Световната банка отказа искане на Георгиева за среща в нейна защита

Доклад обвини бившата директорка на СБ, а тя отхвърли всички обвинения

Обратно в новината

Коментари - Световната банка отказа искане на Георгиева за среща в нейна защита | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тва и така си е най-корумпираната банка в системата на фед

Кристалина не разбира, какво е независимо разследване, защото е продукт на зависимости. Колкото по-агресивна е, толкова повече се дискредитира.

типична нашенка...

Ето заради такива хората не се ваксинират! Как да имат доверие на институциите - били те национални или международни, когато виждат, че нещата не са наред. Чета в страницата на Уницеф информация за ваксините - това е така, щото е така и защото ние сме казали... Ми не, не сте убедителни, не разсейвате съмненията ми, въпреки че смятам за редно да се ваксинирам!

Тази комунистка да я съдят и да я вкарват в затвора !

Тази още ли не е разбрала,че е бушон? Да си се прибира на село и да си гледа хотелчето (което ще и дадат в знак на признателност). Ако продължава да се бута между шамарите ще остане без хотелче. Па може и едно ковидче да и спретнат набързо.

Тази разруши репутацията на Източна Европа по скоростно и от Путин fucking up пандемията в Русия.

KAKVO LUI DA SE OCHAKVA OT KADRITE NA GLUPAVIAT TI GOSPODAR borisOFF,NA KOGOTO OBLIZVASH NASRANIAT GUs,ZA 50 LEVA NA DEN?!

със сигурност в Китай ще и намерят работа . няма да я оставят без награда

Rabotila sam s Kristalina i prekrasno ia poznavam. Zamechatelna profesionalistka. Kategorochna sam che e savsem nevinna. Just doing business

и се пробаш пак през коментарите за дира????? брао

Замечателна,а? В архивите на КГБ ли го пише?

световната банка на кой свят е световна банка сега на кристалина ще и спукат кристала така се получава когато евреите ти обърнат гръб ще го духа евреиския рязан докато се изясни