Световната банка иска обяснение от Кристалина Георгиева, очаква се тя да го даде днес

Българката е обвинена, че като директор на Световната банка е оказала натиск върху служители за подобряване рейтинга на китайската икономика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кристалинка си е продукт на ком партията така че нищо чудно!

и Вдянков не бяха ли роднини?

Са мазни и се изплъзват лесно. Като ученик на Баце, Кристалинчето ще измисли приказка от 1001 нощ и ще омае европейските ЛГБТИБГНИ ги. Нямат никакъв шанс срещу нашите ГЕРБави лъжци. Ако им пратим Гешев да разследва със сигурност Кристата ще излезе чиста като момина сълза и ще може още 100 години да управлява световната банка.

Съвсем наскоро, с което закрепи два престъпни режима Същия този Путин публично и се подигра, когато отказа да я подкрепи при кандидататстването и за шеф на ООН Комунистките като нея нямат чест и достойнство

Отдавна я разкриха, че е кръстена на Сталин. Тя е агент на комунистите (съветските), каквито са Соломон Паси, Александър Йорданов и много други, които ви заблуждават, че са антикомунисти. Я кажете една антикомунистическа партия, че не се сещам.

калинка някой да е очаквал друго?

Проста, мазноговореща и нищонеказваща путка и комунистка!

ИзгорЕ

Винаги съм си мислел, че Кристалинка е просто пластмасов кариерен бюрократ, но се оказа, че си има и класическия български тарикатлък. Неслучайно Тиквата много я харесва.

Герберско корумпе. Ето какво става като едно от тях се издигне на позиция от световно значение. В Китай почнаха фалити на строителни фирми и се разхвърчаха лайна. Скоро и у нас.

Не са бе, стига глупости.

Ритат се САщ и Китай и го отнасят нищожествата...

Цялата работа е, че акулите искат да прецакат китайците по всички линии. Кристалинка ще опере пешкира

"нищожествата", много добре казано по повод на тази......

А нима ние, патилите от комунизма, не искаме да прецакат това червено зло?

Абе тая където отиде ни разказа играта ( Европейска комисия, ООН) Абе щом буци я докара - ясна е работата - там нема един читав

Няма как да стане, всичко се произвежда там. Всичко

Английският й е като на агент от КГБ

Буля стринка Кристалинка май май ще я отсвирят вече.

Изгоре заедно с Дянков

Дъртата далавераджийка пак се осра !

Сега да се върнат в годините назад и да разследват кой е разрешил целия ментарски внос на ментаци в Европа. Да признаят и вируса че е изпуснат в страната на ментето а не да се правят на ощипани лисици. Ползвате ли си "иновативните" хуювеи, зтета и байУйове? Ползвайте си ги. Хората измислили Сони, Ес класата и Кока-Кола а ментаците вируси заразни.

Другарката Сталинка не беше ли "европеец на годината" по едно време?

Ех тоьи Китай бреее, голям проблвм е за европейските и американскуте евреи. А инак не прибират оттам заводите си :)

Вуйчо ако ти купуваш китайски ментета е лично твой проблем. А айфона ти значи също е менте.

Кадър на ГЕРБ. Лична приятелка с Тиквун от СИК. Вие какво очаквахте? Да има морал и срам?

Западната финансова олигархия използва някого за определена работа и после го изхвърля, като ненужна вещ. Справка Строс Кан. Така работят от няколко столетия. Нашите натегачи, като Сталинка И Дянков, си мислеха, че вече са хванали "бога за шлифера" и са незаобиколими фактори. Нищо таквоа няма. Те са си изиграли ролите и сега ще ги изритат като мръсни котки. Очаквам да се върнат в България и да си търсят работа у нас.

Айфона е американски а не китайски и не е менте марка

Той и Дянков -Пицата е замесен в аферата .....

тя как е попаднала на страната на Китай? Или тя не е излъгала за Китай, или Китай са и платили толкова, че тя да склони да излъже. Доста добре си го налисал.

Ми назначихте су корумпе комунист от номенклатурата на БКП какво очаквате?

Да, докато хората измислили кока колата и ес класата се борят обратните да осиновяват деца, ментарляците обсъждат на Луната ли да кацнат или на Марс. И естествено ментарляците са виновни, че хората измислили кока колата и ес класата вместо да еволюират, деградираха.

я пробутаха ... кой си е мислел, че води до хубави неща? а ся на село при баце

Изглежда че слугинчето на сатанистите ще опере пешкира и шорошорастките тролове незабавно се наметкаха на амбразурата да я обявят за комунистка.

кандидат за герпаф пръцзидент, много ви подхожда

Един от кандидатите за президент на Вожда Тиква даде фира!

Читав гербаджия няма. Даже сред моите познати , които са гербаджии няма такъв, оказа се. Принципно на гербаджии никакво внимание да не се обръща. Тези лъжци, крадци, наглеци и калинки - 4 в 1 задължително просто ги игнорирайте. Аз даже на познати гербаджии добър ден не казвам. Не са ми познати. Помагачи на тиквата в пълненето на чекмеджета не може да са ми познати. Нине, присно и во веки веков. Гербаджията е чумав ланголиер. Ще те изяде. Бягай далече от него.

тия комунисти ви оправданието за личните проблеми. И след още 30 г. некадърниците ще се оправдавате с нещо.

как ви активизираха изведнъж. Хайде прочети какви несвързани бълвочи изля и си помисли, защо си остана неудачник и при формираните МС от други партии.

да не е по-зле от Цуца Пърцуца партийната секретарка с рабфак я.

Вероятно е изпълнявала една политическа поръчка, да изключи Хонконг от за Китай. Обаче е нарушила така друга политическа поръчка, да се омазва Китай по икономическа линия. Как успяха да издигнат тази, не знам. Тук на първото интервю се изказваше като абсолютна селянка - да извиняват селяните. Иии каква голяма заплата би получавала и колко престижно - нещо подобно каза. И после ни съветваше да се обогатяваме с имигранти.

бягай през глава, кръсти се и си плюй в пазвата, аааа и се моли да не те среща пак дяволът му с дявол.

дърта гербаджийка и го активизирам чепа. Хахахахахахааха. Големи дразнители сте гробаджийските дирници - задници.

Гарантирано от Герб

Китай от доста години натискат и лобират с пари във всички межд организации за да лъскат имидж и да защитават ужасаващите си политики - справка WHO, UN, IOC че сега и WB.. доста инфо има по темата и който се интересува от геополитика може да прочете. Не че защитавам Сталинка, но който и да беше начело на банката щеше да направи шпалир на новата велика сила.. Както казах, тези практики Китай прилага с години наред, и за мангизи всички уж неутрални организиции си затварят очите и бездействат.

Къв сик бе. Информирай се малко, не повтаряй мантри

тя не е корумпе - комунист, а високоуважаван гербаджийски парцал.

Аз ако те барна ще си реша всичките лични проблеми мръсно комунистическо копеле!!!

Шило

И там се ос.аха нашите.

От друга страна този процес започна със статия в "Блумбърг", която е собственост и основана от евреина и бивш кмет Майкъл Рубенс Блумбърг. Та казвате това няма нищо общо със САЩ и евреите. Но някой трябва да опере пешкира и по-добър от гражданина на една незначителна държавица от Балканския полуостров, в която всички се мразят /а най-мразят богатите и успелите/ аз не виждам. Та така комунистите и ГЕРБ виновни.