е толериране на един сектор заради Пеевски

Та както един бакшиш ми сподели - изкарва 3000 на месец. Вярно, гадна работа, но официално трябва да внася на месец при такъв доход 300 лв ДОД и 700 лв осигуровки. А сега ще внасят 45 лв данък и....0 осигуровки След 30 години ще излезнат да протестират как се живее с 300 лв пенсия

Ебаси кефа. Цял живот плащам осигуровки и данъци на максимум, сега останах без работа и на мен смешните пари, които на всичкото отгоре съм си ги и внесал. А държавата подпомага тези, които масово крият данъци. Аз с колкото таксиджии съм говорил ,всеки ми се хвали как масово не плаща осигуровки и данъци. А пътувах всеки ден! Само аз ли съм глупака в тази държава?

Там в такситата е голямо мазало ! Никой не плаща данъци и осигуровки , а само един мижав патент от 70 лв на месец ! И понеже нямат осигуровки - са закрепостени само към две фирми на Делян Пеевски и на Цеко Минев !

Яко .. кухи фирми на тъмнозелени.... за справка в офиса на св такси

Понеже бакшишите са по-важни от учителите или акушерките, или пък сестрите ... или пък от мноооого други професии ... Грам не се опитваме да си купим гласове ... Само едно мога да кажа - Евала !!!

Ами давайте им - защото са големи данъкоплатци. Да станем държава на мутри, бакшиши (неуспели мутри) и сервитьори