Супермаркети свалят руските стоки от рафтовете си, отива си и водката

Стотици магазини вече бойкотират руските продукти, в това число и водката

Обратно в новината

Коментари - Супермаркети свалят руските стоки от рафтовете си, отива си и водката | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво ще правим с Берьозката в България?

Време е русофилията да бъде включена в списъка с психичните заболявания на СЗО.

Това НЕ е "Политика", а План за унищожаване на Европа. Фон Лайна спазва Плана на Швабчо, а Вие си ВЕРВАЙТЕ.

Те затова наричат фон две Лайнен- Обезян с гранатой. Я се разходете до някоя бензиностанция да заредите... Ма това го няма нито по БНТ, НОВА И БТВ. Ние ще платим всичките гафове на Брюксел - европейските граждани.

Ние вече ги плащаме Високата цена на тока и газа са следствие на европейската политика

Всяка истина има две страни.Какво прави НАТО на границата с Русия??? Кой е агресора?

Не мога да разбера защо трябва ние да страдаме от забраните заради войната. Тия тъпанари ни се ли осъзнават, че наказват освен Русия и собствените си народи. Не говоря за водката, а за всички останали простотии.

Само психопати и алкохолици се наливат с гнойта наречена водка.

Всяко чудо за 3 дни...

Така е. Целият свят е строг срещу агресията. Браво за което. Де да бяха толкоз строги и когато едни терористи думнаха две атомни бомби срещу цивилни. НО.... това беше "необходимо зло". Де да бяха толкова строги, когато същите тези терористи нападнаха Виетнам. НО... това беше борба с комунистическия режим. Де да бяха толкова строги, когато терористите бомбардираха Югославия. НО... това беше, за да защитят правата на населението. Де да бяха толкова строги, когато терористите бомбиха Афганистан и Ирак. НО... това беше борба с тероризма. Де да бяха толкова строги, когато терористите бомбиха Ирак, и публично обесиха президента и. НО.... това беше борба с един зъл диктатор, който имаше уж оръжия за масово поразяване. Де да бяха толкова строги, когато терористите бомбиха Либия, и убиха ръководителя на тази държава. НО... това беше зъл диктатор, и всичко беше за доброто на либийския народ. Де да бяха толкова строги, когато същите тези терористи превърнаха Сирия от една прекрасна страна в руини НО.... това е борба срещу един зъл диктатор Така де. Американците могат да нападат когото си поискат и когато си поискат. И това е напълно, ама напълно нормално. И никой не им налага санкции...... Ако обаче излезе Зеленски, и заплаши с използване на ядрено оръжие (щото той точно това направи), и някой друг, освен САЩ го тресне превантивно - ВЪЙ! Това е адското зло!

Защо все си мисля че ,пазарната икономика е нещо друго. Но не е това ,примерно да предплатим едни стоки /като самолети /и след това да чакаш и чакаш и чакаш.

Големите български познавачи не са чували, че има водки от Дания, Финландия, Полша и САЩ...

И Англия: Borzoy.

Борзоя вече е свален от рафтовете, защото звучи руски

"Не ми пука!!! (нерегистриран) Не им ща нито меда, нито жилото! ... нито газа! На студено и тъмно ще стоя, но това с рушняците, трябва да свърши веднъж за винаги!!!"

Обожавам тази снимка. Прекрасно е, че неолибералните мозъци могат да насочени във всяка желана посока чрез из на изваждане на точните призраци от миналото. Въпреки, че не подкрепям действията на Русия, това са само призраци и трикове, създавани да създават илюзия, че има само една форма на злото...Дано всичко да приключи по-бързо за обикновените хора от Украйна.

Я прочети какво е неолиберален и се върни пак да пишеш.

Като гледам, май не произвеждат кой знае какво, великите росиаяни. Водка и селедка. Няма много да го усетят това, но все пак е редно да стане. Да не ги галим по коремчето, докато гърмят по хора.

Аз чакам да спрат да купуват и газ и нефт ама ........? Не спират бе. Що ли?

Е, що не им го спре Путин да им покаже къде зимуват раците?

Сайта makeup още работи. Защо?

Между другото от 1990 бойкотират и българските стоки - просто ни унищожиха промишлеността

Таман повод да си разчистят пазара за техните стоки и да премахнат конкуренцията на Русия.

Адска кретения идва... Бахти пасмината... овце ... един каза и всички тръгнаха ..... и това при отрязани канали за информация от руска страна. Сега в момента съдим и осъждаме с един свидетел......

Павка, ми бягай там на хубаво.

Сериозна беднотия се задава в Европата. Не знам дали го усещате.

Затворете и Берьозките в България!!!

Ако ли не, по едно паве във витрината...:)))

Зъби плюл ли си?

Малоумник! Яко си психясал! Иди си пий апчоците -ама по-силните!

Собственикът им е украинец. Пълен ташак.

Аз самия съм обявил ембарго на руските стоки още от 2014. Да тежко ми е, много обичам някои руски продукти. Водка, хайвер и т.н. Не зарежфам в Лукойл. Само им ползван тоалетната. Доста са мръсни, апропо. Но се свиква с ембаргото. След като всички разбраха що за стока е Путьо, жална му майка. Ще му разкажат играта. И накрая ще го съдят в Хага. Ако има късмет,де. Ако не го очистят командосите от Азов. Него, или някой от семейството му. Защото Путьо може и да го опазят за известно време. Но семейство му... Дъщеря му, внуците му. ..

И аз отдавна отвикнах от руската водка. Вече си купувам евтина, полска. Много е хубава между другото, освен че е по-евтина от руската!

Е много си тъп.

Какво били спрели да кОпуват двама малоумни и никому неизвестни лайнари ?

Аааааа за водката не съм съгласен!

Глупаци бол,не пийте водка ама не ползвайте и руски газ.А той е нужен.Южна Корея го иска,също и Пакестан,Монголия,Китай......А ние ще плащаме 10 пъти повече за.......

Не им ща нито меда, нито жилото! ... нито газа! На студено и тъмно ще стоя, но това с рушняците, трябва да свърши веднъж за винаги!!!

А какво става с руския газ?

Тъпи мужици! Да го спират!!!

ми така е, като са собственост на соросоиди. Тва е и предупреждение, който не слушка ще е санкциниран.. Добре дошли в глобалната кочина, която се управлява от няколко корпорации, вече няма държави, няма суверенитет, няам националности.

Хаха кеф за ушите как реват руските тролове тук. Няма рубли вече, мнозинството българи се оказаха прозападни, лишават ватенките от западни стоки. Сега ако и правителството ни започне пълно разчистване на руската агентура в БГ направо ще има всенародни тържествал Кеф, пълен кеф!

Тръгне ли башибузука към България ти първи ще сложиш феса Къде са ф-16(платените),ублюдак

Явно Берьозка и Руски Гастроном ще фалират. И без това продаваха скъпо стоки пълни с консерванти.

Демокрацията в действие.

звучи като салам от месо, сирене от мляко, пътища от асфалт - къде са ?

много важно .И кой губи търговеца.

Губи производителя, който не може да си пласира продукцията!

съга и сите берьозки и руски молове у нас също да бъдат изчегъртани, не си давайте парите на путян за бомби

Оказва се, че немските търговски вериги се отказват от стоките асоциирани с антифашизъм, като обаче от години, нямат нищо против да пласират нацистки бонбонки и шоколадчета.

украинската армия остави след себе си много смърт в Донбас? Нима там не пострадаха цивилни граждани? Нима украинската армия не започна първоначалните бомбадиривки над училища, детски градини, църкви, болници, а сетне премина под обстрела им и жилищни сгради, градски транспорт... Нима забравиха как украинците взривиха тролей в Донецк, в който изгоряха като факли хора, които просто бяха тръгнали на работа. Нима забравиха, че нацистката жестокост на украинската армия над Донецк и Луганск, тръгна заради абсолютна глупост - заради това, че се опитаха да забранят на хората да говорят на руски, и да приемат украинския за официален език... Безумието да наложиш нови правила в области със смесено население ( и в двете области се говори руски, украински, грузински, татарски, арменски и т.н ) доведоха до референдум - независимост на двете области - и още кръв и насилие от украинска страна на цивилното население. А Крим все още е спорен... Защо света тогава не беше солидарен с Донбас? Защо не наложи санкции над Украйна, както постъпва сега? И защо аршинът е двоен?

Дори официалните руски становища за атентатите във Волгоград са за ислямски подбуди и взривени камикадзета, нищо общо с украински нападения. Ама сега който някъде пръднал се преписва от руснаците на украински фашистки групи. Имам приятели изгонени от руснаци от луганск защото са украинци. Там тече истинско прочистване на населението, а преди появата на Путин там, тия хора живеят мирно и не се делят

е, кой е промитият мозък, след като имате наглостта да отричате действителни събития!

Руснаците засега не се занимават интензивно с това, имат си по-важни грижи. Но като стигнат до това , ще има "ако спирате някои наши стоки, ние ще спрем за вас и други наши стоки". И не става въпрос само за газа. Русия +Украйна държат малко над 30 % от добива на жито в света. Стоки в интервала от хляба до пастите може доста да поскъпнат в някои части на света.

и ?

че му ручаш на Кире Канадеца куролацията, щот нема да има баршно ни за хлеб, ни за торти на Линда

Тия еврогейове станаха смешни ! Не очаквах такава простотия !

бягай към русия !

Спрете да зареждате и руски горива в колите си... и всички на колела! Тъпоотиите на някои са направо невероятни!

въпрос на време е и това да стане. Да не би Русия да е единствения производител на горива в света? За нас ще е неудобство, но ще се справим, за тях това е единствения източник на доходи - горивата.

Это ты так думаешь)) Если мы установим эмбарго на экспорт неона, галлия, палладия, сапфирового стекла и ниобия - весь мир останется без техники... и это будет только начало) Ты вообще знаешь, что ВСЕ микросхемы, которые работают в компьютерах и смартфонах, делаются из российских компонентов? Так вот, знай.

Не просто са лицемери, но и глупаци. Щатите като бомбиха Сърбия и убиваха хора в ефир, беше легитимно всичко и не спряха американските стоки. Америка такива санкции наложи, че си купуват още повече руски петрол, не са спрели полетите и нямат и намерение. А за нас - газ по 2000 еврака, скъпи храни , бензин по 5 лева на литър и тежка инфлация.

Пропуснал си да добавиш и да им целуваме задните на руснаците, от благодарност

Ти ще я вършиш тази работа за десетима, след като дойдат руснаците като си свършат работата в украйна с утилизането на нацистите. Само си бърши от време на време устата за да не започне да гние.

сърбите, като избиваха Хървати и подобни къде беше ?

то тия освен водка, друго произвеждат ли?!! Оружия, ама съветски. И аз искам да им бойкотирам стоките, ама се оказа, че няма нищо руско, което да съм си купил някога хахаха После се сетих как докато пазарувам боклуци в Алиекспрес, 99% от потребителите бяха руснаци и горките се радваха на китайските ментета, чак тестове и технически характеристики вадеха, все едно си купуват нещо кой знае какво. Не съжалявам обаче руския народ, защото те са тези, които с бездействието си позволяват да ги управялват диктатори. По-лесно е да бъдеш никой без мнение и със сведена глава, отколкото личност и да защитаваш интересите си.

Ти пък какво си купувал от алиекспрес-вибратори

Помните ли преди време за експеримента направен от една наша телевизия ? Купиха еднакви напитки от магазини в Германия и у нас и дадоха да се изследват в наша лаборатория.Очаквано се оказа, че качеството за нашия пазар, особено на уискито е занижено и единствения продукт, който нямаше разлика беше водка "Руский стандарт". Факт !

И Милка беше ок

В цяла Европа хранителните вериги ще бойкотират руските стоки... защото останаха само германски вериги навсякъде. Поробиха ни икономически и сега ни показват как да мислим, иначе да му мислим!

Газът кога ще спрете да купувате лицемерни негодници? Опс, ще настане глад тогава.

Малоумна работа..

Това Урси с мозъчната си недостатъчност явно го е измислила. Още и е трудно да си намира мястото на кое диванче да полегне като ходи някъде. Много се смях Ердо как я настани, на диванчето за ханъмите.

Да, сега разбирам колко е бил прав! :-)

Бахти глупостите.

Лицемерие. Набутаха украинците в ада. Сега нямало да пият водка. Срамота.

В знак на солидарност в БГ ще затворят Берьозка.

Таз верига е Украинска давай

Маниакалната йезуитщина на запада, учудва даже докторите в Психото, а това е само началото.

Ще купуват украинска? Ами, че ако не бяха производствените мощности на СССР, какво производство има Украйна?

да я пращат насам, с радост ще я унищожим!

Спирайте и колите то бензина от Руски нефт, парното с руска газ, а и тока, АЕЦ с Руско ядрено гориво

Бензинът и нафтата НЕ са руски вече.