Строителната индустрия пред предизвикателство заради проектите за саниране и ВЕИ

Държавата да предложи постоянни финансови инструменти за санирането, поискаха от строителният бранш

Обратно в новината

Коментари - Строителната индустрия пред предизвикателство заради проектите за саниране и ВЕИ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100% финансиране е 100% кражба. Тия които са го предложили и приложили да директно за прокуратурата до девето коляно. За 3 години саниране в Чехия и Словакия санираха 80% от панелките си при 50% самоучастие. Там не може да видиш с просто око несанирана от до. Извода е, че некадърниците от Гроб ни извозиха и окрадоха парите.

Народе, правете вътрешна изолация и тавани.След това с 2 климатика,греете апартаментчето за 120-130лв. през така наречената зима.

после няма управия - ще потрошат всичко що е останало

"Трай коньо за зелена трева". Никога няма да стане. В момента хитри фирми обират хората, за да им направят "технически паспорт", защото без него не може да се кандидатства. Тези фирми яко надуват разгърнатата жилищна площ, за да вземат повече пари. Освен това със сигурност ще изкарат, че всичко е наред. После ще се хапем отзад. Този техн. паспорт има давност. Така че добре измислен план на крадливия Ганьо.

Това саниране освен всичко друго ,прекрива пукнатини,влажни петна,изкривявания по зидовете ....Чиста проба КАМУФЛАЖ и заблуда за бъдещи купувачи на жилища...!!! Само проверени от специалист сгради да се санират !!! Другото е "мина със закъснение"......

Каква "строителна индустрия"? На Баце стиропораджиите. Хубаво е, само да не излезе малко по-силен вятър.

А какво става със свободната енергия от ефира, за която говори Н. Тесла?!

Е дадено да знае! А, минусчета!

Много шум за нищо! Не можеш да убедиш гордия собственик на панелка вътрешен апартамент,на каквото и да било.Сложил е климатик и сега цар...... завинаги!

Да няма изисквания за соларни панели НО ако някой реши да сложи да няма изисквания пречки за поставяне.

Защо не оставят хората сами да избират Фирма са саниране а им натрапват свой на супер висока цени?

Баси врявата за едно ЛЕПЕНЕ на стиропор …… в голяма част и без дюбели даже !!!!!

Тъй като в много от случаите част от разходите за санирането се поемат от живеещите в блока, В момента изнудват хората да плащат по завишени цени своята част от разходите - разбира се, само на "наши фирми". Та това е "предизвикателството" (обожавам тази дума!).