Коментари - Световната банка: Ръстът на глобалната икономика се забавя | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дърта продажна ку..ва

а бе кво да се лъжем- маса народ иска да е като тая, то заради това и страната е на тоя хал- парламент и правителство произлизат от това тесто, но бидейки безпределно нагли успяват да стигнат до властта, общо взето на това се основава у нас и подбора кой да е във властта и кой не.

Умори се Българския Народ да ни демонстрирате някаква си ,която не е българка вече 25 години и се старае да унищожи България за да угоди на своите господари които я настаниха в тази Банка на Ротшилдови , Моргани и всякакви боклуци ! Вече Трети ден я рекламирате тук ,дразните хората или водите хибридна атака ! Тази Женоподобна направи най-големия гаф ,тя застана от късен етап срещу една Българка Елена Бокова с големи шансове да спечели надпреварата за Генерален Секретар на ООН с което игра за спечелване на Португалеца -маоист ,това проклятие ще я преследва цял живот както и Борисов ,защото му заповяда ЦРУ как да постъпи !

Тиквата си е Тиква ,дори неговата Ментор да е тази противна Анти-Българка !

Щом се появи Кристалинка всичко се забавя, спира и тръгва на обратно!

ТЯ Е ЯСНА! БЛОШОТО,ЧЕ ДЕЧИЦАТА НА КУРНЕЛИЯ,НА ЙОТОВА,НА ЦЕЦКА И ЦЕЦО,ВСИЧКИ СА СЪС СИЛНО ВЛЕЧЕНИЕ КЪМ ФИНАНСИТЕ И РАБОТЯТ В СЪЩИТЕ БАНКИ Я НА РОТШИЛД,Я НА НЯКОЙ ДРУГ ЕВ.РЕИН!!!